Sodiaagi nurgake
lõvi-naine
skine 13. august 2002, kl 08.57 |
endast jube heal arvamusel, tahavad olla koguaeg tähelepanu keskpunktis, et neile alt üles vaadatakse. ühesõnaga maailma-naba täielik Kui palju seda varjata suudab sõltub tema inteligentsuse tasemest Kui teda piisavalt imetleda on üsna sõbralik ja meeldiv, kui teda pahandad võib igasugust s***a kokku keerata eriti hea näoga
riki 13. august 2002, kl 09.41 |
lilleke 13. august 2002, kl 10.08 |
iks 13. august 2002, kl 10.31 |
tjejen 13. august 2002, kl 10.51 |
pipi 13. august 2002, kl 10.54 |
? 13. august 2002, kl 12.04 |
mu parim sõbranna on lõvi. teeb mulle nalja, on selline lapsemeelne natuke. esineda meeldib jubedalt. laia lehte mängida kah.
eks neid tulebki läbi huumori võtta, muidu võib nende peale tugevasti solvuda, sest teinekord on nad oma käitumiselt pisut liiga suurustlevad.
aga suure sooja südamega on nad küll.
eks neid tulebki läbi huumori võtta, muidu võib nende peale tugevasti solvuda, sest teinekord on nad oma käitumiselt pisut liiga suurustlevad.
aga suure sooja südamega on nad küll.
Lounet 13. august 2002, kl 12.31 |
mina 13. august 2002, kl 13.14 |
Mina ka lõvi! Jah hellust vajan tõesti. Ei ole vajadust olla pidevalt tähelepanu keskpunktis. Kuid kalli inimese tähelepanu vajan.
Ei ole niiöelda tüüpiline lõvi, olen hoopis tagasihoidlik ja naudin ka üxiolemist. Ei ole käitumiselt suurustlev. Suht rahuliku loomusega.
Jubedalt laisk olen ka.
Ei ole niiöelda tüüpiline lõvi, olen hoopis tagasihoidlik ja naudin ka üxiolemist. Ei ole käitumiselt suurustlev. Suht rahuliku loomusega.
Jubedalt laisk olen ka.
Kah Lõvi 13. august 2002, kl 15.55 |
Ma olen kyll Lõvi ja Neitsi piiri peal a kõik kes tunnevad väidavad et siiski rohkem Lõvi. Armastan kyll suuri seltskondi ja pidusid ning tähelepanu keskpunktis olla, kuid mida aeg edasi seda vähem järjest. Oma kaaslaselt nõuan kyll mulle pühendumist aga samapalju kiindumust annan ka vastu. Üksi meeldib olla vahest kui teised inimesed on ära tüüdanud/kurnand,siis tegelen heameelega spordiga et oma piiritust energiast vabaneda. Esineja siiski väga ei ole sest pole mingeid olulisi väljapaistvaid andeid mida näidata. Üldiselt arvan siiski et enamus Lõvid on kõige rõõmsameelsemad ja energilisemad inimesed keda ma tean ja nende eest kellest hoolivad valmis läbi minema tulest ja veest.
Lisa postitus