Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
lõvi-naine
 
maiki 13. august 2002, kl 08.49
on tähelepanekuid?
 
skine 13. august 2002, kl 08.57
endast jube heal arvamusel, tahavad olla koguaeg tähelepanu keskpunktis, et neile alt üles vaadatakse. ühesõnaga maailma-naba täielik Kui palju seda varjata suudab sõltub tema inteligentsuse tasemest Kui teda piisavalt imetleda on üsna sõbralik ja meeldiv, kui teda pahandad võib igasugust s***a kokku keerata eriti hea näoga
 
riki 13. august 2002, kl 09.41
lõvi naine tahab kogu aeg tähelepanu ja raha.Ilma rahata on ta nagu ilma õhuta. Talle meeldivad luksuslikud asjad ja rahakad inimesed.Samuti armastab seltskonda, pidu ja pillerkaart
 
lilleke 13. august 2002, kl 10.08
olen naine. tähtkuju lõvi.
ükski eelnevatest tähelepanekutest ei pea paika minu puhul!
 
iks 13. august 2002, kl 10.31
sama arvamus, maailm on erinev,isegi päevase vahega lõvi-naised on kardinaalselt erinevad.
 
tjejen 13. august 2002, kl 10.51
kah lõvi ... selline parem ja tagasihoidlikum (ei pea olema kõiksee aeg tähelepanu keskpunktis), päris tihti tahan üksi olla. aga kui välja ei tehta, siis kui tahan, siis olen väga pahur. kui hea on olla, olen kiisu :-)
 
pipi 13. august 2002, kl 10.54
kah lõvi.
shopata mulle meeldib, aga millisele naisele ei meeldiks!
kiisu oskan olla, aga milline naine seda ei oskaks!
uriseda oskan kui mulle saba peale on astutud, aga milline naine seda ei oskaks!
küüsi oskan näidata, aga milline naine seda ei oskaks!
 
Üks Kala 13. august 2002, kl 11.15
Minule ei meeldi shopata, kohe üldse ei meeldi.
 
? 13. august 2002, kl 12.04
mu parim sõbranna on lõvi. teeb mulle nalja, on selline lapsemeelne natuke. esineda meeldib jubedalt. laia lehte mängida kah.
eks neid tulebki läbi huumori võtta, muidu võib nende peale tugevasti solvuda, sest teinekord on nad oma käitumiselt pisut liiga suurustlevad.
aga suure sooja südamega on nad küll.
 
Lounet 13. august 2002, kl 12.31
Olen lõvi naine ja eelkõige vajan hellust, tähelepanu ja ARMASTUST! Kõik muu võib sel juhul jääda teisele kohale!
 
mina 13. august 2002, kl 13.14
Mina ka lõvi! Jah hellust vajan tõesti. Ei ole vajadust olla pidevalt tähelepanu keskpunktis. Kuid kalli inimese tähelepanu vajan.
Ei ole niiöelda tüüpiline lõvi, olen hoopis tagasihoidlik ja naudin ka üxiolemist. Ei ole käitumiselt suurustlev. Suht rahuliku loomusega.
Jubedalt laisk olen ka.
 
Kah Lõvi 13. august 2002, kl 15.55

Ma olen kyll Lõvi ja Neitsi piiri peal a kõik kes tunnevad väidavad et siiski rohkem Lõvi. Armastan kyll suuri seltskondi ja pidusid ning tähelepanu keskpunktis olla, kuid mida aeg edasi seda vähem järjest. Oma kaaslaselt nõuan kyll mulle pühendumist aga samapalju kiindumust annan ka vastu. Üksi meeldib olla vahest kui teised inimesed on ära tüüdanud/kurnand,siis tegelen heameelega spordiga et oma piiritust energiast vabaneda. Esineja siiski väga ei ole sest pole mingeid olulisi väljapaistvaid andeid mida näidata. Üldiselt arvan siiski et enamus Lõvid on kõige rõõmsameelsemad ja energilisemad inimesed keda ma tean ja nende eest kellest hoolivad valmis läbi minema tulest ja veest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!