Sodiaagi nurgake
Vähk mees - liiderlik
Veevalaja N 16. august 2002, kl 11.20 |
põgus vaatleja 16. august 2002, kl 11.25 |
Tigr 16. august 2002, kl 12.33 |
mul on isa Vähk ja mõistus tõrgub uskumast, et ta võiks olla liiderlik.
Kaks parimat sõpra on mõlemad Vähid, üks elab juba tükk-tükk aega tüdrukuga koos (ehkki ilusaid naisi vaatab alati) ning teine naudib täiega vaba mehe elu, sõna otseses mõttes, kuid tundes tedagi juba pikki aastaid, olen peris kindel, et oma armastatule on ta truu (eeldusel, et tüdruk talle pakub kõike, mida keha ja hing vajavad)
seega - Vähkist mehe nõudmisi võib olla raske rahuldada, kuid kui suudad olla seltskonnas daam, köögis kokk ja voodis prostituut.....siis ei tohiks probleeme olla.
Kaks parimat sõpra on mõlemad Vähid, üks elab juba tükk-tükk aega tüdrukuga koos (ehkki ilusaid naisi vaatab alati) ning teine naudib täiega vaba mehe elu, sõna otseses mõttes, kuid tundes tedagi juba pikki aastaid, olen peris kindel, et oma armastatule on ta truu (eeldusel, et tüdruk talle pakub kõike, mida keha ja hing vajavad)
seega - Vähkist mehe nõudmisi võib olla raske rahuldada, kuid kui suudad olla seltskonnas daam, köögis kokk ja voodis prostituut.....siis ei tohiks probleeme olla.
vähk m 16. august 2002, kl 12.33 |
dere 16. august 2002, kl 12.45 |
Tirts 16. august 2002, kl 13.28 |
kitseke 16. august 2002, kl 13.49 |
Minu kunagine Vähi-armastus oli nii hoolitsev, nii õrn ja kirglik, unistas meie tulevastest lastest, minu emagi oli sellest kutist vaimustuses jne. Ma olin nii armunud ja tundsin end ülimalt turvaliselt, et sain alles mõnda aega hiljem aru, et kui ta kusagil ilma minuta käib, siis on ta samamoodi mõne teise naisterahvaga. Tükk aega põdesin, kui meie suhted selletõttu katkestasin, aga nüüd olen oma otsusega ülimalt rahul.
vähk mees 16. august 2002, kl 15.06 |
Veevalaja tüdruk 16. august 2002, kl 15.08 |
Mul nii mees kui vend vähid -mõlemad on VÄGA truud, hoolitsevad ja koduhoidvad. Kusjuures -jah, teiste tüdrukutega saavad mõlemad ka väga hästi läbi, aga armastavad-kallistavad-hoiavad aind oma naisi. Üldiselt jah -vähid oskavad naistega ümber käia, aga liiderdamise peal küll väljas pole.
sky 16. august 2002, kl 15.38 |
virtinike 16. august 2002, kl 15.46 |
punktik 16. august 2002, kl 17.00 |
traffic 25. august 2002, kl 14.03 |
teate linnud ja loomad, teie tehke, mida tahate aga meid vähke jätke rahule. Oleme jah liiderlikud ja seda seni, kuni leiame ühe ja kindla, keda hoida ja armastada. Kuid kuna meil on kaaslasele tõesti kõrged nõudmised, sest teame, mida me suudame kooselus kaaslasele anda ja seda on palju.
Lisa postitus