Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Vähk mees - liiderlik
 
Veevalaja N 16. august 2002, kl 11.20
Eelnevalt jäi silma, et paljud nimetasid Vähk meest liiderlikuks. Aga kuidas see ikkagi väljendub? Ja äkki on ka mingi hea retsept selle vältimiseks? ;)
 
põgus vaatleja 16. august 2002, kl 11.25
ka kogemus, et liiderlik. kuigi peaks olema kodune. retsepti ei tea.
 
Tigr 16. august 2002, kl 12.33
mul on isa Vähk ja mõistus tõrgub uskumast, et ta võiks olla liiderlik.

Kaks parimat sõpra on mõlemad Vähid, üks elab juba tükk-tükk aega tüdrukuga koos (ehkki ilusaid naisi vaatab alati) ning teine naudib täiega vaba mehe elu, sõna otseses mõttes, kuid tundes tedagi juba pikki aastaid, olen peris kindel, et oma armastatule on ta truu (eeldusel, et tüdruk talle pakub kõike, mida keha ja hing vajavad)

seega - Vähkist mehe nõudmisi võib olla raske rahuldada, kuid kui suudad olla seltskonnas daam, köögis kokk ja voodis prostituut.....siis ei tohiks probleeme olla.
 
vähk m 16. august 2002, kl 12.33
Jätke nüüd need vähid ükskord rahule... Ei ole see elu ühti nii ühekülgne kui sodiaagi märgid seda pakkuda tahaks
 
dere 16. august 2002, kl 12.45
udujutt.
Minu mees on härja aasta vähk ja väga armastav ja koduhoidev mees. Liiderlikkuse haisugi pole küljes.
 
Tirts 16. august 2002, kl 13.28
MInu vähist elukaaslane on lihtsalt väga sõbralik ja seltsiv, sh teiste naisterahvastega. Hea tahtmise korral annaks sealt kindlasti liiderlikkuse tunnusmärke otsida, aga mina lihtsalt ei taha ja pole armukade ning klapime väga hästi. Ise olen veevalaja.
 
kitseke 16. august 2002, kl 13.49
Minu kunagine Vähi-armastus oli nii hoolitsev, nii õrn ja kirglik, unistas meie tulevastest lastest, minu emagi oli sellest kutist vaimustuses jne. Ma olin nii armunud ja tundsin end ülimalt turvaliselt, et sain alles mõnda aega hiljem aru, et kui ta kusagil ilma minuta käib, siis on ta samamoodi mõne teise naisterahvaga. Tükk aega põdesin, kui meie suhted selletõttu katkestasin, aga nüüd olen oma otsusega ülimalt rahul.
 
vähk mees 16. august 2002, kl 15.06
Kuulge, te kirjutate ju kõigi tähtkujude alla, et need on liiderlikud :). No kes teile siis üldse kõlbavad?
 
Veevalaja tüdruk 16. august 2002, kl 15.08
Mul nii mees kui vend vähid -mõlemad on VÄGA truud, hoolitsevad ja koduhoidvad. Kusjuures -jah, teiste tüdrukutega saavad mõlemad ka väga hästi läbi, aga armastavad-kallistavad-hoiavad aind oma naisi. Üldiselt jah -vähid oskavad naistega ümber käia, aga liiderdamise peal küll väljas pole.
 
sky 16. august 2002, kl 15.38
mul isa vähk. 4 aastat pettis mu ema ja lõpuks läks jäädavalt selle naise juurde. siiamaani valetab ja vassib selle suhte koha pealt. onu on vähk, samamoodi - petab naist pidevalt. onupoeg samamoodi -vähk ja peab üldse kahte naist eri linnades korraga.
 
virtinike 16. august 2002, kl 15.46
mu exmees on vähk.Ja seepärast ta ex ongi et iga tissi ja .......järgi hakkas ila tilkuma :)
 
punktik 16. august 2002, kl 17.00
minul kogemus ainult venna-vähiga. ei liiderlikkuse haisugi. kussutab - nunnutab nii oma armsat naist kui ka pisikest last. mu teada pole kunagi ka kõrvalt panna tahtnud. äkki on lihtsalt vähkide jaoks naise latt liiga kõrgel ja kes üle ei mahu ...
 
traffic 25. august 2002, kl 14.03
teate linnud ja loomad, teie tehke, mida tahate aga meid vähke jätke rahule. Oleme jah liiderlikud ja seda seni, kuni leiame ühe ja kindla, keda hoida ja armastada. Kuid kuna meil on kaaslasele tõesti kõrged nõudmised, sest teame, mida me suudame kooselus kaaslasele anda ja seda on palju.
 
järg eelnevale 25. august 2002, kl 14.07
siis on soov, et kaaslane vastaks samaga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!