Selle, kas sõnn sinust tõeliselt ja südamest huvitatud on, sa lihtsalt tunnetad ära! Ta lihtsalt on su jaoks ALATI olemas, kui teda vajad. Ja lubadustest peab ta tõesti kinni. Ta võib küll kohati olla lohakas näiteks majapidamistööde suhtes, kuid kui olete midagi kokku leppinud või planeerinud, ei tagane ta naljalt. Ühesõnaga usaldusväärne...ja kindlasti töökas - vähemalt need 3 sõnni, kes minu ellu kuuluvad. Huumorimeel on neil ka hea, neil on kuidagi eriline anne panna teisi tundma end vaba ja rõõmsana. Minu kogemuste põhjal on sõnn mees, kellele sa saad ka seltskonnas kindel olla - kui on ikka vaja kaine autojuht olla, ei ole vaja pidevalt silmanurgast hiilida, kas ta võtab või ei. Samuti ei ole ta mees, kes kipuks avalikus kohas stseeni tegema või riidu norima (seda siis mitte kainena), tal on suurepärane enesevalitsemisvõime.
Selle tasa ja targu või agressiivsema taktika kohta ei oska ma midagi öelda. Neile meeldivad küll enesekindlad naised, kuid mitte alati ei pea sa seda näitama, mõnikord on vaja natuke kavalust ;) Arvangi, et kompleksides ja ebakindlad, nn. vaiksed, pisut häbelikud ja tagasihoidlikud naised nende silmis läbi ei löö.
Ja mis siin salata, sõnni silmis on suur pluss ka see, kui oled voodis vaba ja vabameelne. Ta tahab ise nautida ja oskab suurepäraselt ka sind nautima panna.
Puudused? Jah, eks ole neidki, kuid keegi pole täiuslik ;) Sõnnile heidetakse ette suurt naistelembust...teate, ma poleks uskunud,et seda ütlen, aga kui kellegi puhul üldse liiderlikkuse pärast silm kinni pigistada, siis on see sõnn, sest tema oskab ''asja ajada'' ka nii, et niiöelda päris naine selle all ei kannata. Tal on lihtsalt niivõrd palju häid omadusi,et teda hoida. Väärt mees on!