Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaalud (naine)
 
CTW scorpio 29. mai 2009, kl 00.55
Sooviks teada Kaalud (naise) kohta mis on tema iseloomuomadused mis neile meeldib mis ei meeldi ja selliseid pisiasju ja mis tähtkujuga kaalud kõige enam sobib jne,niiet kaalud naised rääkige siin endast ja mehed kel kaalud naine siis pange ka siia infot.
tänkjuu;)
 
mhh 29. mai 2009, kl 01.01
kaalud: sõbralikud, taktitundelised, viisakad, ausad...
 
NAER 29. mai 2009, kl 07.11
Oeh ära taha teada.Ma ise kaalud ja need saavad kogu aeg vastu päid ja jalgu.Sain teada,et olen rahaahne,klatsimoor,kiusupunn....jne.Aga tegelikult ennast jälgides avastasin seda - käitutakse minuga viisakalt,olen samuti kena ,kui aga püütakse pähe istuda,halvustada,leian ruttu põhjuse ,et lahkuda.Ei taha aega raisata ebameeldivate olukordadega.Elu on nii kuradima ilus,miks seda raisata tühja-tähja peale-nii egoist olen ma küll.Aga kõike püüan teha viisakalt ja teisi mitte solvata,kui aga aru ei saada võtan nööbist kinni ja ütlen lihtlausetega nii nagu minu arvates asi on.
 
kaaaaaaalN 29. mai 2009, kl 11.09
jah,eelmisega nõus :)
aga muidu mehe poolt mulle meeldivad sellised armsad märkused ja komolimendid.. just sellised lihtsad ( wow kui ilusad kingad sul on vms:D) .. mees peab olema asjalik,kas töö trenn, sellised lihtsameelsed torbikud väga ei istu:P ja puhtus meeldib,nii inimeste juures kui ka kodus-kuigi hetkel vaatan et väike seapesa on ümberringi aga asjad kappi ja ongi jälle hea ilus puhas.
ausus on väga tähtis,selline teadmatus on õudne ja keerutamine on ka õudne asi. kui inimene valetab ühe korra,siis jääbki see üheks korraks,sest sel juhul astun mängust välja.
ja liiga palju pealekäimine ka ei meeldi mulle. ei pea päevas mitu korda helistama ja smse pidevalt saatma-krt see smsidele vastamine nõuab omajagu raha ju :D
ülduselt nagu kaaludele omane- ilu,õiglus,rahu ja tasakaal..
aa ja kui kaaluke solvub,siis võid lasta hetke olla ja siis püüa probleem ära lappida,siis saab ruttu kõik korda :)

nii palju siis minu poolt..
 
kaaaaaaalN 29. mai 2009, kl 11.22
Nii tark nii tark. Sa oma varvastest kaugemale kah näed või?
 
ka kaal 29. mai 2009, kl 12.15
Kõige pealt ütleks nii palju , et otsi siin foorumis on meist sitaks kirjutatud.Ja alatasa leidub kedagi , kellele me ette jääme.Nagu osad nimetavad seda , et kaalude-peksu-nädal jälle !!!!
Eks eelnevalt ole kõik ära õeldud.Aga lisaks ka midagi.No jah , ausus on üks väga tähtis asi , lubadustest kinni pidamine , mina olen näiteks põhimõttel , et 2 x sama asja andeks ei saa.muidugi oleneb asjast ka.klatsi ei salli , kuigi kaale peetakse klatsimoorideks.ütlen kõik otse näkku , mis õelda on , seljataga ei räägi.seepärast pole ma alati just eriti populaarne.kuidas saakski , kui oled mõne valetaja haledalt paljastanud jne...armastan puhtust ja ootan seda ka teistelt.kõige hullem maamunal saab olla kui inimene on räpane ja veel naisterahvas , õudne.minu jaoks väga tähtsal kohal on kodu ja perekond.kui kaal armastab oma teist poolt annab ta talle n.ö kõik.Kui miskit kuskil puudu , siis kaal täielikult ei avanegi.Suhte puhul läheb päris kaua aega , ennem kui kaal usaldama hakkab jne...riidusid ei salli , kohe hoian neist eemale.aga kui muud võimalust pole , siis püüan võimalikult ruttu asja ära klaaride.olen suhteliselt kannatlik , aga kui mu kannatus katkeb , siis....kes mind tunneb , ei tunneks siis mind enam ära.
Mis kaaslastesse puutub , siis kaaludele pidavat sobima hästi jäärad , veevalajad , kaalud ka.Skorpioni koha pealt ei oska ma midagi õelda.mul on mitu head sõbrannat skorpionid.Mees on mul muidu kaljukits (osad ütlevad et see suhe ei toimi iial).erand kinnitab reeglit.Rahaahne mna ei ole , kuid tean kaalu kes lüpsab oma meest rahast tühjaks nii , et hale hakkab lausa.Aga jah , tavaline on lihtsalt see , et kuidas küla koerale , nõna koer külale.Vot sellised on kaalud.kuigi ma kättemaksu küll nüüd õigeks ei pea.Püüan olla ka õiglane.Siiani olen suutnud , vähemalt pole mind keegi veel ebaõigluses süüdistanud).Suhetest ootan mina näiteks kindlustunnet.lõputud komplimentid mind ei huvita.Kompliment on siis hea kui seda saab harva ja õigel ajal õige asja eest.need jäävad siis meelde ka.Tuhvlialused mehed on katastroofilised.Ei meeldi.Lisaks on minu jaoks normaalne kui mees saab kõige tavalisemate koduasjadega hakkama.Mitte nii , et kui vaja kruvi keerata või kraanikaussi vahetada , et siis pean töömehe kutsuma.Mõkud mehed pole meile.Ja mind iseloomustab praktilisus ja kaine mõtlemine.Nips asjad mind ei huvita.Igal asjal peaks olema praktiline külg.Võin kergesti solvuda.Ses mõttes tasuks hoolega mõelda , enne kui õelda.

Rohkem meelde ei tulegi...
 
Kaalud 30. mai 2009, kl 22.53
<to NAER> lugesin nagu iseenda kohta :D kuid siiski on natuke ka erinevusi... tavaliselt on minul nii, et kui ma väga, väga vihastun siis satun kuidagi nii marru ja pisarad hakkavad ka suurest vihast voolama :D pedantne ja väga kergesti ärrituv :)
elukaaslane vahel isegi ütleb mulle, et olen kiuslik ja õel :)
ei tea... ise üritan olla õiglane... ise kusagilt lugesin iseloomustust kaalude tähtkuju kohta ja seal oli põhimõte justkui selline, et kaalud on kukununnudpaid :P ei ole nad midagi :)
oskan olla õel, kui vaja, oma tahtmise saamiseks jonnin kui vaja ja kui midagi tõsiselt üle viskab siis ütlen seda mida sülg suhu toob ja mis arvamus mul kogu asjast ikkagi on :P
 
kaaaaaaalN to kaaaaaaalN 01. juuni 2009, kl 00.26
jah.. näen oma varbaid,nendest kaugemale ja veelgi kaugemale :)
 
kaaaaaaalN 01. juuni 2009, kl 00.36
Kui kaugele?
 
Kaaluke to CTW scorpio 01. juuni 2009, kl 10.28
krt, kas sina oled see skorpion, kes mulle meeldib, aga kes on nii aeglane et läheneda? Võta ennast kokku ja ole mees!
(eeldusel et teemaalgataja on mees ja teema selles, et mulle meeldib üks skorpion-mees, kellele ma ka loodetavasti, aga ta nagu ei oska konkreetne olla vms) :))))
Kuigi ma loodan, et ta siiski delfis ei liigu. :))
 
välis-asunik 01. juuni 2009, kl 11.17
Kaaluke,
Kõrvaltvaatlejana hakkasin mõtlema kust see CTW seda aru saama peaks et sina oled, isegi kui ta on see inimene. Kirjelda siis mille alusel peaks sind ära tundma.
 
CTW scorpio 01. juuni 2009, kl 12.08
kaaluke: ma arvan et ma pole see inimene kelleks sa mind pead kuid võid ju pakkuda:D või endast ise rääkida :D
 
Kaaluke to CTW scorpio 01. juuni 2009, kl 15.38
algab su nimi R tähega? Kui ei, siis ei ole sina see.
Või kui oledki, siis eks ühel päeval kuuled, mis ma asjast arvan :)))
 
kaalukiisu 02. juuni 2009, kl 19.34
minul on kaks viimast armastust olnud kaljukitsega - maailma parimad ajad mul, eeldusel, et mees on puhas, omaala asjatundja jne.; tutvusringkonnas on veel kaalu/kaljukitse pikaajalisi (oma 20 a)suhteid.
üldjuhul ei taha tülisid,ja kui solvun, vajan veidi aega, siis võib tulla torkima...ja kui keegi mainis,et liigne pealetükkivus ei meeldi, siis nii see on - tõesti ei viitsi smsidele kogu aeg vastata ega hellamistele. kodu peab olema valgusküllane ja puhas, natuke kaasaegsust ja vanaaegsust. olen väga armukade, ehkki pole elus kordagi tegelikult põhjust olnud, aga mulle piisab vähesest...mõtlen asju juurde jne. mulle on öeldud,et olen ilus, ehkki ise seda ei usu ega näe. ja veel - kipun liialdama, peamiselt söömisega. võin tordi nahka panna ja siis nädal otsa söömata olla...jah. kunagi meeldis mulle skorpioni mees, ta oli väga seksikas, aga kuidagi uimakana.
 
KaaludN 28a 02. juuni 2009, kl 20.59
astroloogid on väitnud, et kaaludel on kas kõige õnnelikumad või kõige õnnetumad abielud. nii see võib olla, kuna kaalud on idealistid ja seda eriti suhetes. kaalud on armastuse tähtkuju. negatiivse külje pealt võib tuua otsustusvõimetuse, soovi tülisid iga hinna eest vältida ja vajaduse kõigile meeldida. kaaludele sobib partneriks tugev isiksus, kes neid nii tasakaalustada kui rahustada oskab. kaalud ei salli ebaõiglust. kaalud naistele meeldib kui mees otsustavalt käitub, kuna otsustusjulgus ei ole nende kõige tugevam külg ja meeldib kui mees juhib. tegemis on suhteliselt raskete tüüpidega, aga kui oled tee tema südamesse leidnud, siis sellest soojemat ja turvalisemat ei ole. peamine on võita tema süda, edasi on kõik sinu võimuses. kuidas seda võita, sõltub aga paljust Sinust ja tema tunnetest sinu vastu. julge pealehakkamine on kindlasti pool võitu ja tulemus on seda väärt. edu!
 
CTW scorpio 03. juuni 2009, kl 01.24
to kaaluke:
ei mu nimi ei hakka R-tähega :D oopis E-tähega
 
Kaaluke 03. juuni 2009, kl 11.13
ok, siis sa pole see :))
aga edu Sulle! (Kaalude mõistmisel kui kõiges muus)
 
ka kaal 03. juuni 2009, kl 13.35
kaalukiisu ja kaalN28a

No täpselt nagu loeks iseenda kohta.Täpselt õige !!!!
 
ka kaal 03. juuni 2009, kl 13.37
kaalukiisu mainis , et palju on suhteid kaljkits-kaal
aga mind hakkas huvitama , miks tihti õeldakse et see suhe ei toimi ?????Mina ka kaal ja mees kaljukits.Koos elanud 8 aastat , üheksas hakkab varsti joksma....Miks siis ikka nii kirjutatakse , kui on palju neid kaljukits.kaalud paare.Ma tean et loeb ka aasta , kunas sündinud.No mina olen koer , mees ahv.Ja koerte ja ahvide abielusid mis täanseni koos , on palju.Vähemalt mina tean paljusid...
See oli nüüd küll teemast mõõda aga tekkis huvi ja ei saanud mitte kirjutamata jätta
 
skorpaN 03. juuni 2009, kl 14.52
kaalud on tõesti super tähtkuju, nii armas, kui ta sinu jaoks olemas on, aga minu oma kadus ära, tegi väga haiget. krt öelgu siis, et ei ole enam huvitatud. see normaalne kaalude puhul?
 
KaaludN 03. juuni 2009, kl 17.49
Eks kaalud võivad olla erinevad. Minu enda tutvusringkonnaski on neid, kellega läbisaamine hea ning neid, kellest kaarega mööda käin. Võib vist öelda, et kui tegemist on nö hea kaaluga, siis on ta rahulik, tasakaalukas, kannatlik, hoolitsev (muide, ka mehe karjääri toetav omal tagasihoidlikul, aga kindlal moel!), asjata tüli üles ei kisu, oskab maandada ümbritsevate inimeste pingeid ja lepitada tülisolijaid, hoiavad peret. Halvema variandi puhul aga kahepalgeline (st sõber ainult näo ees), ärakasutaja, mõne puhul võib öelda, et lausa kelm ja süüdimatu, kergemeelsed. Aga isegi nende puhul olen tähele pannud, et naljalt tülli inimestega ei keera ning pigem hakkavad kartma neid, kes liiga otsekohesed ja õiglust nõuavad.

Naisena - kes neist aru saab:) Mina isiklikult: tagasihoidlik, pealetükkiv olla ei oska ja ei tahagi, seetõttu kui mees ise otsustavalt ei käitu, siis asjast tõenäoliselt asja ei saa. Olen ühe korra olnud väga armunud ja ise püüdnud aktiivne olla, lõppes üsna kehvasti ja peale seda lubasin endale, et mitte kunagi enam ei ürita ise aktiivsem pool olla. Mees muideks oli skorpion:D Minu puhul kehtib ka reegel, et algul ei saa vedama, pärast pidama, kuigi kaalusid iseloomustatakse just pigem püsimatu loomusega.
 
H.(ka kaal) to KaaludN 04. juuni 2009, kl 22.19
Kuidas sa muidu skorpionitega läbi saad? Minul on nende suhtes tugev tõmme, kuid läbi ei saa üldse, ka sõbratasandil (nii meeste kui naistega) on keerulised suhted, peab mentaalset distantsi hoidma, et normaalselt suheldud saaks.

Ise kuulun ka sinu kirjeldatult n-ö heade kaalude hulka ja samuti nagu sinulgi, algul ei saa vedama, hiljem pidama.
 
ka kaal 05. juuni 2009, kl 13.36
vastuseks viimasele , kuigi küsimus pole mulle esitatud.Minul muidu skorpionitega just sama värk nagu Sinulgi.Ainult et mul on paar head sõbrannat skorpionid , aga nemad kuidagi teistmoodi skorpionid , kui ei teaks ei oskaks arvata ka , et nad skorpionid on...Aga muidu sama värk , nagu sul...
 
skorpion 05. juuni 2009, kl 14.55
ja mina ei saa aru miks kõik on super. tõmma on tohutu ja siis kaalud kaovad ära :S enda meelest olen kaaludega just super hea, nad toovad minus parima välja. teistega käitun väga jubedalt, aga nad on ikka minuga. justkui minu meeleheilikt soov olla koos tõukaks nad eemale
 
KaaludN 05. juuni 2009, kl 17.50
Ma ei nimetaks ennast ainult heaks, kindlasti on ka mul omad vead (otsustamatus, passiivsus jne). Skorpionitega on esialgu olnud alati raginat, hiljem jällegi väga hea läbisaamine. Aga pean tunnistama, et skorpioni iseloom on kaalule raske katsumus, skorpion kaaslasena on hoopis midagi muud kui sõbrana:D Mõelge ise, kuidas mõjub inimesele, kes armastab üle kõige rahu, mõistmist ja stabiilsust, kui ta leiab end järsku emotsioonide keerisest, peab taluma ootamatuid vihapurskeid, kättemaksuhimu, valusaid märkusi seal, kus neid pole üldse vaja, kui teda tahetakse järsku kontrollida:D Muidugi teeb skorpion kaaludele oma sihikindluse, võitlusvaimu ning oskusega leida elus palju vaheldust, silmad ette. Ma arvan, et parimal juhul need kaks üsna erinevat natuuri toovad üksteise ellu täiesti erinevaid asju ning elu saab olema põnev. Aga enne, kui mõlemad natuke järgi ei anna, sealt midagi head küll ei tule.
 
kaalud 13. juuli 2009, kl 00.50
Ma olen väga otsustusvõimetu. Vahest ajab see mind nii vihale, et hakkan nutma. Ma olen päris õrnake ja tujukas, kuid uhke, et sündisin kaalude tähtkuju all. Ma olen tsiviliseeritud, kombekas ning sõbralik. Mulle ei meeldi suured rahvamassid ning tunnen end võõras seltskonnas ebamugavalt ning olen arg. Mulle meeldib kunst ning värvid. Ma olen lugenud, et kaalud on tavaliselt hea väljanägemisega. Mulle ei meeldi end kunagi kiita, kuid ega ma kole küll ei ole :D Ma ei kannata ebaviisakust ning jämedust. Vihkan, kui keegi räägib teistest halba. Ma püüan alati võõrastega, sõpradega ja pereliikmetega tülisid vältida, kuid kahjuks meeldib mulle draama ning armastan vaielda oma poiss-sõbraga. Aga ma tean, et kaaludel on alati õigus :D seepärast võin ma kasvõi mitu tundi järjest vaielda ning oma arvamust õigustada. Ma kritiseerin palju, kuid olen väga aus. Ma arvan, et kaalud on lojaalsed. Vähemalt naised on. Minu boyfriend on lõvi ja me sobime hästi kokku. Ta on suht kamandav ning teeb kõik otsused minu eest, ta on romantiline, ma saan temalt palju tähelepanu ning ta on väga mehelik ning ma ei ole eriti domineeriv isik, tema aga on. Muidu saavad kaalud kõikidega hästi läbi, aga minule näiteks skorpionid eriti ei meeldi, kuna nad ei ole just kõige toredamad inimesed. Mu sõber on skorpion ning ta on väga kritiseeriv ning vahest isegi õel. Igastahes minul on hea meel, et ma olen kaalud :) minu meelest väga tip-top tähtkuju. Otsustusvõimetus ja vajadus vaielda ei ole just kõige lahedamad omadused, aga mitte keegi pole täiuslik :)
 
jäär m 13. juuli 2009, kl 13.31
kaalud on litsakad ja tüli norivad
 
KaaNaine 14. juuli 2009, kl 01.36
Lugesin postitust "ka kaal" ja pidin ära ehmatama,nagu ma ise oleks selle kirjutanud :)) Tõesti kaalnaisi iseloomustavad need kõik mis siin eelnevalt kirjas,minu puhul on tähtis ausus,mitmes kord andestada on juba raske,ei kannata ebaõiglust,vihkan valetamist ja kui vihane siis krdi pika vihaga :) Töökas,otsustusvõimeline,huumorimeelne,viisakas,puhas mees meeldib ja hellitused ja paid kaa :)
Mulle isiklikult on sex asi milleta ei saa,huvitav kas see ka teistel kaalnaistel domineeriv osa on ? :P
 
üks kaaln 14. juuli 2009, kl 10.16
Sex DOMINEERIB mõtetes, kuid teostamiseks siiski vajan sobivat meest! Välja võin paista liiderlik, sest meeldib meestega "mängida", kuid tundes ohtu- tõmbun eemale! Mõistmatu olen endale ja ammugi teistele :((((
 
Üx kaal 14. juuli 2009, kl 10.38
No nii, tere kaalud!
Natuke siis minust,sest tundub,et üldisest kaalude kontekstist ehk veidi väljas. Kuigi sündinud kenasti oktoobri keskpaigas, ilma et kummagi äärmuse teised tähtkujud mind mõjutaks.
Otsustusvõimetuses ma end küll süüdistada ei saa. Olen tegev äris ja olulised otsused sünnivad suht kiirelt (ikka muidugi mõistliku mõtlemisajaga).Nõrkade naiste kategooriasse ma kohe kuidagi ei paigutu.Ja abitute ja saamatute kilda ka.Teenin ise, olen seda alati teinud.Ei suuda end mõelda ülalpeetavaks. Mõtlen ise, otsustan. Jah,abikaasaga pean nõu, aga ei naaldu luuderohuna ta külge.
Kui otstustamatust kogen,siis seda inimsuhetes. Hingelt looduslapse ja ehk pisut lapsemeelsena ei saa ma aru kaasinimeste õelusest, kadedusest ja üldse mustadest põhjakihtidest, mis aegajalt ka lähedaste seest pinnale ujuvad.
Vihastan, särisen, lahendan võimalusel kindlasti probleemi. Ja kõik möödas. Temperamentne, seda küll. Viha pidada ei oska ja näib,et ei õpi ka. No pole pikal vihal minu sees kohta. Meeles on asjad küll, aga see pole viha, pigem fakti konstanteering.
Jaa, flirtida meeldib, aga see on mäng. Naiselik olne küll, meeldib enda eest hoolitseda. Olen hea suhtleja, saan hakkama ka mulle täiesti tundmatus seltskonnas suht hästi.
Aga kooselus truu. Kamraad, mõttekaaslane ja armsam. Kui vaja.
Negatiivset? On, pole ma mingi kingitus.Muidu siin eelnev kõlab kui ood kaaluksolemisele. Vigu on, kõik oleneb mida veaks pidada ja kelle jaoks saab veast phel hetkel hoopis hälve, eksju? Ja pole üheski tähtkujus ainult ideaalsed. Aga leian,et ei saagi sestsinases maailmas kõigile meeldida. Olen mina ise. Ja sõpru-tuttvaid on mu ümber alati olnud. Ilu..ka hinge ja olemise võlu on vaataja silmades.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!