Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Veevalaja naine - külm nagu jääkuninganna :P
 
to, naised 17. aprill 2010, kl 23.08
Autor: naised
Aeg: 04-17-10 15:37

Naised,kes te planeerite titat,vaadake,et lapsuke veevalaja tähemärgis ei sünniks.Lugege kommentaare siis saate teada,kui rumalad,koledad,pahad ja külmad,tundetud inimeseloomad neist saavad,sest on sündinud VEEVALAJANA.Lugupidamisega kõigi teiste tähemärkide vastu,Heiki.

Autor: naised
Aeg: 04-17-10 16:30

Kodutööd tehtud ja täna tegin mina hommikusöögi,õhtuks õhtusöök ahjus küpsemas.Minu naine puhkab ja ei õelutse foorumites aga sina !!ei ole ammu meest saanud.Kahju Sinust,pakuksin abikätt aga see ei sobi siia postitusse.

loe nüüd ise oma tekst läbi, hahahaa..HEIKI. mehed nii lolli juttu ka ei aja!
 
sol 18. aprill 2010, kl 10.59
Ma vaatan, et vv-del on äärmiselt tobe komme igale kriitikale vastulause kokku soperdada. No ei tule hästi välja eriti. Mõnikord on parem vait olla ja mõelda selle üle, miks teist nii räägitakse. Väga imelik on, et kõigele, mis ei meeldi, tuleb midagi vastu öelda, oleks siis midagi asjalikkugi. Pole mõtet koguaeg teiste arvamusi maha teha, nende arvamus muutub seda enam kindlamaks teist. Natuke võiks kavalust ja arukust olla: kui keegi vv-sid materdab, siis jätab see neist endist imeliku mulje, eriti kui teie vastu ei viska poriga. Siis vaadatakse kohe, et vv-del pole midagi häda, ja nad isegi ei vaevu vastu kirjutama iga hinna eest. Aga kui keegi ütleb teie kohta midagi halvasti (oma kogemustest muide, mitte lambist - ju siis on ikka halbu veevalajasid ka), siis ise samaga vastates vaatavad teised lisaks ütlejale ka teid imelikult. Mis te tõmblete tühja´ja näitate välja, et võõraste inimeste kriitika teile korda läheb/haiget teeb?

Mitte keegi meist pole täiuslik. Kõige kergem on näha pindu teiste silmas, aga mitte palki enda silmas. ;)
Milleks mürgitada end ja teisi negatiivsusega? Muutute rutem kortsuliseks ja jääte kergemini haigeks. :P
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 12.46
kuulge s*tasitikad, pange oma pudrumulk lukku ja tõmmake sinna, kus on teiesuguste koht tainad.
meid ei huvita teie sääsepirin.
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 12.48
teil ei maksa siin ennast lolliks teha. teie üle me lihtsalt irwitame! :D
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 13.19
saate aru vääää värdjad? AHH? kui veel mingi kobin veevalajate pihta tuleb siit, siis ma s*tun teile pähe ja peksan oimetuks!
on veel midagi öelda vä, imbetsillid?
kui te veel aru pole saanud, siis VEEVALAJAD ON KÕIGE ILUSAMAD JA PAREMAD TÄHTKUJUD ja kui te midagi ütlete, siis olete te lihtsalt KADEDAD! mind ei koti absull mis te pirisete siin, tõmmake nahhhui

jäärad, sõnnid, kaljukitsed, skorpionid, amburid, kaksikud, kalad, kaalud, vähid, neitsid, lõvid - te olete PASAD JA LOLLID! te vaid tahate meie sarnased olla, aga olete meie haledad varjud! NII ET SUU KINNI, MEIE KOHTA MITTE ÜHTKI sõna rsk ma ütlen! VÄRDJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAD
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 13.32
nüüd on siis hüsteerikust jäär nii meeleheitel ja segi omadega, et peab end juba vv-ks..icc
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 13.43
sorry, mul jäid täna tabletid võtmata
mis ma öelda tahtsin on see et te @!#$ idikad pange oma suu kinni ja kebige mujale eks!
see on siin MINU teema ja ainult mina võin siin pasandada ja sa hüsteerikust jäär tee endale oma teema kui tahad aga ära roni siia sõna võtma!
selge?
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 14.01
aga äkki peaksid ikka vastuvõtule minema, ehk saad enda elu ka korda ja ei mürgita teiste elusid, kulla närvihaige jäär.. soovitan esialgu psühholoogi, edaspidine sõltub tema arvamusest, sest alati tabletid ei aita..pakun et vajad selga särki, mida hullusärgiks nimetatakse..icc

* räuska nüüd siin edasi, ole kasvõi heiki..:))
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 14.09
räuskangi, mis see sinu asi on ahv? see, et sa jäär oled, ei tähenda et sa minuga möliseda võid! kuidas sa üldse julged mulle siin vastu haukuda, jäära-nähvits? ja ma pole jäär, vaid kõige ilusam, parem ja targem veevalaja. mulle lihtsalt ei meeldi, kui minuga kobisetakse. löön sul sahtli puhtaks kui aru ei saa. mind ei koti, et sa jäär oled, sa oled lihtsalt nõme ja tõusik inimene. sinusugused tulebki paika panna ja üle kurgi anda kui vaja. siin foorumis oled sa muidugi ilgelt kõva mutt, aga miskipärast olen kindel, et näost näkku kohtudes kused ja s*tud end 1 sek jooksul täis!
kobi ise vastuvõtule või vala endale külma vett näkku ära plõksi siin tont
ja veel, ära kommenteeri minu nime alt, sa oled lihtsalt hale
 
vv naine 18. aprill 2010, kl 18.24
:D
(Y) super tekst
aga...mine lõhu õues veidi puid või midagi muud niisugust?:P
mida see sulle annab, et sa siin niiviisi sõimled? Arvad, et nii oled lahe inimene? Vaevalt küll...
Mine anna sis kellelegi peksa, kui tõesti vaja ja nii kõva mees oled. Milleks siin sellist p*ska suust välja ajada?

"Külm nagu jääkuninganna" njaa ;)
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 20.47
mine lõhu ise puid väljas maamats
mul on targematki teha eksole ja sina ei tule mulle dikteerima mida ma teen ja räägin siin kui ise tahan!
kui ei meeldi siis tõmba mujale tainas.
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 20.49
12:46, 12:48, 13:19, 13:43 ja 14:09 - see ei ole raudselt vv vaid liba - mitte ükski vv ei räuska nii jubedalt. sellist hüsteerilist jäärnaist soovitan kõigil vältida, kuna nägite ju ise ehedat etteastet..mul oli ikka õigus - jäär on hüsteerik..icc

* vaesed mehed, kes sellise despoodiga peavad koos elama..:))
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 20.54
20:47 ..liba..jäta vv-d rahule..nemad sind ei pea kellekski..irw
ja libamine teeb su täpselt sewlleks kelleks sind vv-d peavad - madal, robustne ja räige kuju..kirjuta nüüd ikka oma õige tähtkuju alt, või on sul nii piinlik olla hüsteeriline jäär..icc

* ma rohkem ei viitsi, sa nii tobe kuju..:))
 
(vv) 18. aprill 2010, kl 21.45
20:49 ja 20:54 liba
ma pole jäär haiged kanad, ma olen veevalaja, aru ei saa või? ja sa jäärajurakas ära kirjuta vv-nime alt. üritad mind jääraks tembeldada oma lolli ajuga, ei tea mida see sulle annab
haige kinnisidee, mis see jäär siia puutub? icc...vaesekene
tobe kuju on sul ema daunik
 
lõoke 19. aprill 2010, kl 09.45
Keegi siin ikka õudselt vihkab veevalajaid. Mingi meestesõda vist. Kusjuures ma tunnen ka ühte sellist üdini vulgaarset naist, kes ka reaalis kasutab sellist sõnavara. Ta on psüühiliselt haige minu meelest. Ma tema tähemärki ei ütle, et mitte asjatut vaenu jälle õhutada.
 
kotkas 19. aprill 2010, kl 11.15
näha jah, et keegi veevalajaid vihkab.:D eks ikka on nii, kui paika pannakse või on kinga antud jne.
siin sodiaagifoorumis muud ei olegi lugeda, kuidas vihatakse lõvisid ja veevalajaid ja muudkui postitatakse , kui idikad nad ikka on. no kui oleme teist paremad ja tugevamad jne, siis saage juba üle! see teie põrkamine siin nagunii midagi ei muuda ja lihtsalt käin siin naermas, kuna nüüd pole enam eraldi naljanurka tarvis. see siin sama nagu aegmaha.com juba. või meenutab nagu lolliklubi pigem.
andke aga jah veel niipalju kui torust tuleb, kes teid ikka lolliks teeb, kui mitte teie ise! :D edu.ee

Vv.
 
aquarius 19. aprill 2010, kl 11.55
Oleme jah külmad ja selle üle uhked. Ei peagi igasuguste maakatega ja matsidega sõbrustama! :D
Ja need, kes siin veevalajasid sõimavad, on lihtsalt kadedad ja ju me oleme teile koha kätte näidanud! Veevalajad on kõige paremad ja vaevalt keegi meist on selle vihkamise ära teeninud! Ju te olete ikka ise väärt seda!
Aga ma vihkan Jäärasid ja Lõvisid, kuna nad on idikad.
 
das ist klaar? 19. aprill 2010, kl 11.59
Irw, lapsukesed. Ma kaldun ikka arvama, et veevalajaid ei sallita põhjusega. Olete te selle peale mõelnud, et te olete lihtsalt õelad, külmad ja vastikud inimesed? Lihtsalt sellepärast teid ei sallitagi? Miks te kohe arvate, et teid ei sallita sellepärast, kuna olete teistest paremad või targemad, et nagu konkurent? Vähe lapsik. Pigem teid ei sallita teie iseloomu omaduste pärast. Ju te pole ikka nii head inimesed, et olete endale nii palju vaenlasi külge pookinud. Näha on ka kommetnaaridest, et te lause ise nurute omale vihkamist ja vaenlasi.Sama on Lõvidega, kes on uhked ja ülbed - neid ei sallitagi sellepärast, mitte sellepärast, et nad oleksid paremad vms. Ma arvan ka, et veevalajad kalduvad sinna pahasse kategooriasse. Sest inimesed ei salli ikka neid, kes nende jaoks halvad tunduvad, kes koguaeg eetris virvendavad, oma nina teiste ellu topivad jne. Aga jah, eks uskuge, mida uskuda tahate. Lugedes erinevate teemade all veevalajate sõnavõtte, siis paistab eriti silma, kui harimatud ja hüsteerilised nad on, niiet ma tõesti ei imesta, misk siin foorumis veevalajaid ei sallita. Mitte ükski teine tähtkuju nt Kalad või Ambur ei räuska siin 24/7. Ja keegi neid ei vihka ka, sest nad pole oma käitumisega seda esile kutsunud ega ära teeninud.
 
pettunud 19. aprill 2010, kl 12.28
Minul pole Veevalajate vastu midagi, sest minu tutvusringkonda kuuluvad Veevalajad on haritud, sõbralikud ja heasüdamlikud. Aga tõesti...lugedes, mis soppa osad isendid siia kokku on kirjutanud, siis on ikka häbi küll nende pärast. No kas normaalne inimene räägib nii:

* kuulge s*tasitikad, pange oma pudrumulk lukku ja tõmmake sinna, kus on teiesuguste koht tainad.
meid ei huvita teie sääsepirin.

* Oleme jah külmad ja selle üle uhked. Ei peagi igasuguste maakatega ja matsidega sõbrustama! :D
Aga ma vihkan Jäärasid ja Lõvisid, kuna nad on idikad.

* Autor: kle hull lugu ajuhälvik
Aeg: 12-20-09 17:50

ära kujuta ette asju , mida pole olemas exole!
solvuja ja vesistaja oled ilmselgelt sa ise, mitte veevalajad !!
ja paras sulle lohv, ise oled NÕRK, kui ei kannata meie haukumist ega kriitikat ! saa suurex ja roni emme seelikusaba varjust välja ja kasvata kõigepealt omale iseloom, sa selgrootu ollus, kuna erinevalt meist veevalajatest oled sina küll isetu ja iseloomutu kääbik.!
:D

* 20:47 ..liba..jäta vv-d rahule..nemad sind ei pea kellekski..irw
ja libamine teeb su täpselt sewlleks kelleks sind vv-d peavad - madal, robustne ja räige kuju..kirjuta nüüd ikka oma õige tähtkuju alt, või on sul nii piinlik olla hüsteeriline jäär..icc
ma rohkem ei viitsi, sa nii tobe kuju..:))

*Autor: (vv)
Aeg: 04-18-10 13:19

saate aru vääää värdjad? AHH? kui veel mingi kobin veevalajate pihta tuleb siit, siis ma s*tun teile pähe ja peksan oimetuks!
on veel midagi öelda vä, imbetsillid?
kui te veel aru pole saanud, siis VEEVALAJAD ON KÕIGE ILUSAMAD JA PAREMAD TÄHTKUJUD ja kui te midagi ütlete, siis olete te lihtsalt KADEDAD! mind ei koti absull mis te pirisete siin, tõmmake nahhhui
jäärad, sõnnid, kaljukitsed, skorpionid, amburid, kaksikud, kalad, kaalud, vähid, neitsid, lõvid - te olete PASAD JA LOLLID! te vaid tahate meie sarnased olla, aga olete meie haledad varjud! NII ET SUU KINNI, MEIE KOHTA MITTE ÜHTKI sõna rsk ma ütlen! VÄRDJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAD

* Autor: ¤¤¤
Aeg: 01-01-10 13:07

Aga olemegi Jääkuningannad ja vv on üldse nagu aristokraatlik märk ja pealegi kõige kenama välimusega :P:P:P



No tule taevas appi! Niimoodi ei kirjuta ükski endast lugupidav, haritud ja enesekindel inimene. Ja siis te veel imestate, miks siin foorumis Veevalajaid ei sallitA? Teate, tõesti jube piinlik on lugeda selliseid lapsikuid ja madalalalaubalisi üllitisi Veevalajate sulest. Küsiks uudishimust ka oma tuttavate Veevalajae käest, et ega te ometi vaba aega foorumis sappi pritsimas ei käi? Pole veel kohanud päriselus nii nõmedaid isendeid kui siin. Mõned üksikud normaalsed Veevalajad on siin ka muidugi. Ei ma keeldun uskumast, et nii nõmedaid Veevalajaid leidub. Ei saa olla lihtsalt noh. Veevalajad pole sellised lihtsalt. Nad on enesekindlad ja sõbralikud ja miski ei suuda neid kõigutada.
 
(vv) 19. aprill 2010, kl 12.40
irw, veevalajad ongi haritud, aga nad oskavad ka huntidega koos uluda:))
 
(vv) 19. aprill 2010, kl 12.57
pettunud, mis tähtkujust sa oled..sellise iriseja ja tähelepandamatu põmmpea kriipsutaks kohe oma tutvusringkonnast maha..irw

* sai ju kirjutatud /ju siis ikka on alust/, et see räuskaja siin oli jäär, kes end hullusehoos vv-ks peab.. jäärad on kõige õelamad ja räigemad kujud kogu sodiaagis, hüsteerilised ja tüütud matsid, kel puuduvad igasugused kombed, nende seltskond on väljakannatamatu, sest nad tekitavad seltskonnas piinlikust, just nende harimatu käitumise pärast. ja miskipärast klammerduvad nad vv-de külge - vastikusega vaatan neid, kuigi seda välja ei näita, lihtsalt tõrjun neid, olen külm, aga nad on nii taipamatud, et ei mõista, kuidas neid põlgan:)) mis ma pean siis sellele lambale näkku karjuma, et kao ära! ega "pettunud" juhuslikult jäär ole? icc
 
(vv) 19. aprill 2010, kl 13.11
ühtlasi siit ka vastus teemapüstitusele ehk siis puust ja punaseks tehtud taipamatutele: vv valib oma sõpru ja tuttavaid väga hoolikalt, kui sina selleks valituks ei osutu, on vv külm nagu jääkuninganna. ja kindlasti ei kuulu sinna jäärad. erinevalt mõnest eelnevalt kirjutanud vv-st, siiski lõvid sinna kuuluvad, kuna neil on loomuomane eneseuhkus ja intelligents, mida vv sõprades ja tuttavates väga hindab.

* nüüd küll aitab - sai ka kõige taipamatule selgeks, ma loodan..:))
 
ka vv 19. aprill 2010, kl 18.33
jah, õige. jäärad tõesti ei kuulu vv sõpruskonda, samuti mitte kaalud, neitsid, kalad ja veel mõned kes on kas liiga kinnised või liialt uimased või rumalad.. ja parajalt rumalateks ja kergemeelseteks on sodiaagis justnimelt jäärad ja lisaks kaalud ja kalad, ja nendega vv-del ka erilist klappi pole.
kuid lõvid kuuluvad sõpruskonda aga küll, sest neil on iseloomujooned mis vv-lgi ja mida hinnatakse. ega niisama ei kirjuta horoskoop, et veevalajad ja lõvid täiendavad üksteist. vv-le on tähtsad eneseuhkus, kombekus ja iseloom.
 
ka vv 19. aprill 2010, kl 18.36
lisaks veel, mul on üks sõbranna lõvi ja saame hästi läbi, kuna on sarnased iseloomujooned.
 
Lõvinna 19. aprill 2010, kl 18.49
Te viimased vv-d olete küll prsest välja kukkunud ja täiesti mölakad. Loe ja imesta. Nemad on kõige paremad tähtkujud aga teisi sõimavad! No sorry, te ei ole haritud, kui sellist paska kirjutate. Tahate olla, aga ei ole. Ükski haritud ja intelligentne inimene ei kirjuta sellist juttu nagu see (vv) ja eriti need viimased kommenteerijad siin! Teie kohta sobib ütlus: "pindu teiste silmas näed, aga palki enda silmas mitte". Räägite iseenda jutule kah pidevalt vastu.. kust otsast see arukus? Kõige rumalamad ja idootsemad isendid siin, teete vv-de margi täis. Olge parem vait! Huvitav oleks teada, et mis haridus teil on ja mis tööd te teete? Kas panen väga puusse, kui üks teist käib täiskasvanute gümnaasiumis ja elatub lastetoestusest, mees on jalga lasknud ja teine on põhiharidusega küünetehnik, kes armastab oma sõbrannadega kõik teisi taga klatšida?

TE OLETE PEAST HAIGED! Lugege enda tekstid palun läbi ja vaadake peeglisse. Te olete ühed sitemad inimesed terves foorumis! Üritatate oma ilmselgelt ja põhjenduseta kõrget ego veelgi enam upitada ja tõestada midagi. Ärge endale valetage. Mulle hakkavad need veevalajad juba tasapisi vastikuks muutuma. Ma olen seda teemat alguses peale jälginud ja siit koorubki välja see, et siinsed veevalajad on mingid hariduseta tibinad, kes on nii koledad ja rumalad, et ainuke koht kus oma ego toita on foorumis teisi maha teha. Te võite 100% kindlad olla, et ma pole ainuke, kes on seda märganud, et te olete siin kirjutades üleolevad ja põhjendamatult laimate teisi demonstreerides oma ebaintelligentsust ja ebakindlust. Väga ülbed sõnavõtud. Selliseid eneseimetlejajaid ei salli keegi ei hakka kunagi ka sallima..oleks siis veel ,et põhjusega imetleks end. Aga teist pole ju mitte midagi imetleda. Tühised inimesed.
 
(vv) 19. aprill 2010, kl 18.59
irw, nüüd on jäär Lõvinna. vv-d, ärge rohkem lugege ega midagi kirjutage siia, muidu see hüsteerikust jäär jääbki siin räuskama..:))
 
kõõmadele 19. aprill 2010, kl 19.24
Ma pole jäär. Milleks selline tobe kinnisidee? Juba see, et te raiute, et kõik on jäärad, kes teile midagi negatiivset julgevad öelda, näitab, et teil pole peas kõik korras. See on patoloogiline, mine ravile, kui näed enda ümber jäärasid koguaeg. Hull.
Ainukesed räuskajad olete teie siin. Nii kui keegi midagi kirjutab siia, siis oled sina kohe platsis nagu raisakotkas. Miks sa juba siis vait ei jää? Pole veel piisavalt veevalajate marki maha teinud või? Laske aga edasi, ma saadan need oma tuttavatele (veevalajad nende seas) laiali ja ma võin neile garanteerida, et saavad magusasti naerda ja käia terve päev muie näol! :D
 
huumorinurgake 20. aprill 2010, kl 10.20
klge, võtke hulludelt arvutid käest enne, kui endale tõsiselt viga teevad! "Ajuhiiglased" suudavad ju isegi veeklaasi uppuda või endale luuavarrest kuuli pähe lasta. Luumuurud klaverit toksides on garanteeritud.
 
vVv 20. aprill 2010, kl 10.39
Eks seal Paldiski mnt-l need hüsteerikutest lõvid,jäärad passivadki. Igavusest on end hullusärgist lahti rabelenud ja arvutitoa vallutanud....irw. Kindlasti ununesid ka hommikused rohud võtmata, aiaiai...see on küll kurjast nüüd.:D
Olge teinekord ikka hoolsamad, sellist asja ei maksaks unustada!
 
lõvi-jäär 2in1! 20. aprill 2010, kl 13.49
Issand jumal, ikka need vv räuskavad siin üksteise võidu. Teil on suurem probleem kui ma arvasin!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!