Minul pole Veevalajate vastu midagi, sest minu tutvusringkonda kuuluvad Veevalajad on haritud, sõbralikud ja heasüdamlikud. Aga tõesti...lugedes, mis soppa osad isendid siia kokku on kirjutanud, siis on ikka häbi küll nende pärast. No kas normaalne inimene räägib nii:
* kuulge s*tasitikad, pange oma pudrumulk lukku ja tõmmake sinna, kus on teiesuguste koht tainad.
meid ei huvita teie sääsepirin.
* Oleme jah külmad ja selle üle uhked. Ei peagi igasuguste maakatega ja matsidega sõbrustama! :D
Aga ma vihkan Jäärasid ja Lõvisid, kuna nad on idikad.
* Autor: kle hull lugu ajuhälvik
Aeg: 12-20-09 17:50
ära kujuta ette asju , mida pole olemas exole!
solvuja ja vesistaja oled ilmselgelt sa ise, mitte veevalajad !!
ja paras sulle lohv, ise oled NÕRK, kui ei kannata meie haukumist ega kriitikat ! saa suurex ja roni emme seelikusaba varjust välja ja kasvata kõigepealt omale iseloom, sa selgrootu ollus, kuna erinevalt meist veevalajatest oled sina küll isetu ja iseloomutu kääbik.!
:D
* 20:47 ..liba..jäta vv-d rahule..nemad sind ei pea kellekski..irw
ja libamine teeb su täpselt sewlleks kelleks sind vv-d peavad - madal, robustne ja räige kuju..kirjuta nüüd ikka oma õige tähtkuju alt, või on sul nii piinlik olla hüsteeriline jäär..icc
ma rohkem ei viitsi, sa nii tobe kuju..:))
*Autor: (vv)
Aeg: 04-18-10 13:19
saate aru vääää värdjad? AHH? kui veel mingi kobin veevalajate pihta tuleb siit, siis ma s*tun teile pähe ja peksan oimetuks!
on veel midagi öelda vä, imbetsillid?
kui te veel aru pole saanud, siis VEEVALAJAD ON KÕIGE ILUSAMAD JA PAREMAD TÄHTKUJUD ja kui te midagi ütlete, siis olete te lihtsalt KADEDAD! mind ei koti absull mis te pirisete siin, tõmmake nahhhui
jäärad, sõnnid, kaljukitsed, skorpionid, amburid, kaksikud, kalad, kaalud, vähid, neitsid, lõvid - te olete PASAD JA LOLLID! te vaid tahate meie sarnased olla, aga olete meie haledad varjud! NII ET SUU KINNI, MEIE KOHTA MITTE ÜHTKI sõna rsk ma ütlen! VÄRDJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAD
* Autor: ¤¤¤
Aeg: 01-01-10 13:07
Aga olemegi Jääkuningannad ja vv on üldse nagu aristokraatlik märk ja pealegi kõige kenama välimusega :P:P:P
No tule taevas appi! Niimoodi ei kirjuta ükski endast lugupidav, haritud ja enesekindel inimene. Ja siis te veel imestate, miks siin foorumis Veevalajaid ei sallitA? Teate, tõesti jube piinlik on lugeda selliseid lapsikuid ja madalalalaubalisi üllitisi Veevalajate sulest. Küsiks uudishimust ka oma tuttavate Veevalajae käest, et ega te ometi vaba aega foorumis sappi pritsimas ei käi? Pole veel kohanud päriselus nii nõmedaid isendeid kui siin. Mõned üksikud normaalsed Veevalajad on siin ka muidugi. Ei ma keeldun uskumast, et nii nõmedaid Veevalajaid leidub. Ei saa olla lihtsalt noh. Veevalajad pole sellised lihtsalt. Nad on enesekindlad ja sõbralikud ja miski ei suuda neid kõigutada.