See on mõeldud mehele, kes sa oled väsinud oma igavast argipäeva elust... Sina, kes sa ei ole huvitatud emotsioonidega suhtest, lihtsalt tahad vahel olla tugevas füüsilises kontaktis.. Mis saaks olla parem, kui mõnus lõõgastav füüsiline kontakt- tunne, et ma tahan sind nii väga, et riided ahistavad.. olen kaunis naine, kes ei ole huvitatud kohtumisest mehe vanematega ja ei ole huvi ka kedagi enda tuttava tutvustamisest sinule... tahan lihtsalt olla ja nautida seda meie hetke ja kui see on läbi, siis lähme oma teed ja pakime kõik endaga kaasa.. tänaval vastu tulles, ma ei tunne sind ja ei tahagi tunda.. samas meie hetkes tahan ma sind lausa silmadega ära süüa... ma isegi ei pea teadma sinu päris nime ja arvan, et sinagi ei pea teadma minu nime, kuigi eks paistab mis saab... See kuulutus on sulle, kui oled intelligentne ja haritud mees, kes saab ise oma eluga ideaalselt hakkama, ole abielus või püsisuhtes või üksi- hoiame diskreetsust...põhiline on see, et oled haritud ja intelligentne, kellel ei ole kurb ka toetada oma salapärast silmarõõmu... Otsin ühte kindlat meest, kellega jagada nii ennast, kui ka minu mõttemaailma... kedagi kellega kaduda fantaasiamaailma ja hellita seda kireleeki... Ei- ma ei ole mingi kerglane eit, vaid mul on kõrini enda täielikust sidumisest, mis on nii ahistav.... jäta siia oma mail ja ma kirjutan sulle