arumaitaipa Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma ei saa aru, mis mure nende fotodega teil on? Ma
> ei tea ühtegi tuttavat, kes mingitele võhivõõrast
> ele oma fotosid saadaks. Kui tahad suhelda niisama
> , siis pole ju välimus tähtis. Kui otsid voodipart
> nerit, siis mine sellisesse internetikeskkonda, ku
> s fotodega rahvas. Ma saan aru, kui inimene paneb
> oma foto FB-s üles, seal enda valitud sõbrad-tutta
> vad.
> Kas sa kollektsioneerid neid fotosid või
> milles su häda on?
mis argument see veel on, et Sa ei tea ühtegi tuttavat, kes saadaks? Sa ei tea tuhandeid asju, mida Su tuttavad Sulle rääkimata teevad, usu mind, ka neil on fetišid ja mitte kõigil meeldivad, jne. minu tuttavad näiteks ka keegi ei tea, et mina saadan pildi. mõistad, seega ka nemad võivad öelda, et neil pole ühtegi tuttavat, kes saadaks, kuigi tegelikult ju on. ning pildi saatmine on minu arusaaamise järgi niivõrd elementaarne, et ei vääri isegi arutamist, reaalses elus ma ju ka ei peida oma nägu, kui kellegagi vestlust alustan. pealegi miks peaks normaalse enesehinnanguga inimene häbenema, et soovib luua uusi tutvusi? mine ravile, enda häbenemine on ravitav ja hangi omale enesekindlus, kui Sulle tundub, et ju kõik peavad Sind libuks, kui uusi tutvusi soovid. ja veel, minu kogemus näitab, et mehed pole eriti julged oma pilti saatma, mina aga esimesena ei saada. kui mees saadab, aga pole minu jaoks atraktiivne, mida paraku väga tihti ka juhtub, siis saadan pildi siiski vastu, nii on lihtsalt viisakas. ja vabanduse ka, et kahjuks eeldusi keemia tekkimiseks ei ole. vot nii lihtne on elu :)