Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

punapea 19. detsember 2013, kl 15.59
riisvara:DDD

Tom 19. detsember 2013, kl 16.00
tänan punapää, ma juba tükk aega olen jälgind su avaldusi ja mul sust isegi natuke kahju akand. vaeseke, ei saa elust ja asjadest enam suurt essugi aru ning elab oma feministlikus mullis edasi.
ilmselt on sul kuskil sääl üks rikas tuhvlialune, kes selle su mulli kinni maksta jõuab :D

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 16.02
Mees 40+, ma rõõmustan koos sinuga su vägeva riistvara ja katsetuste õnnestumise üle, aga on ka mehi, kellel need sutsuke vb tagasihoidlikumad on:)
Muidugi ole rahul oma tagasihoidliku lapikesega, see on parim, mis üdse olla saab.
Ps.Kui küsida tohib, mis vägi sind siia rubriiki tõi? :)

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 16.09
Oma eluolu ja selle tagamaid ma juba selgitasin.
Siia ma mõnikord heidan mõne pilgu aga mu kommenteerimine on tavaliselt olematu. Ma ei viitsi. Teemad on tavaliselt "mees paneb kõrvalt" "naine ei anna" "mu poisil tuleb liiga kiirelt lahti" "mu naine ei tee suuseksi" jne . Sellised toredad ja huvipakkuvad teemad, päevast päeva, väikeste variatsioonidega :)
Siin rubriigis on mõnikord huvitavaid sõnavõtte, vahel saab nalja nabani. Ma vahel kiikan siia ka, 50+ nurgake on mulle veel ebahuvitav ;)

punapea 19. detsember 2013, kl 16.14
50+ nurka ei peagi kiikama, sest siin on neid 50+ lademetes tarkusi jagamas. üks kena neiu54 näiteks on väga õpetlikke kirjutisi siia lisanud... ja täitsa tarka juttu ajab:D
aga mis ma tahtsin ütelda, on et igal vähegi kenal 40+ naisel võiks olla kuskil üks austaja (mehel on neid ilmselt rohkem:D), kes ta kõige esmasemad vajadused rahuldaks, no et ei peaks siin oma intiimpiirkondadega haisutama-lehvitama:P

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 16.18
Ma arvan, et 40+ on ära õpitud mis on bidee ja ka seda kuidas ilma selle aparaadita ennast ilma haisuta hoida. Meestega sama asi.
Ok, selle austaja ideega ma olen nagu päri. See ei eelda mingit saiad-ühte-kappi stsenaariumi. Ma pelgan seda, ausõna :D

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 16.19
Mees 40+
19. detsember 2013, kl 14.51
Seletage nüüd mulle, mis füsioloogilised protsessid selle taga on, et pragu nagu tihedamaks läks või nii :)

punapea, mina ei lehvita, vaid vastasin viisakalt meesterahva küsimusele:)

punapea 19. detsember 2013, kl 16.26
muidigi ei eeld, m 40+, kuid võib ka olla, kui omanditundeliselt asjasse ei suhtuta. aga et olla nii ilma ja seda p...pidi siin nuruda, on päris läila:P

Tom 19. detsember 2013, kl 16.34
krt, see punapea on ka mingi telhvipede, kes arvab, et siinne möla ka päriseluga miskitpidi seotud on (sa muuseas ei ole esimene selline, keda ma kohand olen, huvitaval kombelon teil ka üks ühine joon veel):D
aga jõudu sulle su arvamises ja ela oma lihtsameelse ullikese elu edasi :D

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 16.50
Peace, ma olen vahepeal oma slogani unarusse jätnud:)
Ma ei tutvu siin, mölan niisama!

vetevana 19. detsember 2013, kl 16.52
sa Tom võiks oma hülgemöla paremini kinni hoida!:P

Tom 19. detsember 2013, kl 17.02
vetevana (sic!), ja mida see su möla ülge omast parem on?
ma ju TEAN, mida ma räägin ja ole mureta, rohkem ma su ülgejutule tähelepanu ei pööra :D

vetevana 19. detsember 2013, kl 17.06
jäta Punapea rahule, muidu saad tõelist mehe kätt tunda! võta seda hoiatusena sa argpüks!

Tom 19. detsember 2013, kl 17.10
kuule punapea, sa võid omale mistahes nime võtta ja siia kekkama tulla, minu silmis oled sa üks ... kõik.
arju juba ära!

PS. ma reeglina ei lähe siin isiklikuks, aga kui mõni inime tõeliselt rumal on, siis see ajab mul pas a keema küll ja jäärapäine lollus on tõesti ainus asi, mida ma tolereerida ei suuda.

vetevana 19. detsember 2013, kl 17.13
mina ei ole Punapea sa loll!

Tom 19. detsember 2013, kl 17.18
ja lihtsalt kogemata kasutad ainult punapea "käekirja" :D :D
lisaks lollusele veel naiivne kah!

to Tom 19. detsember 2013, kl 17.29
näpi tilu! mida kiiremini, seda vähem on hülgemöla!

Tom 19. detsember 2013, kl 17.34
argumendid said otsa ja nüüd vaid "till" sul jäänd, vaeseke :D

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 17.44
sa-mu-meie.......

küs 19. detsember 2013, kl 17.46
Kas Tom on eriline mölakas või on tal mingi muu viga?

hm 19. detsember 2013, kl 17.47
Mis meelel, see keelel:)

jajah 19. detsember 2013, kl 17.48
kas tom on mõnele eidele ei öelnud?

Tom 19. detsember 2013, kl 17.49
küs, ei ole eriline mölakas, aga kui sind tullakse pidevalt asjaeesteisttaga mõnitama, siis seda ei ole vaja taluda. tuleb samaga vastu anda. muud midagi ;)

punapea 19. detsember 2013, kl 17.56
vetevana, tänan:) aga ära tee väljagi, kui see ilalõug Tom räuskab siin:D

küs 19. detsember 2013, kl 17.59
Mina ei tunneks ennast puudutatuna kui seal terakestki tõtt poleks. Näitab, et närvid pole korras ja väärikus olemata. Mida peaks see tulevane särasilm tundma, kui mehel nii vilets närv on?

Tom 19. detsember 2013, kl 18.00
kulla punapea-vetevana, ikka ei saa ilma epiteetideta? kas ma pean jätkama?

Tom 19. detsember 2013, kl 18.03
emme, mind jälle kiusati :( iu, iu, iuu :(

vetevana 19. detsember 2013, kl 18.03
lase tulla sa argpüks!

Tom 19. detsember 2013, kl 18.03
küs, nagu kogu mu muu käitumine siin on puhas lustimine, nii ei ole see valimatu sõim ka nii siiras, kui sa arvad :D aga nagu näha, siis mõni elab selle foorumi nimel ja selle eest on valmis ka lihtsalt nõme olema. aga edu neile, minu muie ei kao kuskile ;)

küs 19. detsember 2013, kl 18.08
Kas sa ei leia, et sinu üle võidakse muiata veel rohkem?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!