Saame tuttavaks
Mees 42-...

n45 14. detsember 2013, kl 16.00
:)))) Õigesti arvasin, et kõik poevad peitu, kui otsene pakkumine teha :D

täitsa blond 14. detsember 2013, kl 16.12
n45, kas sa siis tõesti ei tea, et siinsete meeste jaoks (va mõni erand) on korralik naisterahvas see, kes seksib vaid soo jätkamise eesmärgil. Seepärast on nõutud ka fertiilne iga.
Tuleb välja, et kui elad Viimsis, siis oled samuti mängust väljas:)...punapea, tunnen sulle kaasa:D

Pert Vere...loe nüüd uuesti, kes ma olen. Ma ei tahaks seda "roppust" enam korrata:)

n45 14. detsember 2013, kl 16.17
Ei pea siinsed mehed ennast vähem mehena tundma, et häbitule pakkumisele ei vastanud :D
Fertiilne olen endiselt, lapsi rohkem sünnitada siiski ei kavatse.
Olge pühad mehed edasi, hoidku kõige vägevam teid pattu langemast ja kuradi küüsi sattumast :))))

niisugune 14. detsember 2013, kl 16.25
naised väidavad, et "siinsed mehed" on niisugused ja mehed vastu, et "siinsed naised" naasugused. ühesõnaga pada sõimab katelt ja vastupidi. mõlemal poolel takistab partneri leidmist kõrge enesehinnang.

nagu ütleb Juurikas, musi püksi:)

googel 14. detsember 2013, kl 16.26
täitsa blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> n45, kas sa siis tõesti ei tea, et siinsete meeste
> jaoks (va mõni erand) on korralik naisterahvas se
> e, kes seksib vaid soo jätkamise eesmärgil. Seepär
> ast on nõutud ka fertiilne iga.
> Tuleb välja, et
> kui elad Viimsis, siis oled samuti mängust välja
> s:)...punapea, tunnen sulle kaasa

Ten points....väga õieti täheldatud

yx47m 14. detsember 2013, kl 16.37
Näib, et ajad on muutumas :) Varem pidi mees nigu kass ümber palava pudru keerutama, et naisi ära rääkida. Nüüd kisub teise äärmusesse :))) Aga see võib ka ealine iseärasus olla.

niisugune 14. detsember 2013, kl 16.41
moodsad ajad, naasuguste väljenduslaad nagu vanasti kolhoosi traktoristil, aga niisugused jälle eidelikud ja targutavad naistekas:)

googel 14. detsember 2013, kl 16.46
yx47m Kirjutas:
> Näib, et ajad on muutumas :) Varem pidi mees nigu
> kass ümber palava pudru keerutama, et naisi ära rä
> äkida. Nüüd kisub teise äärmusesse :))) Aga see võ
> ib ka ealine iseärasus olla.

Selles on sul õigus. Üldiselt nagu teada, siis pealetulevate naisgeneratsioonide esindajad võtavad mehi nagu kaupa, proovivad nii ühte, kui teist, kolmandat kuni mitmekümnendat ja kasvõi erinevat tõugu ja rassi, see pole tänapäeva maailmas enam mingi probleem. Julguse selleks annab massimeedia, rasestumusest hoidumise võinalused ning üleüldine naiste majandusliku kindlustatuse tõus

punapea 14. detsember 2013, kl 17.01
oleneb ju naisest. iga pole ka siin nii primaarne. heal mehel või naisel on east olenemata valikut küll. sumisevad meeste ümber need, kellele polegi partnerit loodud või ta ei taha endasugust:P

täitsa blond, õnneks oskan ka mina valetada natuke:D

yx47m 14. detsember 2013, kl 17.06
Mullad on õelnud "Meil pole vaja Euroopa vallutamiseks relvi ega armeed, me vallutame Eutoopa valge naise v...ga"

punapea 14. detsember 2013, kl 17.09
:DD nii see käib ja toimib. ainult et raha napib ja jääb aina vähemaks:DD

punapea 14. detsember 2013, kl 17.13
muidugi käib kibe kampaania meeste-naiste palgalõhest. kui see ka veel kvootidega paika pannakse, on asi valmis. siis on euroopa vallutatud ja vihased naised taas oma kõige vanema ameti peal või kividega surnuks loobitud:D

n54 14. detsember 2013, kl 17.54
Euroopa katselabor on Eesti. Kusjuures, palgalõhe on siin suurim.

laborant 14. detsember 2013, kl 17.58
mis palgalõhes te räägite kui pidevalt kiitle, et olete edukad ja iseseisvad...

punapea 14. detsember 2013, kl 18.00
palgalõhet kui sellist, pole olemas. teenitakse raha vastavalt oma võimetele ja töö tulemusele.

40+ 14. detsember 2013, kl 18.14
"moodsad ajad, naasuguste väljenduslaad nagu vanasti kolhoosi traktoristil, aga niisugused jälle eidelikud ja targutavad naistekas:)"

Tähtis on, et nad omavahel sobivad :)

50- 14. detsember 2013, kl 18.19
Kuidas seda sobivust kontrollida?

40+ 14. detsember 2013, kl 18.37
Parim on omavahelise suhtlusega seda kontrollida.

n54 14. detsember 2013, kl 18.42
Mina pole kusagil väitnud, et edukas v rahakas olen. Minu võimed on sellised, mille eest ei taheta maksta.

Ingel, endine Ingel 14. detsember 2013, kl 21.22
Et milliste võimete eest siis ei taheta maksta?
mittematerjaalsete eest vast? Või mis?
Aga selgeltnägemise eest saab küll pappi, ka mõttejõul asjade liigutamise eest..
Mille eest ei saa? Ristmikul liiklust suunajale ei maksata eriti - eriti veel siis kui oled seal autonoomselt ja kelelgi teadmata ning 10 minuti pärast on see liiklus seal ristmikul ikka kokkujooksnud küll...
Mille eest veel ei maksta?

n54 14. detsember 2013, kl 22.52
küsisid võimete kohta? Sõna, kujutav kunst, käeline tegevus (meisterdamine vmst), võin suht lambist miskit, eriti loodusteaduslikku, toimetada, korrigeerida, uurida, vajadusel kasvõi natukese teadust panna.
See kõik on olemas suht looduslikult. Ühesõnaga, olen paraku konkreetsete asjade tegija olgu mater v mittemater. kujul.
Võime, mis aga täitsa puudub, on vajalikele inimestele külje alla pugeda ning meele järgi olla. Ei oska tähtsa näoga pidevalt justkui midagi teha, sebida, vajalikku muljet jätta, maha müüa jpm. hädavajalikku. Ei ole, ei tule.

??? 15. detsember 2013, kl 13.39
"Kas leidub mehi alates vanusest 42, kes tahavad tutvuda 40+ naisega? Huvitav oleks teada teie vanust ja põhjust, miks eelistaksite 40+ naist noorematele."

saritutvuja 16. detsember 2013, kl 00.55
Vabandust, et uuesti sõna võtan.

Teemaalgataja, kas vanus on primaarne näitaja inimese suhtes?
Kuidas kõlaks teemad: 'raadiuses 25km', 'silm peab särama', 'õlad peavad tagumikust laiemad olema' jne.
Võimalik, et kõik on õige ja nii peabki olema ja nii peabki suhtuma, minu jaoks on see võõras. Kogenumad delfipeerud ehk valgustavad uustulnukat, kuidas tutvuda ja mis parameetrid peavad paigas olema enne igasugust tutvust ja suhtlust.

Mulle piisab, kui mul on teise inimesega lihtsalt hea, suhtlen vabalt, tema suhtleb vabalt, kohustust olla keegi, kes teise poolt raamidesse on surutud, pole.
Teine pool võib vabalt delfivaal olla, silm ei pea särama, võib asuda Võrus või Paldiskis või Kapakohilas, vanus võib olla 20+ või 60+. Minu jaoks on alustuseks tähtis üksteisemõistmine. Sealt edasi võib tulla mis iganes, pikemas perspektiivis kasvõi abieluni välja, enamus jäävad küll virtuaalseteks tuttavateks või sõpradeks, vähestest saavad reaalsed tuttavad või sõbrad, väga vähestest saavad lähedased inimesed.

Kohalike naisstaartutvujatega olen nõus meiliaadresse vahetama :-)

Kohalike meesstaartutvujate ees võtan mütsi maha, nad teavad millimeetri pealt täpselt, mida soovivad, grammigi oma soovidest järgi andmata. Ilmselt aitab see aega kokku hoida, et filtreerida uksetagust ummistavatest tutvudasoovijatest sobilikud enne tegelikku tutvumist :-)

n54 16. detsember 2013, kl 01.01
avatud kõigile meeldivatele tutvustele

yx47m 16. detsember 2013, kl 01.06
just, enamasti küll teame mida me EI taha :)
vähemalt yx47m :)
Ja kui piisavalt osav olla, püsib ka uksetagune puhas :D

täitsa blond 16. detsember 2013, kl 01.08
yx47m Kirjutas:
> just, enamasti küll teame mida me EI taha :)
> v
> ähemalt yx47m :)
> Ja kui piisavalt osav olla, pü
> sib ka uksetagune puhas :D

Sa oled nagu vanatüdruk, uhke oma süütuse üle:)))

yx47m 16. detsember 2013, kl 01.20
´täitsa blond´, alu't Sa ju ei tahtnud ja vaevalt mullegi tuled :D

täitsa blond 16. detsember 2013, kl 01.22
saritutvuja
16. detsember 2013, kl 00.55

Sinu tarkuseterad võtan voodisse kaasa ja üritan hommikuks kõikidest endaloodud piirangutest loobuda.
Vaatan, mis juhtuma hakkab...

täitsa blond 16. detsember 2013, kl 01.24
yx47m Kirjutas:
> ´täitsa blond´, alu't Sa ju ei tahtnud ja vaevalt
> mullegi tuled :D

Ära nori vanainimese kallal:) Isegi parima tahtmise juures ei saa ma end 30-ks valetada.
Ja millal sina mulle ette-või tahapaneku teinud oled?

yx47m 16. detsember 2013, kl 01.29
Eee, selle panekuga nüüd nii kiire ka pole :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!