Vabandust, et uuesti sõna võtan.
Teemaalgataja, kas vanus on primaarne näitaja inimese suhtes?
Kuidas kõlaks teemad: 'raadiuses 25km', 'silm peab särama', 'õlad peavad tagumikust laiemad olema' jne.
Võimalik, et kõik on õige ja nii peabki olema ja nii peabki suhtuma, minu jaoks on see võõras. Kogenumad delfipeerud ehk valgustavad uustulnukat, kuidas tutvuda ja mis parameetrid peavad paigas olema enne igasugust tutvust ja suhtlust.
Mulle piisab, kui mul on teise inimesega lihtsalt hea, suhtlen vabalt, tema suhtleb vabalt, kohustust olla keegi, kes teise poolt raamidesse on surutud, pole.
Teine pool võib vabalt delfivaal olla, silm ei pea särama, võib asuda Võrus või Paldiskis või Kapakohilas, vanus võib olla 20+ või 60+. Minu jaoks on alustuseks tähtis üksteisemõistmine. Sealt edasi võib tulla mis iganes, pikemas perspektiivis kasvõi abieluni välja, enamus jäävad küll virtuaalseteks tuttavateks või sõpradeks, vähestest saavad reaalsed tuttavad või sõbrad, väga vähestest saavad lähedased inimesed.
Kohalike naisstaartutvujatega olen nõus meiliaadresse vahetama :-)
Kohalike meesstaartutvujate ees võtan mütsi maha, nad teavad millimeetri pealt täpselt, mida soovivad, grammigi oma soovidest järgi andmata. Ilmselt aitab see aega kokku hoida, et filtreerida uksetagust ummistavatest tutvudasoovijatest sobilikud enne tegelikku tutvumist :-)