Saame tuttavaks
Mees 42-...

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 13.13
yx47m Kirjutas:
------------------------------------------------------ aga ikka nagu tahaks lootust hellitada, et ollakse v
> astupandamatud nagu kümnekonna aasta eest ;)

Muidugi tahan ja ma tean, et see on võimalik ja ma ei tahagi kogu meessoole meeldida, piisab AINULT ühest!
....sina või iga teine 40+, 50+, 60+ mees tahab ju täpselt sama ja ei väsi samuti seda uskumast?
Või käimegi siin ühiselt oma sitta iseloomu demonstreerimas ja mittetutvumas?:DDD
Ps. tänan, kena pilt oli:)

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 13.21
Ingel, endine Ingel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jessas... see koht nimega Nnaaaahhuui... saab üler
> ahvastatud niimoodi sinna kõiki ssaates... Ja mis
> me siis siin teeme - uhkes üksinduses? ;) ;) ;)

Ära põe, kas siis vähe 30+ või 50+ mehi on?:)))
Selle kohta võib öelda, et noori mehi on nii palju, et ülegi jääb.
Küsite,... mis te ülejäägiga teete?
Ära kasutame ja puudugi tuleb:D

punapea 19. detsember 2013, kl 13.23
täitsa blond, see on väga naiselik tahta kõigile meeldida. kes ei tahaks? mina küll tahan, et kui ma ringi liigun, siis pilgud minul peatuvad. ainult et vaatajad on suti vanemaks muutunud, sellest saan aru et ka mina vananen:D

40+ 19. detsember 2013, kl 13.25
Mina küsisin, tahtsin ausaid vastuseid ja tänan vastajaid. "Jah, kallis" eest saadaks mina sinnapoole, kuhu Blond teid kupatas.

täitsa blond 19. detsember 2013, kl 13.27
punapea, nohh, unistada ju võib ja kes meil keelab seda ka uskumast, et kõik mehed meile järele vaatavad:) Aga njhahh...
punapea, ole palun hea...ma lähen nüüd tõesti tööle, aga sa tõmba libatäitsablondile üle turja, kui ta veel siin klähvib minu eest:D

punapea 19. detsember 2013, kl 13.28
40+, see on ainuõige ütlus naisele. see toimib ja kui sellepeale kuhugi saadad, oled lihtsalt rumal. naist peabki kätel kandma ja tema soove silmist lugema:D

punapea 19. detsember 2013, kl 13.31
ma pole vägivaldne, täitsa blond. ja libadega pead sa ise kuidagi toime tulema või mõne härra appi kutsuma:P /ega ma aru saanudki, kus see liba oli:P/

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 13.32
Ja tore, kui kätelkantavat naise mehele ka see kätelkantu samaga vastaks - see oleks vast õndsuse tippsaavutus.. ja sümbioos missugune

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 13.32
Ma ju ütlesin et "keskmine"
Loomulikult on idiviide, kes 30-selt on täiesti ebaatraktiivsed ja on selliseid, kes 50-selt on väga tipp-topp.
Mis ma ehk ütlen, on see, et lihtsalt hoidke oma vaest koduvillast täiesti tavalist 40+ meest, sest temaga on olnud väga häid aegu, otsides "kedagi" leiategi ... "kellegi".
Vot nii see on.

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 13.36
10 punkti sulle elutarkuse eest... Mees 40+
Aga ega kedagi vägisi kinni hoia... kui läheb siis läheb... ja kui hiljem tuleb sulle taas kuud ja päikest pakkuma võib juhtuda, et naine teda enam ei soovi, sest ei usalda... Või on koht juba hõivatud.... vaimses mõttes, kui ka kedagi nähtavalt end sinu kõrvale ei ole positsioneerinud...

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 13.36
Täitsa blond, sinu peput tahaks näha, heade pepude vaatamine on mu hobi :)

täitsa blond Kirjutas:
> Sellise jutu peale tuleb k
> ange tahtmine sulle oma paljas pepu ette näidata.

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 13.38
Ingel, endine kringel (sorry, ei suutnud lõõpimata jätta :) ) : elutarkus tuleb läbi valu ja pisarate :) aga tagasi ma ei lähe, pangu end või põlema :D

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 13.40
Mees 400 + (pardonks, ei suutnud minagi),
ka mina mitte, pangu end või põlema ja söögu või kogu maailma tabletid koos tünni Chivas Regaliga....

punapea 19. detsember 2013, kl 13.44
mitte ainult koduvillast meest ei pea hoidma vaid kõiki mehi tuleb hoida. elavad nad ju tunduvalt vähem aastaid võrreldes naistega ja on tunduvalt nõrgema tervisega, kui mõni keskealine. kogu meessugu peab hoidma, et naised 50+ ei peaks üksikult jumalteabkeda lantima:DD

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 13.45
Ingel, kus sa tead, mida see 40+ tähendab üldse ;) äkki oli naispartnerite arv, nüüd sa solkisid jäädavalt mu maine ;)

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 13.47
kuldsed sõnad, Punapea, ma arvan, et hakkan moslemiks, siis ma saaks võtta omale legaalselt 4 40+ naist ja nad kõik õnnelikuks teha :D

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 13.50
Ära põe! Mees 400+
Ehk oli see arv mitte läbikukkumistele suunatud vaid nagu mootoritel - see oli ehk võimsuse näitaja?
Aga nohh, meil ei pea ju asjadest ühene arusaam olema...
Aga miks minu mõtted liikusid mehekeelsemat teed mööda kui sinul? vot selles on küsimus.... ja mõttekoht. ;=)

punapea 19. detsember 2013, kl 13.54
sina ei saa midagi võtta, sind võetakse:P ja ega ajas tagasi sa naljalt enam ei lähe, et hakkad moslemiks. sul peab kõvasti ressursse olema, kui nii palju naisi tahad korraga õnnelikuks teha. paraku on mehed oma vara juba laiali kaotanud ja palk on neil ka juba võrdne naistega. mees 40+, unistuseks hea küll:DD

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 13.57
Ja unistuste eest vangi ei panda, maha lüüakse!

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 13.58
Punapea, Pole siin mingeid võtjaid, või, õigemini, võtjaid on küllaga aga pole nagu võtta kedagi. Mille ümber kogu see teema siin areneb? Tule võta, kes sul keelab?... ei, ei sobi, ei kõlba, liiga karvane, liiga kiilas, liiga kõver või liiga õllene :D
Kogu probleem laheneb siis, kui mehed jälle võtma hakkavad, st mitte viina vaid naisi. On ju nii?

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 13.59
Ingel, mul on unistuste viljast pehme lapike iga õhtu märg, mis ma pean siis vangi minema, et mind maha ei löödaks ;)

40+ 19. detsember 2013, kl 14.04
Ära siis unista, haara härjal sarvist.

Vaene sina, mees 4+ 19. detsember 2013, kl 14.08
eelistad lappe, et jummala eest ei peaks naistega suhtlema....
Eks me kõik vali, mis meile meelepärane... Ja eks neid tektiilikunstnikke ka ikka vaja... kõik poed meil tektiili täis... nüüd läeb vähemalt asja ette..
Ingel olin.

punapea 19. detsember 2013, kl 14.09
kõik ju sõltub:P võtta oleks küll, kui võtjaid oleks, see on küll õige ja ütleks samuti, et kuldsed sõnad, mees 40+:D

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 14.09
Unistamine on väga hea,... "härjal sarvist" eeldab liiga palju jahmerdamist, suhtlemist, keelitamist, järgi jooksmist, probleemide lahendamist, takso mängimist, shopingutes osalemist, vanaema maamaja remontimist, igavatel kontserditel käimist, sõbrannadele tutvustamist, sõbrannade korterites tilkuvate kraanide parandamist jne jne jne... ja seda kõike et korra nädalas kätt hoida ja korra kuus hoida midagi huvitavamat??? ...teate, ma lepin parem oma lapikesega :D

40+ 19. detsember 2013, kl 14.12
Kõik sõltub soovidest, valikutest ja kokkulepetest.

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 14.15
Just nimelt. Hetkel on mul nii parem. Siis kui ma suudan juba "ilma" õhtul magama jääda, siis ehk võtan kellegi enda kõrvale magama kah. Seniks püüan magama jääda omal käel :D

40+ 19. detsember 2013, kl 14.19
Ära käel maga, mine ikka voodi.

Ingel, endine Ingel 19. detsember 2013, kl 14.22
MIKS peab parandama kõikide sõbrannade kraane-torusid? Kas torujürisid enam tellida ei saa? Miks peab remontima vanu maju - las seda teevad ehitusfirmad? Miks peab käima igavatel kontserditel, kui see sulle ei sobi - tuleks valida seda, mis mõlemaid huvitab ju? Ja miks sa pead taksot mängima - kas naised enda autoga ise sõita ei oska?
Ja miks ei saa teha koosoelu-eksisteerimist kokkulepetele, et on nii ja naa ja noo....?

Ja miks sa keelad mõnele naisele selle igaõhtuse "rõõmu"?

Mees 40+ 19. detsember 2013, kl 14.33
Ei ole mu elul viga midagi, ma lihtsalt püüdsin ette kujutada, et peaks mõne naise võtma. Seal ootab ees juba väljakujunenud elu ja stiil, millega püütakse siis meeshing kokku sobitada. Ütlen et tavajuhul see ei õnnestu.
Mis aga sellesse igaõhtusesse rõõmu puutub, siis meie vanuses on naistel igaõhtune teler, iganädalane Kristiine keskus või Nokia kontserdisaal ja igakuine "väike müramine õhtul teki all". Igaõhtust rõõmu võin pakkuda - võta aga teleka pult ja rõõmu kui palju :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!