Saame tuttavaks
Hundi rind
to muuseas 09. mai 2014, kl 12.18 |
muuseas Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Siinkohal, HH, tõmban pidurit, soovitades see küsi
> mus privaatselt esitada. Olen alati valmis ausalt
> rääkima...
>
> Ps. pidur siis Agnese heaolule m
> õeldes :)
Ei-ei, meie tahame ka teada, mis HH on korda saatnud! Sa ei taha ju, et veel naisi selle libediku õnge satuks.
> Siinkohal, HH, tõmban pidurit, soovitades see küsi
> mus privaatselt esitada. Olen alati valmis ausalt
> rääkima...
>
> Ps. pidur siis Agnese heaolule m
> õeldes :)
Ei-ei, meie tahame ka teada, mis HH on korda saatnud! Sa ei taha ju, et veel naisi selle libediku õnge satuks.
irw 09. mai 2014, kl 12.20 |
muuseas 09. mai 2014, kl 12.23 |
Agnes 09. mai 2014, kl 12.24 |
Hülgehall kuub 09. mai 2014, kl 12.25 |
???? 09. mai 2014, kl 12.27 |
to muuseas 09. mai 2014, kl 12.28 |
tead 09. mai 2014, kl 12.29 |
Hülgehall kuub Kirjutas:
> Mis siin enam, paar päeva tagasi juba lehvitati mi
> nu spermaplekiliste voodilinadega,
see kogemus (avastus) võis asjaosalisele naispoolele sama ebameeldiv olla, kui sinu jaoks selle avalikkuse ette laotamine
> Mis siin enam, paar päeva tagasi juba lehvitati mi
> nu spermaplekiliste voodilinadega,
see kogemus (avastus) võis asjaosalisele naispoolele sama ebameeldiv olla, kui sinu jaoks selle avalikkuse ette laotamine
Hülgehall kuub 09. mai 2014, kl 12.29 |
noh 09. mai 2014, kl 12.30 |
muuseas 09. mai 2014, kl 12.37 |
HH, sain linade kadumise mõistukõnest aru, kuid Su pesuteenuse liiki ma siin levitama ei hakka...
Lihtsalt õpetuseks - kui Sul on mitu armukest järjest tulemas, siis ole tähelepanelikum. Eriti siis, kui on oht, et mõni neist pole aru saanud, et ta vaid armuke on ja suuri tundeid tunneb. Kui Sa muidugi viitsid...
Lihtsalt õpetuseks - kui Sul on mitu armukest järjest tulemas, siis ole tähelepanelikum. Eriti siis, kui on oht, et mõni neist pole aru saanud, et ta vaid armuke on ja suuri tundeid tunneb. Kui Sa muidugi viitsid...
Tom 09. mai 2014, kl 12.38 |
:) 09. mai 2014, kl 12.41 |
Hülgehall kuub 09. mai 2014, kl 12.42 |
muuseas 09. mai 2014, kl 12.46 |
Hülgehall kuub 09. mai 2014, kl 12.48 |
Tom 09. mai 2014, kl 12.49 |
muuseas 09. mai 2014, kl 12.53 |
veel üks 09. mai 2014, kl 12.54 |
täitsa blond 09. mai 2014, kl 12.54 |
Nii palju toredaid inimesi:)))
Ma olen skorpion muide:) Noh, kellega ma sobin?
Ja mulle kinkige ainult lumivalgeid roose, kui kellelgi võimalus avaneb...Agnes teadis seda ütlematagi:)
muuseas
Tee endale selgeks amukese mõiste. Armukesel pole keelatud tunda suuri tundeid, aga ärgu lootku enamat.
HH ei palunud peale kolmandat sinu kirja su kätt? ...või ei tõstnud peale esimest keppi oma naist-lapsi ukse taha?
Jätkake, ma lähen toon vahepeal popcorni...
Milles seisneb tema kuritegu? Ütle mulle ka...kandideeriks äkki ise ta armukese kohale:)
Heategija, nagu sa oled, saada mulle tema skype ...tasuta:)
Pert
Muidugi on minu jaoks tähtsam mehe automark ja riista suurus... suur ja isane auto ning selle omaniku mikroriist erutab mind:)
Ma olen skorpion muide:) Noh, kellega ma sobin?
Ja mulle kinkige ainult lumivalgeid roose, kui kellelgi võimalus avaneb...Agnes teadis seda ütlematagi:)
muuseas
Tee endale selgeks amukese mõiste. Armukesel pole keelatud tunda suuri tundeid, aga ärgu lootku enamat.
HH ei palunud peale kolmandat sinu kirja su kätt? ...või ei tõstnud peale esimest keppi oma naist-lapsi ukse taha?
Jätkake, ma lähen toon vahepeal popcorni...
Milles seisneb tema kuritegu? Ütle mulle ka...kandideeriks äkki ise ta armukese kohale:)
Heategija, nagu sa oled, saada mulle tema skype ...tasuta:)
Pert
Muidugi on minu jaoks tähtsam mehe automark ja riista suurus... suur ja isane auto ning selle omaniku mikroriist erutab mind:)
muuseas 09. mai 2014, kl 12.57 |
Hülgehall kuub Kirjutas:
> Pead oma andmetega tõsisemalt tööd tegema, siis te
> aksid, mida ma tegelikult otsin...ja ei lahmiks,
otu-totu - NÜÜD ma tean. Tol ajal ei teadnud. Järelikult - olin ohver. Arvasin, et oled inimene nagu need, kellega senini olin kokku puutunud: tunnetega ja selgesõnaline. Naiivne olin, loll olin... Mis Sa arvad, kas see Hülgehalli taust siin tuleb Su eesmärgile kasuks või kahjuks? Mõtlev mees...
> Pead oma andmetega tõsisemalt tööd tegema, siis te
> aksid, mida ma tegelikult otsin...ja ei lahmiks,
otu-totu - NÜÜD ma tean. Tol ajal ei teadnud. Järelikult - olin ohver. Arvasin, et oled inimene nagu need, kellega senini olin kokku puutunud: tunnetega ja selgesõnaline. Naiivne olin, loll olin... Mis Sa arvad, kas see Hülgehalli taust siin tuleb Su eesmärgile kasuks või kahjuks? Mõtlev mees...
Hülgehall kuub 09. mai 2014, kl 12.59 |
Agnes 09. mai 2014, kl 13.01 |
Tom 09. mai 2014, kl 13.01 |
:) 09. mai 2014, kl 13.01 |
Tom 09. mai 2014, kl 13.04 |
Hülgehall kuub 09. mai 2014, kl 13.04 |
Pert Vere 09. mai 2014, kl 13.10 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 851 |
oletan-arvan-tean 09. mai 2014, kl 13.42 |
Lisa postitus