Saame tuttavaks
Milline siis ikkagi?
Täitsa Shrek 17. november 2014, kl 20.53 |
Arvamusi tagumikust tagumikuni, kuid milline siis on ikkagi tutvutav naine?
On ta energiline, jõuliselt edasi rammiv trullike, kelle pontsakas tagumik vänderdab kui mitte seksikalt, siis tähendusrikkalt? Kelle juures elu keeb isegi keset jäävälja, kes rääägiks isegi siis, kui ta oleks sfinks või püramiid?
Või on ta karismaatiline iseteadlikkus kombimeeritud kuninglikult kõrkide hoiakutega, sirge ja jäiga rühiga, kriipsusuuga, kelle lehvitus, käeviibe on tähendusega mitte üksikisikule, vaid kogu rahvale? Naine, kelle vaikiva pilgu all muutuks ilm ja kelle juuresolekul oleks ärevil isegi flegmaatiline parm?
Või on ta naine, keda lihtsalt jääd vaatama, kes tarretab hetke, seistes küljega peegli ees, ta tõmbab kõhu sisse, tissid tõusevad trikki ja teda on korraga näha nii eest, kui tagant? Naine, kelle selja nõgususe ja tagumiku kurvides kaotab juhitavuse ka kõike näinud piloot, tabades end mõtlemast abielust see ainus kord elus. Naine, kelle sooviks pole palju enamat, kui et keegi teda hoiaks ja temast lugu peaks. Et ikka koos vaadata, mis saab edasi. On üldse selliseid naisi? Veel?
Või siis, millised naised siin üldse tutvuvad?
*Täitsa Blond võib ka vastata
On ta energiline, jõuliselt edasi rammiv trullike, kelle pontsakas tagumik vänderdab kui mitte seksikalt, siis tähendusrikkalt? Kelle juures elu keeb isegi keset jäävälja, kes rääägiks isegi siis, kui ta oleks sfinks või püramiid?
Või on ta karismaatiline iseteadlikkus kombimeeritud kuninglikult kõrkide hoiakutega, sirge ja jäiga rühiga, kriipsusuuga, kelle lehvitus, käeviibe on tähendusega mitte üksikisikule, vaid kogu rahvale? Naine, kelle vaikiva pilgu all muutuks ilm ja kelle juuresolekul oleks ärevil isegi flegmaatiline parm?
Või on ta naine, keda lihtsalt jääd vaatama, kes tarretab hetke, seistes küljega peegli ees, ta tõmbab kõhu sisse, tissid tõusevad trikki ja teda on korraga näha nii eest, kui tagant? Naine, kelle selja nõgususe ja tagumiku kurvides kaotab juhitavuse ka kõike näinud piloot, tabades end mõtlemast abielust see ainus kord elus. Naine, kelle sooviks pole palju enamat, kui et keegi teda hoiaks ja temast lugu peaks. Et ikka koos vaadata, mis saab edasi. On üldse selliseid naisi? Veel?
Või siis, millised naised siin üldse tutvuvad?
*Täitsa Blond võib ka vastata
mõtlik 17. november 2014, kl 20.58 |
Raili 17. november 2014, kl 21.12 |
Täitsa Shrek 17. november 2014, kl 21.12 |
Täitsa Shrek 17. november 2014, kl 21.15 |
Naine 17. november 2014, kl 21.16 |
Triin 17. november 2014, kl 21.19 |
Shrek, oi Shrek- selline sõnameister? kas muus ka nii meister?
Mine tea- võib-olla ongi:)
Mina end kiitma ei hakka, lasen seda teistel teha.
Ühte ma ütlen, et nohikmehed ei meeldi, pigem ilusa muskulatuuri ja hea rühiga. Ja oskus naist panna naisena tundma, see on olulisem!! Rohkem pole vajagi.
Mine tea- võib-olla ongi:)
Mina end kiitma ei hakka, lasen seda teistel teha.
Ühte ma ütlen, et nohikmehed ei meeldi, pigem ilusa muskulatuuri ja hea rühiga. Ja oskus naist panna naisena tundma, see on olulisem!! Rohkem pole vajagi.
Täitsa Shrek 17. november 2014, kl 21.28 |
segadust tekitav 17. november 2014, kl 21.49 |
punapea 17. november 2014, kl 21.53 |
Triin 17. november 2014, kl 22.07 |
babe 17. november 2014, kl 22.08 |
võrrimees 17. november 2014, kl 22.17 |
Täitsa Blond 17. november 2014, kl 22.20 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Shrek Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Viimane lõik on Blondist ja ta tundub olema võimal
> ik isegi enama, kui 16a arust?
Hea, et ma märkasin veini juua, enne kui delfi lahti tegin:)
...et mina võin ka vastata...no tänan, tõsiselt armas.
Mulle jääb kahjuks segaseks, kas kõik delfi naised peavad nende kolme variandi vahel valima?
Viimane lõik on minust?:DDD
Kurb, aga mind nende hulgas pole.
Armas Shrek, kahju, aga sa jäid täna paljust ilma. Siin ilmus täna minust üksikasjalik kirjeldus, selline, mille kõrval isegi see rattaga naisterahvas oli kaunitar. Sulle oleks see kindlasti perversset naudingut pakkunud ja oleksid saanud neid "kauneid" väljendeid ka ise edaspidi kasutada.
Ju ma siis selline olengi, ei vaidlegi vastu. Mis kõige hirmsam, ma olen selliseks muutunud kõigest poole aastaga, sest enne kirjeldasid "nägijad" mind teistmoodi...ma ikka aegajalt loen neid ilusaid "naised omavahel" kirju:)
Positiivne selle asja juures on see, et õnneks on piisavalt palju väga halva maitsega mehi, kelle latt maast madalam on ja neile sobin ma suurepäraselt ja ka mind ei sega see meestega tutvumast ja kohtumast....kusjuures ise ma oma latti ei pea langetama:)
> Viimane lõik on Blondist ja ta tundub olema võimal
> ik isegi enama, kui 16a arust?
Hea, et ma märkasin veini juua, enne kui delfi lahti tegin:)
...et mina võin ka vastata...no tänan, tõsiselt armas.
Mulle jääb kahjuks segaseks, kas kõik delfi naised peavad nende kolme variandi vahel valima?
Viimane lõik on minust?:DDD
Kurb, aga mind nende hulgas pole.
Armas Shrek, kahju, aga sa jäid täna paljust ilma. Siin ilmus täna minust üksikasjalik kirjeldus, selline, mille kõrval isegi see rattaga naisterahvas oli kaunitar. Sulle oleks see kindlasti perversset naudingut pakkunud ja oleksid saanud neid "kauneid" väljendeid ka ise edaspidi kasutada.
Ju ma siis selline olengi, ei vaidlegi vastu. Mis kõige hirmsam, ma olen selliseks muutunud kõigest poole aastaga, sest enne kirjeldasid "nägijad" mind teistmoodi...ma ikka aegajalt loen neid ilusaid "naised omavahel" kirju:)
Positiivne selle asja juures on see, et õnneks on piisavalt palju väga halva maitsega mehi, kelle latt maast madalam on ja neile sobin ma suurepäraselt ja ka mind ei sega see meestega tutvumast ja kohtumast....kusjuures ise ma oma latti ei pea langetama:)
veel viimasest lõigust 18. november 2014, kl 00.25 |
Muumjik 18. november 2014, kl 00.39 |
Peletis 18. november 2014, kl 10.45 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 104 |
kadakajupp 18. november 2014, kl 11.33 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Sid 18. november 2014, kl 11.37 |
kadakajupp Kirjutas:
> vastaksin, aga mul pole õrna aimugi, milline siit
> keegi välja näeb. ilmselt on igasuguseid, supermod
> elle tõenäoliselt küll pole, need silkavad mööda c
> atwalke.
Kusjuures mõni endisaegne (super)modell võib isegi siin olla, aga muidu selline eesi keskmine - on ilusamaid, on tavalisemaid ja kindlasti ka mõni koledam. Mis meestesse puutub, siis need on kõik Adonise kehaga tõupullid, vaatamata vanusele. :D
> vastaksin, aga mul pole õrna aimugi, milline siit
> keegi välja näeb. ilmselt on igasuguseid, supermod
> elle tõenäoliselt küll pole, need silkavad mööda c
> atwalke.
Kusjuures mõni endisaegne (super)modell võib isegi siin olla, aga muidu selline eesi keskmine - on ilusamaid, on tavalisemaid ja kindlasti ka mõni koledam. Mis meestesse puutub, siis need on kõik Adonise kehaga tõupullid, vaatamata vanusele. :D
johhaidii 18. november 2014, kl 12.06 |
Täitsa Shrek 18. november 2014, kl 12.08 |
Mehed meesteks. Kas nad adonised on, aga kuna neid on jube vähe siin, siis nõudmised ja tahtmised keskmise riigikogulase omast ikka alla ei jää.
Mina olen lihtsalt shrek, roheline ja tahan lihtsaid, ilusaid asju. Ja ilusat naist on ju ka ilus kirjeldada, mõte läheb ainult temani ja muudkui tuleb. See ei saa ju keeruline olla, kui mõni kõnnib ka ilusami, kui ülejäänud tantsivad:-)
Mina olen lihtsalt shrek, roheline ja tahan lihtsaid, ilusaid asju. Ja ilusat naist on ju ka ilus kirjeldada, mõte läheb ainult temani ja muudkui tuleb. See ei saa ju keeruline olla, kui mõni kõnnib ka ilusami, kui ülejäänud tantsivad:-)
Peletis 18. november 2014, kl 12.23 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 104 |
valija 18. november 2014, kl 12.41 |
auruvedur 18. november 2014, kl 12.52 |
kadakajupp 18. november 2014, kl 12.59 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
piripiiiga 18. november 2014, kl 13.06 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 410 |
Triin 18. november 2014, kl 13.13 |
Nagu siin juba korduvalt öelnud, et mina tutvun reaalis.
Ja see on täiesti võimalik. Julge ja enesekindel mees julgeb ka reaalis tutvust alustada.
Naised minge sportima ja te näete, kuidas mehed ligi ise astuvad. Selleks pole ise midagi vaja teha;)
*eks elu näitab, kas jääb ainult sõprus või midagi enamat
Paraku igast tutvusest ei kujune kooselu.
Ja see on täiesti võimalik. Julge ja enesekindel mees julgeb ka reaalis tutvust alustada.
Naised minge sportima ja te näete, kuidas mehed ligi ise astuvad. Selleks pole ise midagi vaja teha;)
*eks elu näitab, kas jääb ainult sõprus või midagi enamat
Paraku igast tutvusest ei kujune kooselu.
kadakajupp 18. november 2014, kl 13.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
muinasjutt 18. november 2014, kl 13.15 |
Lisa postitus