Saame tuttavaks
kadakas tutvub
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 18.47 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu 15. aprill 2015, kl 18.51 |
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 18.53 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 18.54 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Sid 15. aprill 2015, kl 18.57 |
alu 15. aprill 2015, kl 18.58 |
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 19.11 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu 15. aprill 2015, kl 19.14 |
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 19.17 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
vabandust, alu, aga mulle ei ütle see nimi midagi. seda näen isegi, et siin paar-kolm ebameeldivat kasutajat on. paraku pole su siia riputatud informatsioonist mingit reaalset kasu sõimleja/sõimlejate ohjamiseks. lisaks ei näinud ma midagi tekstis, mis tõendaks kirjutatut. lihtsalt väitest ilma tõestuseta ei piisa.
Sid 15. aprill 2015, kl 19.18 |
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jupike, kuidas ei puutu?? On ju otseseid tõendeid
> selle kohta, kes siin suva nimede alt sõimab komme
> ntaatorit nimega alu, sid ja veel teisigi!
Selles väites ma ausalt öeldes kahtlen. Mul küll peale oma sisetunde millelegi toetuda ei ole, aga sisetunne veab mind harva alt. :)
Selles väites ma ausalt öeldes kahtlen. Mul küll peale oma sisetunde millelegi toetuda ei ole, aga sisetunne veab mind harva alt. :)
alu 15. aprill 2015, kl 19.22 |
alu 15. aprill 2015, kl 19.27 |
"kas keegi teab kes teab kedagi, kes on lugenud tb kohta käivaid ilgusi ja needusi, mida väidetavalt iga päev kustutatakse?"
Kui neid väga agaralt kustutatakse või siis ei lastagi ekraanile ilmuda, siis kus saab keegi kedagi teada. Ehk toimetuses keegi teab kedagi? Irw
Jupike, sa pead mulle tänulik olema enda elutu teema elustamise eest. Tuleb seda ka kokku 52lk, oledki skiso valmis, kes ühes teises teemas sama pikalt ei tutvu:-)
Kui neid väga agaralt kustutatakse või siis ei lastagi ekraanile ilmuda, siis kus saab keegi kedagi teada. Ehk toimetuses keegi teab kedagi? Irw
Jupike, sa pead mulle tänulik olema enda elutu teema elustamise eest. Tuleb seda ka kokku 52lk, oledki skiso valmis, kes ühes teises teemas sama pikalt ei tutvu:-)
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 19.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 19.33 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu, mul suva, mis teemas ma kirjutan. kas 52 lk ei piisaks dgn määramiseks juba? :D :D.
ja tegelikult pole see aus, seal on pool libadoktori toodangut, hulgim ja monoloogi vormis, lisaks veel iseendale dialoogipartneriks olemist :D.
ärme palun hakka sinu postitusi kokku lugema, mul oleks tõeliselt võimatu diagnoosi leiutada.
ja tegelikult pole see aus, seal on pool libadoktori toodangut, hulgim ja monoloogi vormis, lisaks veel iseendale dialoogipartneriks olemist :D.
ärme palun hakka sinu postitusi kokku lugema, mul oleks tõeliselt võimatu diagnoosi leiutada.
Jurist 15. aprill 2015, kl 19.34 |
alu Kirjutas:
Ma ei näe otseseid tõendeid. Kaasuse tekitamiseks on väidetest vähe. Keegi väidab end teadvat et keegi kirjutab midagi.
Tunnistajaks saab ta olla vaid siis, kui
-ta on näinud kirjutaja postituse tegemist onlines või
-on kirjutised fikseeritud ühe nimetaja, antud juhul näiteks routeri staatilise IP-aadressiga.
Me EI räägi sellest et tegemist on anonüümsete kasutajanimede ja "virtuaalelanikega", see on juba järgmine etapp.
Ma ei näe otseseid tõendeid. Kaasuse tekitamiseks on väidetest vähe. Keegi väidab end teadvat et keegi kirjutab midagi.
Tunnistajaks saab ta olla vaid siis, kui
-ta on näinud kirjutaja postituse tegemist onlines või
-on kirjutised fikseeritud ühe nimetaja, antud juhul näiteks routeri staatilise IP-aadressiga.
Me EI räägi sellest et tegemist on anonüümsete kasutajanimede ja "virtuaalelanikega", see on juba järgmine etapp.
alu 15. aprill 2015, kl 19.34 |
Sid 15. aprill 2015, kl 19.37 |
alu Kirjutas:
> Pole hullu-tuleb kohtuasi ja me saame kõik kõigist
> teada. Pole ju võimalik, et nii hageja kui kostja
> jäävad anonüümseks ja süüdi jääb nt sid:-)
Ma võin lunastajaks hakata küll, edevust selleks piisavalt, aga seda siiski vaid virtuaalselt. :D
> Pole hullu-tuleb kohtuasi ja me saame kõik kõigist
> teada. Pole ju võimalik, et nii hageja kui kostja
> jäävad anonüümseks ja süüdi jääb nt sid:-)
Ma võin lunastajaks hakata küll, edevust selleks piisavalt, aga seda siiski vaid virtuaalselt. :D
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 19.40 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu 15. aprill 2015, kl 19.43 |
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 19.49 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu, üks jauras niisama, sid reageeris ja keegi nr 2 kutsus seepeale sidi duellile. usud või ei, aga mul täiesti ükskõik, kes see oli. siin on vast ca 80% anonüümseid, ma ei viitsi eladeski aega kulutada nende identiteetide üle mõtisklemisekski, ammu veel muuks.
*aga kui keegi alates vanusest 85, pikkus alates 2.05, iq alates 180 soovib endast teada anda, siis olen huvitatud :).muud tingimused teema alguses.
*aga kui keegi alates vanusest 85, pikkus alates 2.05, iq alates 180 soovib endast teada anda, siis olen huvitatud :).muud tingimused teema alguses.
Sid 15. aprill 2015, kl 19.53 |
Ega see füüsilise vägivallaga ähvardamine muud, kui ajupeetust ei tähenda. Neid ajupeetusega küsijaid on siin viimasel ajal ikka olnud. Just oli Delfis kuskil artikkel ingliskeelsetest uudissõnadest ja sealt leitud "askhole" sobib sellele küsijale vägagi hästi. Eesti keeles peaks siis sõnad pärak ja pärija kokku panema.
irw 15. aprill 2015, kl 20.14 |
alu 15. aprill 2015, kl 20.20 |
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 20.24 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu, sest sa oled see...ee... mistan`d oligi - midagi seeliku ja vinkuga ja kõik need muud kirjeldused :D :D. (ei midagi isiklikku, aga meenus säärane korduvtekst siin, tundmatu autori poolt)
ja kuulge - jätaks nüüd selle oletamise, mõistatamise, spekuleerimise ning keskenduks põhilisele?
ja kuulge - jätaks nüüd selle oletamise, mõistatamise, spekuleerimise ning keskenduks põhilisele?
alu 15. aprill 2015, kl 20.27 |
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 20.31 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakajupp 15. aprill 2015, kl 20.39 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu 15. aprill 2015, kl 22.42 |
Sid 16. aprill 2015, kl 11.00 |
kadakajupp Kirjutas:
> *aga kui keegi alates van
> usest 85, pikkus alates 2.05, iq alates 180 soovib
> endast teada anda, siis olen huvitatud :).muud ti
> ngimused teema alguses.
Sulle peaks ideaalselt Leonardo da Vinci sobima. Vanust sai tal eile 563 aastat täis, IQ oli tal ka väidetavalt 180, pikk ja ilus mees pealekauba. Tolle aja mõistes oli küll pikk mees oma 173 cm pikk. Aga arvestades vanust ja akseleratsiooni võib ta tänases mõistes 205 olla küll. Kõva naistemees oli ta ka, selles ei maksa kaheldagi. Kas Leonardosid tänapäeval kah veel on, raske öelda, aga soovida ju ikka võib. :D
> *aga kui keegi alates van
> usest 85, pikkus alates 2.05, iq alates 180 soovib
> endast teada anda, siis olen huvitatud :).muud ti
> ngimused teema alguses.
Sulle peaks ideaalselt Leonardo da Vinci sobima. Vanust sai tal eile 563 aastat täis, IQ oli tal ka väidetavalt 180, pikk ja ilus mees pealekauba. Tolle aja mõistes oli küll pikk mees oma 173 cm pikk. Aga arvestades vanust ja akseleratsiooni võib ta tänases mõistes 205 olla küll. Kõva naistemees oli ta ka, selles ei maksa kaheldagi. Kas Leonardosid tänapäeval kah veel on, raske öelda, aga soovida ju ikka võib. :D
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.