mida olen mina viimasel ajal jälginud olles tutvumisrindel nii öelda roheline. naised on ise absoluutselt passiivsed olevused, vähemalt nende keskpäraste valikute suhtes. kas küsimus on rahvuslikus temperamendituses või on valikulatt pilvedesse tõstetud või milles on asi aga oodatakse, et äkki kukub midagi üli soodsat (sest vähemaga ju ka ei tahaks nagu leppida) iseenesest sülle ja jumala eest poleks vaja endal midagi selleks teha. kõige hullem veel, et paljud naised püüavad jätta endast mulje, et nad on niigi õnnelikud, ilma meesteta, tegelikult aga on igas portaalis võrgud sees ja otsitakse ma ei tea mida, võib-olla eesti päritolu nafta sheiki vähemalt 7-e lamboriga. millal hakkab meie naistele kohale jõudma, et selleks, et midagi saada, tuleb ka vastu anda sama palju ning seda ka keskpäraste meestega kohtudes! see mees, kes omab palju materiaalset, see võib osta endale mis tahes naise ja seda kasvõi 30x6! ilmselt pole see mees ka nii lOll, et sellisest suhtest kujuneks mingi eluarmastus või abielu, mida naine siiski ju tegelikult salamisi ootaks. seega on selline kullakaevaja tüüpi naine lõpuks ikkagi lõhkise küna ees, pole ei ühte ega teist meest saanud, hea kui lapsegi sai miljardäriga soetada, kuid vaevalt sedagi.