Vaata, Yxikmees, sa väidad, et tegeled aktiivselt naiseotsinguga, aga tegelikkuses näeb see välja vaid arvutis istumine. Ei, ma ei arvagi, et sedasi kaaslast leida ei saaks, olen isegi mitmeid toredaid tuttavaid nii leidnud, aga FAKT on ka see, et inimesed soovivad siiski ka reaalis ringi liikuda, mida sina jälle jutu järgi üldse teha ei taha.
Vaata, eriti suvel ja puhkuste ajal on inimestel ikka minimaalne huvi arvutis passimise vastu. Isiklikult minul küll. Ilm on ilus, õhtu sume ja soe, tahaks jalutada, rattaga sõita, rullitamas ja jooksmas äia, tänavakohvikus istuda jutustada, kinos, ujumas, külas, vabaõhuüritustel käia + veel 100 asja, mida kõike teha. Miks ma peaks arvutis ekraani vahtima ja printsi otsima, kui ma võin reaalselt kohata teda ja teha kohe oma kiirülevaade.
Ehk talvel on sul sansid suuremad, aga siin tuleb teine sinu viga mängu ja see on juba PALJU suurem. Sa oled LIIGA PALJU endast paljastanud, alates N*** pikkusest ja lõpetades oma "vallutuste" kiitlemisega, kus kuna ja kui palju kordi, mis enne tutvumist juhtuds, millisest portaalist hangitud jne. Saa aru - naised ei taha sellist avalikustamist. Üks asi on ausus, teine asi väljendus "liiga laiad lõuad". Tillukeses Eestis pole ka just eriti keeruline ennast või mönda oma tuttavat ära tunda, aga see on juba eraldi teema.
Mis ma öelda tahan, on see, et naised ei julge suhteid luua mehega, kelle suus ja sees ükski isiklik asi vait ei seisa. Selle endast peensusteni rääkimisega oled küll kõva karuteene omale teinud, see on minu arvamus. Midagi oleks võinud ikka meilitsi ka jätta, lisaks oleksid kordi vähem mõnitada saanud.
Enesetapu jutu peale ei oska kohe midagi öelda. Kujutad sa ise ette ahastuses naiskirjutajat, kes nõuab ilmvõimatut, kuna ise ei vasta antud tingimustele, on endast kuni sinnasamusenigi avalikustanud ja lisab iga postituse lõppu, et kui ma nüüd kohe mehele ei saa, tapan ennast ära! Mis mulje see sulle jätaks? Tormaksid "appi"?