Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
välimus
 
yxnaine 09. märts 2014, kl 00.19
:) 2naine.
kusagilt pubist, baarist või ööklubist hinge ilu otsida on vist liiga palju tahetud. sisemine pool avaldub ikka järgmisel päeval, kaine peaga, või siis äärmisel juhul ülejärgmisel päeval, kui ka pohmell on läinud.
pean silmas meeste poolt naiste siseilu otsimist.
aga jah, ka mõõdutundetuid naisi nägin. alko pruukimise osas.
 
alu 09. märts 2014, kl 00.26
misasi on yldse ilus hing ja hingerahu? käsitleme seda vormist väljas ihu sees. kas see võiks olla umbes mingi eneseedimise level, kus lepitakse enda voltide ja kilodega, antakse lubadusi, et homme, kiidetake ennast iga hommik selle eest peegli ees, tehakse kerge vein, trygitakse ennast kuhugi kitsasse riietusse ja astutakse enda rahulolu teistele näitama ja ka testima, et kas peab vastu mõnele irvitavale ilmele kõrvalt. hästi ei usu, ei ilus hing istub kusagil kardina taga peidus ja kirjutab luuletusi ning treenib end näiteks kasvõi rõngat ymber puusa keerutades..
 
täitsa blond 09. märts 2014, kl 00.33
Ei tee pekikord seda hingekest midagi ilusamaks....ikka sitemaks. Ajab ju tigedaks, kui miski ei mahu selga ega jalga, ei ulata enam selga pesema, kingapaelu siduma .... ega tagumikku pühkima.
See on ju rasvunute igapäevaelu.
 
yxnaine 09. märts 2014, kl 00.41
sekundeerides torisejatele:
jah, igal inimesel on õigus olla selline, kes/nagu ta on.

kui veel kümmekond aastat tagasi tulid teiste riikide inimesed Eestisse ja väljendasid oma arvamust meie naistest: teil on väga ilusad naised, siis nüüd jätaksid nad kindlasti ära sõna "väga". usun, et nende kommentaar oleks: teil on ilusaid naisi.
loomulikult ei edenda (otseselt) ilusate naiste olemasolu ei riiki ega ka majandust.
aga kena on kuulda kiitust - ilusad naised!
 
alu 09. märts 2014, kl 00.46
võta nyyd kinni seda teistest riikidest kiitjate värki. kiidetavate enda sõnul on suur osa neist minema läinud ja ju siis ongi jäänud need, kes pole enam ei väga ilusad/noored/kenad.
erandeid see ei käsitle.
 
täitsa blond 09. märts 2014, kl 00.50
Aga onju ilusad...vaatan oma lapse klassiõdesid...kogu täiega võiks missivalimistele saata. Aga neil on ka kenad emad:)
 
alu 09. märts 2014, kl 00.52
ole optimistlikum-kuna need tytarlapsed on kenad, siis pole nende emad enam kenad. või on neil sisemise iluga midagi nihkes. või ei oska nad õnnelikud olla selle yle, et on veel niigi kenad, kui enam mitte kenad:)
 
yxnaine 09. märts 2014, kl 00.55
:) alu
kiitjate seas on olnud KA abieluinimesed, nii et võis arvestada kena komplimendina küll.
mõni kiidetav on võlutud oma kodumaalt lahkuma ja on nüüd teises riigis kodakondne. ei pea silmas neid persoone, kes on konkreetselt otsingutele lahkunud.
 
yxnaine 09. märts 2014, kl 00.56
alu! sa ikka pead :)
 
täitsa blond 09. märts 2014, kl 00.58
alu, ma võistlen oma vanuseklassis, mitte oma tütarde:)
 
alu 09. märts 2014, kl 01.01
et võistled oma vanuseklassis-kellega? välja näeb kyll nagu võitlus noorematele silmade ette tegemisega-tuttav väljendki olemas ju:)
 
alu 09. märts 2014, kl 01.03
abieluinimestest kiitjad-neil onju igav ja eks nad ole tydinenud oma kaasa kiitmisest;)
 
täitsa blond 09. märts 2014, kl 01.08
alu, sa ei pea mitte oma pead minu pärast valutama, sul omalgi muresid küllalt.
 
alu 09. märts 2014, kl 01.11
blond,

nooh, pole ikka mõtet ennast kah nyyd blondidest blondimaks pidada. nad naljakad inimsed, mul muret nendega kyll pole:)
 
õde 09. märts 2014, kl 01.18
Eesti ilusaid naisi käisid siin kiitmas enamasti seksturistid a´la briti poissmehed ja nad polnud vist väga objektiivsed,õigemini eesmärk pühitses abinõu.

Eriti ei viitsinud seda teemaarendust vahepeal lugeda, aga olen märganud, et pole olemas naise keha, mis mõnele mehele ei meeldiks. Muidugi äärmuslikult kõhnad või äärmuslikult ülekaalulised saavad meessoo tähelepanu vähem, aga ilma ei jää nemadki. Igale kehatüübile leidub meessoo hulgas austaja.

Ja mis puutub sellesse "muresse", et kaalukam inimene ennast oma kehas halvasti tunneb, siis ilmselt ei kehti see nende pubis rõõmsalt tantsivate ja elu nautivate daamide kohta, muidu nad istuksid kodus, kartulikott seljas, aukudega paberkott peas ja topiksid endale kartulikrõpse ja pakiveini sisse.

Kokkuvõtteks - tegelge oma eluga ja küll teised inimesed muretsevad enda elu eest ise. Tahavad, on paksud, tahavad, võtavad alla. Kibestunud kriipssuu kuskilt pubinurgast põlglikult jälgimas nende paksukeste elukvaliteeti halvemaks ei muuda. Aga vähemalt on teemaalgatajal positiivsed emotsioonid, et tal õnnestus olla ilusam ja parem. Ja kui on maailmas üks rõõmus inimene juures, siis on kõik hästi. Hundid söönud, lambad terved selles loos. "Mure" kahjuks kõlas silmakirjatsemise moodi, aga ma võin ka eksida.
 
täitsa blond 09. märts 2014, kl 01.23
õde
Eks ta õigus ole...oma peegelpildiga tegelemine annab rohkem tulemusi:)
Head ööd!
 
alu 09. märts 2014, kl 01.25
"aga olen märganud, et pole olemas naise keha, mis mõnele mehele ei meeldiks"

eks neile briti jalkafännidele meeldivad kah kõik kehad..nad tolerantsed inimesed.
 
õde 09. märts 2014, kl 01.26
Aeg ka magama minna.
Ööd! :)
 
paneme lukku 09. märts 2014, kl 07.18
selge, teemaalagataja on keskeakriisi jõudnud vanamoor
 
Viiu 09. märts 2014, kl 08.33
Kus kohtades te käite? Kirjelduse järgi mingis labased pubis? Andke andeks, eks vahest või igaüks sattuda sellisesse kohta, aga ... .
Mina käisin ka reedel väljas, jazziklubis, olenemata east oldi maitsekalt riides, kel ehk kaalu veidi rohkem, sel vastavalt riietus. Hea muusika ja ilusad inimesed.
Tuleb ikka õiges kohas olla :).

Mõneti ma muidugi jagan teemaalgataja mõtet, et heaoluühiskond on paljud rasva ajanud.
 
Peletis 09. märts 2014, kl 08.34
Ääretult kummaliselt on alati kõlanud minu jaoks naiste arvustused teise naise välimuse, kaalu, rindade suuruse jne üle. Tahes tahtmata kuulen selles ego kergitamist, oma enesehinnangu tõstmist halvustamise toel ja teiste arvel.
Huntidega ei pea koos uluma ega nendega tutvuma, neil tuleb lasta elada oma elu ja ise elada enda oma. Hundina, hundiga või hundita.
Ühel heal päeval avastate, kui tühine on mingi kaal ja sellega seonduv. Seni aga mõnitage isuga, saate vähemalt verbaalsegi rahulduse...
 
irooniapõõsas 09. märts 2014, kl 08.51
Ma tahtsin ka just manida, et ilmselt käis siis teemalagataja lihtsalt sellises kohas, mille sihtgrupp riietumisoskusega just ei hiilga. Ilmselt olid ka normkaalus naised mitte just kõige paremini riides, aga rullikesi lihtsalt polnud.
Tundub, et teatud..ee....ühiskonnagruppide naiste hulgas on viimase moe jälgimine ääretult tähtis, kõik peavad ühesugustesse riietesse ära mahtuma ja siis ongi tulemus mõnikord pisut halenaljakas.
Näiteks see paari aasta tagune emopükste mood(need püksid, mille lõige oli niiviisi, et tagumist poolt nagu polekski olnud). Kõhnadele tüdrukutele isegi sobis, neil niikuinii peput polegi. Aga kui vähegi voolujoonelisem oli selised püksid jalga ajanud, no ei sobinud see peputu lame välimus kohe kuidagi. Vormikamal naisinimesel on tegelt täiesti võimalik ka niiviisi riietuda, et kuskilt midagi ei rullu ega üle ääre ei vaju ja seejuures viks ja viisakas välja näha.
 
tean 09. märts 2014, kl 09.12
selline lugu oma elust,et peale lapse sündi võtsin kaalus kõvasti juurde.Taipasin,et ma mehele midagi enam ei "paku" ja otsustasin kaalu langetada ja seda päris ideaalini.Ei muutunud aga mitte midagi ja tema suhtumine jäi samaks.See ajas mind vihale ja sellest päevast alates ma ei pane rõhku ei oma välimusele ega kaalule.Söön ,mida ja ükskõik ,kui palju.Tundub ,et mehed huvituvad hoopis muust ,kui naiste kehakaalust.Täielik jama ja aised,elage ainult endale ja näete ,kui mõnus see olla võib ja ärge püüdke olla ei välimuselt ega sisemuselt keegi ,kes te tegelikult ei ole.Elu on ilus ja isegi ilma meesteta.Lihtsalt üks mure kaela pealt vähem.
 
to tean 09. märts 2014, kl 09.36
tean Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> selline lugu oma elust,et peale lapse sündi võtsin
> kaalus kõvasti juurde.Taipasin,et ma mehele midag
> i enam ei "paku" ja otsustasin kaalu langetada ja
> seda päris ideaalini.Ei muutunud aga mitte midagi
> ja tema suhtumine jäi samaks.See ajas mind vihale
> ja sellest päevast alates ma ei pane rõhku ei oma
> välimusele ega kaalule.Söön ,mida ja ükskõik ,kui
> palju.Tundub ,et mehed huvituvad hoopis muust ,kui
> naiste kehakaalust.Täielik jama ja aised,elage ai
> nult endale ja näete ,kui mõnus see olla võib ja ä
> rge püüdke olla ei välimuselt ega sisemuselt keegi
> ,kes te tegelikult ei ole.Elu on ilus ja isegi il
> ma meesteta.Lihtsalt üks mure kaela pealt vähem.


eriti "arukas" jutt:)))
 
pole 09. märts 2014, kl 10.09
see viimne jutt ei ole arukas jah, aga tähtsam kaalunumbrist on sisemine tasakaal, mis väljendub meeldivas olekus, sõbralikus naeratuses jms. ning see kõik mõjub meestele palju rohkem, kui sinu ideaalne keha, aga viril või ülbe olek.
 
Pert Vere 09. märts 2014, kl 10.30
Peletis Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ääretult kummaliselt on alati kõlanud minu jaoks n
> aiste arvustused teise naise välimuse, kaalu, rind
> ade suuruse jne üle. Tahes tahtmata kuulen selles
> ego kergitamist, oma enesehinnangu tõstmist halvus
> tamise toel ja teiste arvel.
jnejnejne

No lugesin kah seda teemaalgataja juttu.
Ei märganud mina küll ühtki ego kergitamist, no kohe mitte üheski lauses.
Pigem nägin nagu rohkem sellist veidi murettundvat ja arutlevat tooni.

Tegelt ei ole see vastus Peletisele mõeldud, ka kõigile teistele, kes teda sarjama hakkasid.

Tundub aga nii, et kui tegemist ei ole just mõne soome klubiga, siis eesti ööklubides, kus käivad vanemaealised, kipuvad kaalukamad daamid tõepoolest rohkem "müürililledeks" jääma, kui nad just sõbrannadega isekeskis tantsima ei lähe.



-------------
pole
09. märts 2014, kl 10.09
see viimne jutt ei ole arukas jah, aga tähtsam kaalunumbrist on sisemine tasakaal, mis väljendub meeldivas olekus, sõbralikus naeratuses jms. ning see kõik mõjub meestele palju rohkem, kui sinu ideaalne keha, aga viril või ülbe olek.
------------

No ei ole nii :-))
Õige kombinatsioon on ikka nii kaalunumber kui ka sõbralik olek. Sa võid olla väga-väga sõbralik ja naeratav, lausa Rõõmupallike (:), aga tantsima püütakse võtta ikka sinu kõrval seisev voolujoonelisem sõbranna, olgugi et ta tõsisem tundub.
See on minu tähelepanek elust enesest, kui tegemist on klubiga, kus keegi kedagi enamasti ei tunne.



Pidudel, kus kõik või enamik omavahel tuttavad, kehtivad mõnikord ka teised reeglid (nt vaja ülemus või kaastöötaja tantsima kutsuda)



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Pert Vere 09.03.2014 10.37.
 
pole 09. märts 2014, kl 10.43
pert vere, jätame äärmused kõrvale. kes siin nüüd rõõmu täis tünnikestest rääkis. aga üks väike volt küll kedagi ei peleta, kui muidu kena ja enesekindel. liiga palju põetakse, et ainult ideaale vaadatakse. pole see nii.
 
jats 09. märts 2014, kl 11.17
Viiu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina käisin
> ka reedel väljas, jazziklubis, > uühiskond on paljud rasva ajanud.

Kus selline koht asub?
 
yxnaine 09. märts 2014, kl 11.20
tere hommikust!
lugesin kõik oma kirjutised üle. ja ka kommentaarid.
käisin pubis üle mitme aasta. ehk sattusingi valesse kohta, mine tea.

minu teema mõte siis, otse ja omadega välja öeldud:
naised! te olete ahvatlevamad, olenemata kehavormidest, kui te ei riietu litsakalt, ehk siis üleliia liibuvatesse riietesse, mis KÕIK rasvavoldid esile toovad.
jah, te leiate partneri sellelt õhtult (võib-olla!!), aga vaid üheks ööks. pärast kirute, et - tuli, nägi, võttis ja läks, et mis küll valesti sai. teie sisemist ilu ei osatudki ühe ööga välja "lugeda".
kuna te ise ennast "kandikule sättisite" - tule ja võta, siis seda see mees tegigi.

ega see olegi minu jaoks hingevalu, mis teist saab või kellena te end esitlete/välja pakute.
teema tegin mõtlemiseks!
sorry, kui oma etteastega kellegi konnasilmadel tammusin.

vastab tõele: tee teisele head, saad s.itta vastu pead ;)
 
to yxnaine 09. märts 2014, kl 11.35
Sul oli eile lihtsalt pohmell ;D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!