Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
välimus
 
yxnaine 09. märts 2014, kl 11.40
olioli :)
kui juua ära õhtu jooksul üks kokteil (kõrges klaasis, ehk siis 0,5 l õlleklaasis) - Malibu 8ml + ananassimahl, siis, kahju küll, aga pohmelli lihtsalt ei teki. kõrval suupistevaagen, millelt ansamblimängu vaheajal näksitud sai.
 
to yxnaine 09. märts 2014, kl 12.10
mis pubis sa käisid?
 
vibalik naine 09. märts 2014, kl 12.46
Mul on pigem hea meel, et priskemad inimesed ei põe komplekse ja julgevad väljas käia ja elust rõõmu tunda.
Selles suhtes ei saa sellest "murest" aru hästi.
See, et inimesed on erineva välimusega (ja muidugi sisemusega) on ju pigem tore. Igav, kui kõik oleks sarnased.
 
alu 09. märts 2014, kl 13.04
"Mida ümaram inimene, olgu mees või naine, seda parem iseloomult ja eal ei halvusta saledaid.Siin pigem vastupidi"

on ta jee. igas teemas siin on lausa olnud, eksole. vb seni isegi on, kuni keegi pole veel vahet teinud paksul või peenikesel. peale seda aga enam kindlasti mitte:)
 
kont ja ...hais 09. märts 2014, kl 13.04
kle, yxnaine, räägime ausalt:
esimene teema ikka oli küll see "olen lilleke pasameres", eks? Lihtsalt tunnista seda ausalt. Julged välja öelda, julge tunnistada ka. Tõsi, oleks sa kohe öelnud, et "ma oli eile kõrtsis kõige pandavam, kõik teised olid rasvamaod" siis ehk oleksid saanud paar teravat kirja ja kogu moos. Aga see oleks sulle olnud egolaks. Sinu välimusest me ei räägi, ka kenadel on ego ja see on haavatav.

Teine pikem seletus on püüd esimest "tasandada" mis aga ei õnnestunud.
Lihtsalt lepi sellega, et sellessinatses maailmas on peale sinu teisi ka, kes (nii uskumatu kui see ka pole) sinu "muretsemist" eneseupituse näol ei vaja. Ära ole kurb, leiad ükskord ka sellise, kes sind päris-päriselt tahab. Mitte ei ihale salaja kedagi teist või ei kasuta ära. Igaühe jaoks on kuskil keegi.
 
punapea 09. märts 2014, kl 13.15
vähe sellest, et mehed naiste kehakaalu kallal võtavad, nüüd naised ise ka. ei yea, mis see sinu asi on, kes milline välja näeb, kui sa nendega lähemalt kokku ei puutu? kas elu nii igav, et vaja teise välimuse kallal iriseda. ma küll ei märka selliseid asju, ja ei käi kohtades, kus inimest arvustada tema välimuse järgi. ja kui käingi, on mul kõike muud teha, kui igavlevalt kellegi kmi-d jälgida:D suht sooda mutt on see teema autor:P
 
punapea 09. märts 2014, kl 13.18
* mitte alu vaid elu:DD
ja see võib küll õige olla, et siin on palju piitspeenikesi närvihaigeid, kes on küll ideaalkaalus, kuid välimus muul moel jätab soovida. ainult naised võivad nii õelad olla, meestest saan veel aru, et nad tõesti ei taha naist, kes nende iluideaaliga kokku ei sobi. aga naised, mis on naisel asja teise naise välimusega??
 
punapea 09. märts 2014, kl 13.23
ja meeste välimust ei saa siiski tuua vastandiks, kui jutt käib eelistustest naise välimuse suhtes. mehe välimus on vastupidiselt naise omale teisejärguline. mehe puhul on oluline just see paljukirutud sisemine ilu:P mehe pikkus, kaal ja muud välised näitajad ei loe midagi, kui mees ise sisemiselt nõrk. nii et see pole argument, et vaadake millised te mehed ise olete väljanägemiselt.
 
piripiiga 09. märts 2014, kl 13.31
ma küll ei arva, et see on igaühe enda asi, kui paks ta on :). tean, tea, ma olen õel inimene. mina vaatan, mida suhu panen ja liigutan ennast regulaarselt. mõni teine sööb ennast rasva, toidab oma lapsed rasva ja siis on lihtsalt sisemiselt ilus inimene. makse maksame me mõlemad ühtemoodi, ainult et ühele meist on arstiabi elu jooksul kordades rohkem vaja!

ülekaaluline inimene ei hooli endast.
 
punapea 09. märts 2014, kl 13.37
ülekaaluline ei hooli võibolla endast, aga hoolib rohkem teistest. mis ses halba on? mis see sinu asi on, kas ta hoolib endast või mitte? tema keha ja tema elu, ise teab, kuidas selle ära elab. äkki ta teeb teistele rohkem head kui endale?
 
Peletis 09. märts 2014, kl 13.51
Pert Vere, tundub, et oled külastanud klubisi. Kui tihti tunned vajadust arvustada klubis viibinud mehi - nende riietust, voldikesi,õllekõhukesi jnejnejne?

Tõsiselt uudne on siin foorumis teema "Keskealiste naiste elik 40+ naiste kaal, välimus jnejnejne" Hea, et julge samariitlane tõstatas selle teema. Toeta teda kohe mõlema käega.

Arutlused sel teemal ei vii kuhugi. Muret tundev inimene pakuks välja lahendusi, mitte ei teritaks keelt. Küsimus võib olla ka minu nigelas lugemisoskuses ja konstruktiivsed ettepanekud ei olnud mu ajumahule arusaadavad.
 
Tom 09. märts 2014, kl 14.01
Peletis Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Küsimus võib olla ka minu nigelas lugemisosku
> ses ja konstruktiivsed ettepanekud ei olnud mu aju
> mahule arusaadavad.

need ettepanekud on ju kõigile ammu teada, tehke sporti - ilm on ilus, sõitke rattaga, rullikutega või käige kasvõi saritutvujaga mereääres jalutamas, aga liigutage end. õhtuti ärge õgige, ja üldse vaadake, mida te suust sisse ajate! ei midagi keerulist ju, aint natsa iseloomu vaja ja kogu moos.
ei pea kõigil kmi 19 olema, ka 25se kmiga saab kena välja näha, vaja vaid normaalses vormis olla ja mitte vedelalt lödiseda. kusjuures ei loe see vanus midagi, igas vanuses saab ilus olla, lihtsalt iseloomutus on see, mis lödisevatest pekivoltidest vastu kajab.
 
hehehe 09. märts 2014, kl 14.12
Ülekaaluline hoolib rohkem teistest? No nii lolli juttu ikka annab välja mõtelda. Söödab lahkelt teised ka rasva või, siis on seltsis segasem :D
Ja " kont ja...hais "- sina oled lihtsalt loll, kes arvab ennast olevat asjatundja psühholoogia alal, aga tegelikult kannad ainult iseenda tundeid ja mõtteid teistele üle.
 
yxnaine 09. märts 2014, kl 14.19
ah et lahendusi oleksin võinud välja pakkuda!
ma tegin seda!
kirjutades - palun ärge pange liiga liibuvaid riideid selga.
kui see pole lahendus, siis...

ja nüüd võin ka mina konstanteerida sarnaselt meeskommenteerijatega - siin käivad enamuses ülekaalulised. et miks sellised järeldused - ju on probleeme oma kehakaaluga ja sellest ka õelus (või vendlus) minu kui teema autori pihta.

soe soovitus, lugege kogu eelnev läbi, ka kõikide kommentaarid, ehk saabub teine mõtlemine/mõttekäik.

ma olen abielus ja ei otsi pubidest/klubidest/saalidest/lokaalidest endale kedagi. pole seda ka kunagi harrastanud.
meil oli naistekas, teised vabad ja vallatud. nemad jäid ilmselt õhtu lõpuni, mul sai küllalt ja lahkusin.
kaotasin taaskord huvi õhtusel ajal kusagile minna.
 
Peletis 09. märts 2014, kl 14.26
Konstruktiivsus on üks teine asi kui tasuta nõuanded.
Oled julge mees, tee ettepanek ühiseks liikumiseks ise, mitte ära sokuta igas vanuses iseloomutuid vedelalt lödisevaid pekivolte Saritutvujale jalutuskaaslaseks.

* Moos on keldris, koos rattaga.
 
Tom 09. märts 2014, kl 14.34
Peletis Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> * Moos on keldris, koos
> rattaga.


selleks aastaks on moosid keldrist otsas, ja ka ratas pandi säält pihta, aga eks ma tegelengi uue valimisega :)
mul ei ole põhjust telhvi naisi enam jalutama viia, kuis siis mõne vana tuttavaga ehk käin väljas veel, aga telhvisse see ei puutu. jalutamas las käib ikka saritutvuja, saab temagi end vormis oida :D
 
tean 09. märts 2014, kl 14.35
jätke need mehed ükskord rahule ja elage oma elu.Pean veel kord siin tõdema ,et ila meesteta on muresid vähem ja elu ilusam.See on arukas jutt,ausalt!
 
vibalik naine 09. märts 2014, kl 14.40
Meenus, et
"Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people."

Eleanor Roosevelt
 
piripiiga 09. märts 2014, kl 14.53
punapea - kas sa lugesid ainult viimast lauset? ei ole see ainult ülekaalulise inimese asi, milline ta välja näeb. lõpuks maksab terve ühiskond selle eest. no ja lihtsalt on ebameeldiv, kui sinu lennukiistmest võtab ühe neljandiku ära sinna valguv naaber.

ja missugune boonus inimese enda elu silmaspidades peaks olema fakt, et ta hoolib kõigist teistest rohkem, kui endast?
 
to vibalik 09. märts 2014, kl 15.02
Sellisel juhul näita mulle selles maailmas kasvõi ÜKS inimene, kes on puhtalt great või small. Ja ei ole sinagi, kui siin lugemas käid ja sõnagi võtad.
 
õige jutt 09. märts 2014, kl 15.03
tean Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> jätke need mehed ükskord rahule ja elage oma elu.P
> ean veel kord siin tõdema ,et ila meesteta on mure
> sid vähem ja elu ilusam.See on arukas jutt,ausalt!

Ise kannan ka UK 10 teksteksaseid ning ei ole ülekaaluline, aga mehi nähe ei taha. Ilma meesteta on elu ilus. Saab õpingutele pühendada ja niisama mõne sõbrannaga rääkida. Pole neid vastikuid tittesid ja mehi oma seksisoovidega. Alusatsin täna küll dieeti, et UK 8 teksastesse mahtuda, aga see on vaid minu enesetunde pärast. Mehed kerigu kus kurat. Ja samas mulle on mehed külge löönud, baarides ma ei konda, vaid täiesti päise päeva aeg sordiklubis. Mina ei taha nendega tegemist teha. Vot nii.
 
... 09. märts 2014, kl 15.05
alu, ära tüüta naisi spordiklubides...
 
vibalik naine 09. märts 2014, kl 15.05
to vibalik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sellisel juhul näita mulle selles maailmas kasvõi
> ÜKS inimene, kes on puhtalt great või small. Ja ei
> ole sinagi, kui siin lugemas käid ja sõnagi võtad
> .

Eks see on mõtlemisaineks, mis teemad väärivad arutlemist ja mis mitte (ka minule endale, jah). Ei näita kellegi peale näpuga.
 
to vibalik 09. märts 2014, kl 15.25
Väärt mõte. Samas on olemas ka teistsugune ütlus: arukad inimesed püsivad vait ja lollus, laiskus lokkab
 
tädi (täitsa peenike) 09. märts 2014, kl 15.28
yxnaine,
õhtul välja minnes on eesmärk reeglina lõbutsemine, eksole? teed sa seda teisi jälgides, ennast silmini täis juues, sõbrannadega lobisedes või tantsuplatsil, oma asi.
jälgida said, sõbrantsidega lobiseda ka, isegi tantsida (vastu tahtmist?), pluss kerge kokteil. täitsa vinks-vonks õhtu ju.
kahju küll, et kaotasid huvi õhtusel ajal välja minna?
a muidu töötad modelliagentuurisja oled ümbritsetud alati ilusatest inimestest? või need õhtused inimesed muutuvad päevavalguses kuidagi peenemaks või päevasel ajal oled lihtsalt lahkema vaatega? :D
 
irooniapõõsas 09. märts 2014, kl 16.49
mh, mitu korda see yxnaine nüüd üle peab kordama, et asi polnud saleduses ega paksuses, vaid selles, mismoodi need naised riides olid?
 
mh 09. märts 2014, kl 16.59
Oli jutt alljärgnevates lõikudes riietusest :O


ja ma nägin rahvamassis vaid kuut normaalse kehaga naist. ülejäänud olid/on ennast "käest lasknud", olenemata vanusest.


kui ma senimaani ei mõistnud meeste virinat teemal a'la pekihunnik, lai tagumik, rasvavoldid, tsellukas jne. siis nüüd saan aru.


mu avaldis oli mõeldud naistele selleks, et nad enne meeleheitlikutl endale kena meest ostides kõigepealt iseendaga midagi ette võtaks.
saan aru ja oskan näha, kui paksus on tingitud tervisehäiretest. aga kui see on puhtalt laiskusest ennast liigutada, siis ei saa aru.
 
õde 09. märts 2014, kl 16.59
Pigem näitab see teemaalgatus yxnaise hirme.
 
tädi (täitsa peenike) 09. märts 2014, kl 17.00
kui mugav! kõigepealt lajatan sajaga, siis hakkan siluma.
ei meeldi mulle inimesed, kes enne ütlevad, siis mõtlevad. nagu vabandus parandaks kõike :(
 
Asjakarp 09. märts 2014, kl 17.48
Õige jutt kirjutas:

Ise kannan ka UK 10 teksteksaseid ning ei ole ülekaaluline, aga mehi nähe ei taha. Ilma meesteta on elu ilus. Saab õpingutele pühendada ja niisama mõne sõbrannaga rääkida. Pole neid vastikuid tittesid ja mehi oma seksisoovidega. Alusatsin täna küll dieeti, et UK 8 teksastesse mahtuda, aga see on vaid minu enesetunde pärast. Mehed kerigu kus kurat. Ja samas mulle on mehed külge löönud, baarides ma ei konda, vaid täiesti päise päeva aeg sordiklubis. Mina ei taha nendega tegemist teha. Vot nii.


Te peate ikka väga ilus olema sest kuidagi peab loodus lollust kompenseerima
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!