Saame tuttavaks
mees 48 teema, mille kommenteerimine lukustatud?
naine 04. juuni 2014, kl 13.38 |
mingi uus trend? et foorumis paneme teemad lukku? mis asja mõte on?
ise muidugi sellisele ülbele mehikesele ei kirjutaks, sest enda poolt nõudmised on ta kirja pannud, samas pole sõnakestki poetanud, enda kohta. kujutabki ette, et naistele peaks olema piisav motivatsioon kirjutada põhjusel, et ta on mees :D mõnele ehk ongi, millistele, saime ka postitusest lugeda - ei kõlvanud mehele.
üldjuhul muidugi elu on näidanud, et kui endas kohta midagi ei kirjuta, siis midagi head kirja panna pole :) seega meeleheitel naised, teie võimalus!
ise muidugi sellisele ülbele mehikesele ei kirjutaks, sest enda poolt nõudmised on ta kirja pannud, samas pole sõnakestki poetanud, enda kohta. kujutabki ette, et naistele peaks olema piisav motivatsioon kirjutada põhjusel, et ta on mees :D mõnele ehk ongi, millistele, saime ka postitusest lugeda - ei kõlvanud mehele.
üldjuhul muidugi elu on näidanud, et kui endas kohta midagi ei kirjuta, siis midagi head kirja panna pole :) seega meeleheitel naised, teie võimalus!
Hülgehall kuub 04. juuni 2014, kl 13.40 |
Mittekeegi Olikord 04. juuni 2014, kl 13.48 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 183 |
mees 48 üllatunud 04. juuni 2014, kl 13.54 |
õde 04. juuni 2014, kl 14.03 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 677 |
"kehavormilt naiselik, saledail pole mõtet kirjutada, sama ka ülekaalulistel"
-------------------------------
Kuule, mees 48, kas sa ikka ise ka tead, mida tahad? Missugune see naine siis olema peab, kes ei tohi olla ei sale ega ülekaaluline?
Väga informatiivne tegelikult.
"Soovin tutvuda kena naisega, kes ei tohi olla sale ega paks."
Vb model viskas lihtsalt üle siinses foorumis vohav liiderlikkus, lollus ja vaimupimedus?
-------------------------------
Kuule, mees 48, kas sa ikka ise ka tead, mida tahad? Missugune see naine siis olema peab, kes ei tohi olla ei sale ega ülekaaluline?
Väga informatiivne tegelikult.
"Soovin tutvuda kena naisega, kes ei tohi olla sale ega paks."
Vb model viskas lihtsalt üle siinses foorumis vohav liiderlikkus, lollus ja vaimupimedus?
naine 04. juuni 2014, kl 14.04 |
foorumi mõte peaks olema ju kommenteerida, seetõttu on tõesti imelik, et seda teha ei lasta. isegi kui teemaalgataja ise ei soovi kommenteerida rohkem ja suhtleb edasi vaid meiliga, siis teistelt võimalus ära võtta on küll imelik. ometigi on anaaliteemasid kõik kohad täis, avad pahaaimamatult paremal olevast tulbast mingi uue teema ja saad anaaliga pläraki vastu nägu. seda peab delfi normaalseks ju. sõna kaalikas oli aastaid sõna, mida läbi e lastud, samas sõnu anaal ja pepukas jms. lukustada ei saa/taheta? miks küll?
Hülgehall kuub 04. juuni 2014, kl 14.29 |
punapea 04. juuni 2014, kl 14.31 |
mees 48 veel ja tõesti viimast 04. juuni 2014, kl 14.52 |
Armsad delflased, mul tõesti ei ole aega istuda naistekas :), aga ehk õnnestub siit leida kaaslane ja teistel rõõmu kommenteerida!
Kui keegi ei saa aru, kes jäävad saledate ja ülekaaluliste vahepeale, siis ütlen täpsustuseks, et naiselikud naised!
Pöidlad pihku :) ja julget tegutsemist!
Kui keegi ei saa aru, kes jäävad saledate ja ülekaaluliste vahepeale, siis ütlen täpsustuseks, et naiselikud naised!
Pöidlad pihku :) ja julget tegutsemist!
õde 04. juuni 2014, kl 14.53 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 677 |
mehe sõna? 04. juuni 2014, kl 15.00 |
hm 04. juuni 2014, kl 15.39 |
õde 04. juuni 2014, kl 16.15 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 677 |
to mees 48 04. juuni 2014, kl 17.21 |
Tom 04. juuni 2014, kl 18.14 |
õde, ma arvan, et moded korjavad need hamstri videod siit üsna ruttu ää :)
üldse on mul mõte, et selle foorumi osa võiks kuidagi ümmer nimetada, näiteks mõnusa lobamise koht, kus pole keelatud ka tutvumine :) siin neid tõsiuskseid tutvujaid ju vaid käputäis ja nendest ka pooled mingid imelikud :)
üldse on mul mõte, et selle foorumi osa võiks kuidagi ümmer nimetada, näiteks mõnusa lobamise koht, kus pole keelatud ka tutvumine :) siin neid tõsiuskseid tutvujaid ju vaid käputäis ja nendest ka pooled mingid imelikud :)
mängime poodi :) 04. juuni 2014, kl 18.21 |
Tom 04. juuni 2014, kl 18.31 |
Mittekeegi Olikord 04. juuni 2014, kl 18.49 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 183 |
Tom, arvad, et kui Sul on parajasti ületamatu seksinälg, siis kehtivad Sinu tingimused - saan kohe, kui tahan või võtan ette mõne lahkema tädi... Et siis naised ongi nii võtta ja jätta?
Tegelikult Sinust ma seda ei usuks, oled jätnud üsna asjalike põhimõtetega mehe mulje, aga räägi, kuidas siis on :)
Tegelikult Sinust ma seda ei usuks, oled jätnud üsna asjalike põhimõtetega mehe mulje, aga räägi, kuidas siis on :)
Tom 04. juuni 2014, kl 19.09 |
ikka ju meheks olemise probleem 05. juuni 2014, kl 04.55 |
Tom 05. juuni 2014, kl 08.54 |
ikka..., eks ta õige ole, et vanusega see testosteroon kerest kao, sinna pole miskit parata ja tegelt pole ses ka midagi alba, ega see tähenda, et vähem/kehvemini seisaks ;) iseasi on kuidugi see, et sinu pääle ei seisa ka noortel meestel mitte :)
valjaks, isegi oljaks, ei taha ma kunagi akata, pole nagu minu rida.
valjaks, isegi oljaks, ei taha ma kunagi akata, pole nagu minu rida.
mees 48, veelkord otsimas 05. juuni 2014, kl 12.46 |
See, et keegi moderaator teema sulgeb, on muidugi üllatav!
Teema, kuhu kuulutuse panin, on saame tuttavaks- eeldab juskui tutvumis lehekülge?
Aga see selleks, kas tõesti siis siin lehel ei käi enesekindlaid vabu naisi, kes endale kaaslast otsivad, üllatav. Kas kõik istuvad tasulistel saitidel, või elataksegi mõnuga üksi, pea teki all ja kannatatakse, või lihtsalt unistatakse?
Julgust palun, naised vanuses 45-49 ja vabad, armsalt naiselikud, õrnalt pehmed, olete oodatud tutvuma!
Teema, kuhu kuulutuse panin, on saame tuttavaks- eeldab juskui tutvumis lehekülge?
Aga see selleks, kas tõesti siis siin lehel ei käi enesekindlaid vabu naisi, kes endale kaaslast otsivad, üllatav. Kas kõik istuvad tasulistel saitidel, või elataksegi mõnuga üksi, pea teki all ja kannatatakse, või lihtsalt unistatakse?
Julgust palun, naised vanuses 45-49 ja vabad, armsalt naiselikud, õrnalt pehmed, olete oodatud tutvuma!
hm 05. juuni 2014, kl 12.51 |
irooniapõõsas 05. juuni 2014, kl 13.02 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
omg 05. juuni 2014, kl 13.13 |
enesekindel vaba naine 05. juuni 2014, kl 18.46 |
enesekindel aba naine ei kirjuta igaks juhuks mingile meessoost isendile, kes enda kohta midagi ei kirjuta, aga naisele seab nõudmisi. ehk siis sina arvad, et sulle peaks kirjutama enesekindel ja vaba naine, aga naine ei tohi ette soovida, et tahab kirjutada vaid majandulikult kindlustatud (nagu naine isegi), haritud ja heas sportlikus vormis pikemat kasvu mehega? pakun, et oled 1.70 (ja sedagi pibo peas).
Täitsa Blond 05. juuni 2014, kl 21.28 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Lisa postitus