Saame tuttavaks
Kuidas olla hea naine?
irw 09. juuli 2014, kl 11.49 |
tookes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> paistab, et lolle beibesid on TÕESTI ka selles foo
> rumis. Muide, tolle beibega ei vestelnud mina. Ta
> tegi süüdimatult tünga ühele mu tuttavale.
Ju see beib siis nii loll ei olnudki, kui oskas süüdimstult tünga teha :D
> paistab, et lolle beibesid on TÕESTI ka selles foo
> rumis. Muide, tolle beibega ei vestelnud mina. Ta
> tegi süüdimatult tünga ühele mu tuttavale.
Ju see beib siis nii loll ei olnudki, kui oskas süüdimstult tünga teha :D
Naine 09. juuli 2014, kl 12.31 |
pörsas, see iroonia 09. juuli 2014, kl 12.44 |
mida Kirjutas:
> Pert Vere kirjutas, et ei tutvu
> milleks tutvumi
> se rubriigis olla, tõsised soovid kaovad sellise j
> utu sisse
> kas jututubade peale pole mõelnud
Ka mittetutvudes on siin hea võimalus üksteist tundma õppida läbi suhtlemise.
Tõsise soovi puhul tee ometi eraldi teema, teie kohe sada nagu rigaman:)
> Pert Vere kirjutas, et ei tutvu
> milleks tutvumi
> se rubriigis olla, tõsised soovid kaovad sellise j
> utu sisse
> kas jututubade peale pole mõelnud
Ka mittetutvudes on siin hea võimalus üksteist tundma õppida läbi suhtlemise.
Tõsise soovi puhul tee ometi eraldi teema, teie kohe sada nagu rigaman:)
selle asemel 09. juuli 2014, kl 12.58 |
punapea 09. juuli 2014, kl 13.41 |
pörsas, see iroonia 09. juuli 2014, kl 14.01 |
o.o 09. juuli 2014, kl 15.08 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 63 |
Pert Vere 09. juuli 2014, kl 15.59 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 851 |
Kirjaoskamatutele:
-----
Tegemist on Delfi foorumiga:
SUHTED
Saame tuttavaks
-----
Keegi pole kuskil määranud, mil viisil, mil moel saadakse tuttavaks. Olgu see siis virtuaal- või reaaltutvus.
Pole kuskil ka öeldud, et siin on tegemist tutvumiskuulutuste rubriigiga.
Karvakatkujatele - enamikes foorumites ongi alati suur osa teemadest offtopic - sest teemaarendus võtabki erinevad kujud, mis ei meenuta kuidagiviisi enam algset teemapüstitust.
Ainult pidevalt valvel olevate/kustutavate modedega oleks võimalik (aga samuti kahtlane) postitusi rangelt teemades hoida. Siin selliseid modesid ei ole.
-----
Tegemist on Delfi foorumiga:
SUHTED
Saame tuttavaks
-----
Keegi pole kuskil määranud, mil viisil, mil moel saadakse tuttavaks. Olgu see siis virtuaal- või reaaltutvus.
Pole kuskil ka öeldud, et siin on tegemist tutvumiskuulutuste rubriigiga.
Karvakatkujatele - enamikes foorumites ongi alati suur osa teemadest offtopic - sest teemaarendus võtabki erinevad kujud, mis ei meenuta kuidagiviisi enam algset teemapüstitust.
Ainult pidevalt valvel olevate/kustutavate modedega oleks võimalik (aga samuti kahtlane) postitusi rangelt teemades hoida. Siin selliseid modesid ei ole.
jumal tänatud 09. juuli 2014, kl 16.02 |
Pert Vere 09. juuli 2014, kl 16.07 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 851 |
küsin perdi käest Kirjutas:
> "saame tuttavaks" ei tähenda tutvumist?
Mis pointiga küsimus esitati? Eesti keeles on saame tuttavaks = tutvumine? Närr-närr-närime?
Ei, minu point oli pigem see, et siin pole määratletud ei seda, mismoodi või mil viisil tutvutakse või tuttavaks saadakse. Isegi mitte seda, kas tegemist peaks olema virtuaalse või reaalse tutvusega.
Aga tegelikult said sa ise väga hästi sellest ka aru.
> "saame tuttavaks" ei tähenda tutvumist?
Mis pointiga küsimus esitati? Eesti keeles on saame tuttavaks = tutvumine? Närr-närr-närime?
Ei, minu point oli pigem see, et siin pole määratletud ei seda, mismoodi või mil viisil tutvutakse või tuttavaks saadakse. Isegi mitte seda, kas tegemist peaks olema virtuaalse või reaalse tutvusega.
Aga tegelikult said sa ise väga hästi sellest ka aru.
küsin perdi käest 09. juuli 2014, kl 16.12 |
Pert Vere 09. juuli 2014, kl 17.05 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 851 |
:) Kirjutas:
> Karvakatkuja? Millisest piirkonnast? :)
Katku kust tahad :D (kaklejad jms... )
------
küsin perdi käest
09. juuli 2014, kl 16.12
Ausalt, ma hullusti magamata ja juhe jooksis kokku. Sestap praegu küll ajugümnastikat harrastama ei hakka :-)
> Karvakatkuja? Millisest piirkonnast? :)
Katku kust tahad :D (kaklejad jms... )
------
küsin perdi käest
09. juuli 2014, kl 16.12
Ausalt, ma hullusti magamata ja juhe jooksis kokku. Sestap praegu küll ajugümnastikat harrastama ei hakka :-)
irooniapõõsas 09. juuli 2014, kl 19.16 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
see on kuulutuste koht Kirjutas:
> jututoad jutupaunikutele paremad
Kuskohas on kirjas, et see siin on pelgalt kuulutuste koht? Ei ole foorumi esilehel kirjas, et suhtlemine keelatud, ainult kuulutused lubatud. Kuulutuste jaoks on kohad, kuhu saabki ainult kuulutusi panna. See siin on foorum ja foorum on spontaanse suhtlemise koht. Üleüldse on foorumi ja jututoa piirid hägused, eristab neid vaid see, et foorumis on postitused püsivad, saab edukalt järellugeda, kui oled mõnda aega eemal olnud. Luuakse erinevaid teemasid, mõni vaob kähku unustusse, teine teema hakkab aga voolama nagu kevadine sulavesi, alguses pisikese nirena ja lõppeb laia ja sügavana nagu amazoonase jõgi.
Ja see kõik ongi suhtlemine ja ka tuttavaks saamine. See, kui siin kuulutusi ei vorbita ja otsita võib tähendada ka seda, et lihtsalt õpitakse tundma neid, kes siin on. Kas siis lihtsalt suhtlemise pärast, või ollaksegi juba muul moel tutvutud ja siin saab lihtsalt paremini tundma õppida.
Ausalt öeldes kahjugi neist kuivikutest siin, kes seda kohta mingiks tuimaks kuulutustetahvliks tahavad muuta...
> jututoad jutupaunikutele paremad
Kuskohas on kirjas, et see siin on pelgalt kuulutuste koht? Ei ole foorumi esilehel kirjas, et suhtlemine keelatud, ainult kuulutused lubatud. Kuulutuste jaoks on kohad, kuhu saabki ainult kuulutusi panna. See siin on foorum ja foorum on spontaanse suhtlemise koht. Üleüldse on foorumi ja jututoa piirid hägused, eristab neid vaid see, et foorumis on postitused püsivad, saab edukalt järellugeda, kui oled mõnda aega eemal olnud. Luuakse erinevaid teemasid, mõni vaob kähku unustusse, teine teema hakkab aga voolama nagu kevadine sulavesi, alguses pisikese nirena ja lõppeb laia ja sügavana nagu amazoonase jõgi.
Ja see kõik ongi suhtlemine ja ka tuttavaks saamine. See, kui siin kuulutusi ei vorbita ja otsita võib tähendada ka seda, et lihtsalt õpitakse tundma neid, kes siin on. Kas siis lihtsalt suhtlemise pärast, või ollaksegi juba muul moel tutvutud ja siin saab lihtsalt paremini tundma õppida.
Ausalt öeldes kahjugi neist kuivikutest siin, kes seda kohta mingiks tuimaks kuulutustetahvliks tahavad muuta...
mansion ghost 09. juuli 2014, kl 21.45 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
hostidele ja ghostidelening muudele pudulojustele 09. juuli 2014, kl 21.51 |
mansion ghost 09. juuli 2014, kl 21.52 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
keegi 09. juuli 2014, kl 21.57 |
silmarõõm 09. juuli 2014, kl 22.03 |
:) 09. juuli 2014, kl 22.07 |
irooniapõõsas 09. juuli 2014, kl 22.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
keegi Kirjutas:
> IP, alles tembeldasid teisi halliks anonüümseks ma
> ssiks, siis soovitasid tutvumiseks torude ummistam
> ist lootuses töömehes leida sobiv kaaslane, nüüd o
> n kuulutuse panijad kuivikud. Milleks selline lahm
> imine?
Odsa tibulinnuke, sa võtadki kõike kohe nii isiklikult ja hinge v? Vbl ma olengi siis sihuke lahmerdis:D
Ja üleüldse. Ei öelnud, et kuulutuste panijad on kuivikud. Kuivikud on need, kes foorumit, mis minu meelest toimib hetkel kui tõeline foorum, tahavad muuta pelgalt kuulutustetahvliks. Minu pärast kuulutage, aga laske ka minul aegajalt niisama lobiseda. Kuulutuste teemades sõnavõtmist ma väldin, las need teemad olla siis kuulutajatele ja huvilistele. Siin on piisavalt teemasid, kus saab muud juttu ajada, aga millegipärast ei meeldi see ka osadele...
> IP, alles tembeldasid teisi halliks anonüümseks ma
> ssiks, siis soovitasid tutvumiseks torude ummistam
> ist lootuses töömehes leida sobiv kaaslane, nüüd o
> n kuulutuse panijad kuivikud. Milleks selline lahm
> imine?
Odsa tibulinnuke, sa võtadki kõike kohe nii isiklikult ja hinge v? Vbl ma olengi siis sihuke lahmerdis:D
Ja üleüldse. Ei öelnud, et kuulutuste panijad on kuivikud. Kuivikud on need, kes foorumit, mis minu meelest toimib hetkel kui tõeline foorum, tahavad muuta pelgalt kuulutustetahvliks. Minu pärast kuulutage, aga laske ka minul aegajalt niisama lobiseda. Kuulutuste teemades sõnavõtmist ma väldin, las need teemad olla siis kuulutajatele ja huvilistele. Siin on piisavalt teemasid, kus saab muud juttu ajada, aga millegipärast ei meeldi see ka osadele...
punkti 09. juuli 2014, kl 22.16 |
keegi 09. juuli 2014, kl 22.35 |
Agnes 09. juuli 2014, kl 22.41 |
dr Aadu Kadakas, psihhiaater 09. juuli 2014, kl 22.43 |
irooniapõõsas 09. juuli 2014, kl 22.49 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
Lisa postitus