Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tutvuks Neitsi mehega! (TEST)
 
Kaljukits 08. detsember 2014, kl 23.12
Test! Tähtkujus mehega kes pidi Kaljukits naisele sobima on Neitsi! Olen lugenud nii ja naa aga kogemust pole. Tahaks näha seda ihusilmaga julget Neitsit! Ma juba põlen lootuses, et korralike mehi on olemas, mitte kütid Siin!
 
ahzooloog 08. detsember 2014, kl 23.16
No mida on peale hakata ühe ärapõlend kaljukitsega?
mansion ghost 08. detsember 2014, kl 23.18
Kesse oma elu Horoskoobi järgi sätib, rumal inimene.
Tagantjärgi on küll vahest lohutav lugeda, "hea, et niigi läks". Aga oled Sa kindel, et pärast ei kahetse?
 
kk 08. detsember 2014, kl 23.19
Neitsi, kellele ma koogi sushi eest "võlgu" jäin, kui loed, jäta oma meilikas, võtan ühendust.
 
tont 08. detsember 2014, kl 23.21
Kahetsus ei anna midagi. eriti takkajärgi täpisteadusena.
Horoskoobis on oma tõetera olemas.
 
neitsi 08. detsember 2014, kl 23.26
tegelikult parem 2ra taha neitsi meest, tollel on sinu jaoks liiga palju musta huumorit ja sarkasmi.
tundeinimese lajatab neitsi oma kylma realismiga lagip2he oimetuks. vaata ikka omasuguseid toredaid kaaslasi :-)
 
kaljukits 08. detsember 2014, kl 23.34
Kõik te olete läbinud testi! Nii õiged tõeterad Teie suust! Jätke oma e mail.
 
kaljukits 08. detsember 2014, kl 23.35
Kõik te olete läbinud testi! Nii õiged tõeterad Teie suust! Jätke oma e -mail.
mansion ghost 08. detsember 2014, kl 23.36
Vaata aga, üks kogenu juba jagab hoiatusi :)
 
kaljukits 08. detsember 2014, kl 23.40
Tahtsin lihtsalt teada miks see Neitsi on parim? Ei usu!
mansion ghost 08. detsember 2014, kl 23.46
Mida Sa ei usu?
 
tont 09. detsember 2014, kl 00.05
Kummitusi ei usu.
 
nu 09. detsember 2014, kl 00.06
Neitsi on sendilugeja , korraarmastaja , toiduvalija ja kui alkoholi tarbib endast üliheal arvamisel ,siis om meri põlvini.
 
:) 09. detsember 2014, kl 00.15
Neitsi on õudne norija, pedant ja ihnuskoi. Kuna Kaljukits kah korraarmastaja ja töökas põhimõttekindel, siis tõmmake aga, paras paar!
 
mammi 09. detsember 2014, kl 01.01
40 aastat neitsiga.
Ta ei kiida, ei kallista, ei avalda armastust, ei topi oma nina sinu ellu.
Laseb elada nagu tahad.
Ta on uhke, enesekindel ja ihne. 30 aastaga sai temast miljonär.
Ta on vähese jutuga, jätab ülitarga ja erudeeritud mulje, ta ei ole huvitatud paljudest sõpradest.
Ta on fantastiline isa, hea sõber, temas puuduvad igasugused üleaisa löömise alged.
Emotsionaalselt on tema tugi suur null, kuid igapäevaelus abi 100 %.

Tee nüüd omad järeldused.
mansion ghost 09. detsember 2014, kl 01.05
Ja 40 aastat vastu pidanud? Uskumatu!
 
Kaljukits 09. detsember 2014, kl 04.23
Oioi. Siis parem ei testigi! Tänud!
 
KaaludN 09. detsember 2014, kl 08.19
mammil üldjoontes õigus.
üks on kindel, kui NeitsiMehe naisega peaks midagi halba juhtuma või haigeks jääma, siis aitab mees teda igati- surmale lähemale, koheselt viskab "kasutu rämpsu" üle parda.Parastab veel pealegi.
Pidevalt elab kahtlusega, et keegi elab tema kulul või temast paremini.
Isana on väga hea seni, kuni laps teeb seda mis issi käseb ja oma peaga ei mõtle.
Mina sain neitsimehega koos elamisest sellise õppetunni, et selle tähtkuju mehega ei suuda enam mingeid suhteid luua- tegelikkus on liiga karm.
 
Zave 09. detsember 2014, kl 08.57
Nad sageli elavad koos naisega, kelle vastu sügavamad tunded puuduvad, aga nad on piisavalt põhimõttekindlad, et lahku minna. Seetõttu tekib neil hinges ümbritseva või koduste vastu suur vastuolu- sarkasmini välja.
 
ehh 09. detsember 2014, kl 10.05
Ta on võimatu: Pahas tujus hakkab ta pisiasjade kallal norima. Siis ei ole miski, mida sa teed, õige. Ta kritiseerib sinus kõike, talle ei meeldi sinu sõbrad ega töökoht. Ära iial reeda talle oma nõrku kohti, näiteks et sulle ei meeldi midagi sinu keha juures. Vastasel juhul hakkab ta tüli kiskudes just seda osatama! Ta kipub olema ka kaunis ihne ja kingib sulle pigem uue trenniriietuse kui kauni ja romantilise õhtukleidi.
 
Neitsimees 09. detsember 2014, kl 12.44
Mammi jutt on väga ligilähedane. Ülejäänute arvamus on totaalne häma.
 
Nimed võetud 10. detsember 2014, kl 20.38
Ei usu isiklikult, et neitsid nii hullud on. Olen ka ise sellisest tähemärgist ja loll jutt minu meelest ;)
Seega kaljukits kui soovid võid ühendust võtta
 
ohh 10. detsember 2014, kl 21.11
NEITSI

Ta on parim: Neitsi-mees teab, mida tahab, ja ootab seda (ja sind) kas või aastaid. Ta hoolitseb iseenda tervisliku elu eest ja noogutab, kui püüad restoranis tellida rasvavaba-süsivesikutevaba-piimavaba einet. Tal võib varuks olla isegi paar kaalust allavõtmise nippi! Ta paneb teie puhkuse, remondiplaanid ja tuleviku täpselt paika. Tal on armas kiretu huumorimeel, ta on hoolitsev ja lahke. Sinu ema võib olla kindel, et sinu eest hoolitsetakse. Lisaks on tal praktilist taipu, nii et sa ei pea iial enam töömeest koju kutsuma.

Ta on võimatu: Pahas tujus hakkab ta pisiasjade kallal norima. Siis ei ole miski, mida sa teed, õige. Ta kritiseerib sinus kõike, talle ei meeldi sinu sõbrad ega töökoht. Ära iial reeda talle oma nõrku kohti, näiteks et sulle ei meeldi midagi sinu keha juures. Vastasel juhul hakkab ta tüli kiskudes just seda osatama! Ta kipub olema ka kaunis ihne ja kingib sulle pigem uue trenniriietuse kui kauni ja romantilise õhtukleidi.

Kas sa meeldid talle? Kui pakatad tervisest, su nahk on sile ja puhas, silmad säravad, hambad on lumivalged, sul on pisut lihaseid, märkab ta sind küll. Kui näed millegi kallal vaeva, hakkab ta sinu vastu huvi tundma, eriti kui püüad midagi paremaks muuta või parandada. Kui aga oled Bridget Jonesi moodi omadega sassis, tekib tal üllataval kombel veelgi suurem soov sind aidata.
 
kadakajupp 10. detsember 2014, kl 21.19
te päriselt-päriselt arvate, et nii ongi või? :D
 
noniihhh 11. detsember 2014, kl 11.11
minu isa on neitsi, praktilist taipu on ja norima kipub ka, mammi tõesti ütles enamjaolt nii nagu on aga ihnuskoi küll üldse ei ole, lapsi hoiab meeletult ja ei mingit armastuse avaldamist samas on sõbranna neitsi ja oh milline ihnekas ja korraarmastuset pole juttugi.Tean paari, kus naine on neitsi ja mees kaljukas, toimib ülihästi. Need iseloomustused kipuvad paika minema siis kui võtad, kuu alguse või kuulõpu (sünnikuupäev) järgi, ja läheb täppi küll.
 
neitsist mees 11. detsember 2014, kl 20.07
Tundisn ennast teiste jutu põhjal kohati ära ja kohati mitte. Osa on aga täielik jamps. Ja pealegi, eks iga inimene annab midagi personaalselt oma tähtkujule juurde - olgu siis head või halba, mis ei ole absoluutselt seotud tähtkujuga.

Ihne aga küll ei ole, kedagi ilmaasjata ei kritiseeri, oskan ka emotsionaalset tuge pakkuda ja olla romantiline. Isegi julgen öelda "ma armastan sind" või muul moel naisele tähelepanu osutada. Ei karda ka neid "no räägime siis tunnetest" vestlusi :-)

Hoolitsen ja hoolin inimestest, kes on seda väärt ning minu elus olulised. Jah kogu maailma eest ei suuda ega tahagi hoolitseda. Mõned peavad ikka ise ka hakkama saama.

Jah, ma olen pigem kodune ja mind ei tõmba suur trill ja trall aga see ei tähenda et ma ei oskaks olla seltskonnas lõbus tegelane. Jah ma saan loomade ja lastega väga hästi hakkama ning jah ma nõuan korda. Kas ei peaks?

Meeldib kord ja see kui inimesed enda eest hoolitsevad. Samas, ma teen seda ka ju ise. Võibolla olen vahel laisk, kuid samas kui midagi ette võtan või luban siis nii see saabki olema.

Ma ei ole ei kiituse ega kallistustega kitsi, jah ma võin olla vähese jutuga aga see ei tähenda et mul puudub empaatiavõime või et minu jutud ei ole huvitavad.

Jah mulle ei ole vaja palju sõpru aga need kes olemas teavad, et ma olen nende jaoks iga hetk olemas ilma et üritaks vabandusi leida, et nende abipalvetest eemale nihverdada.

Jah ma olen pigem praktiline realist ja tean mida tahan, kuid see ei tähenda, et ma ei oskaks fantaseerida ja unistada. Lihtsalt mulle meeldib need fantaasiad ka ellu rakendada mitte ainult neist unistama jääda.

Saan aru jah, miks neitsiga koos elada keegi ei soovita :-)
 
Agnes! 11. detsember 2014, kl 20.35
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Agnes! 10.01.2015 15.59.
 
neitsist mees 11. detsember 2014, kl 20.40
MA ei saa aru, kus kohast on kõik üles leidnud need vigisevad ja pläägutavad pedandid. Pigem oleme vaiksed ja kui näeme vigu siis mõtleme välja kuidas seda parandada. Vingumine on ajaraiskamine meie silmis. Pedandid võime olla aga neid kes sellega vindi üle keeravad on küll väga väheseid.

Seksis aga .. ahhh .. milleks üldse üritada selgitada. Kes on õige neitsist mehega olnud, see teab, et neitsi-mehe jaoks on tema voodipartner väga oluline ja saab rohke tähelepanu vääriliseks, sest neitsi jaoks on eelkõige oluline partneri heaolu.
 
Agnes! 11. detsember 2014, kl 20.45
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Agnes! 10.01.2015 15.59.
 
kadakajupp 11. detsember 2014, kl 20.45
jajah.. te kindlasti kõik tunnete ainult ühte inimest igast tähtkujust ehk siis kogu elupuhune tutvusringkond koosneb 12-st inimesest. ok, teeme laienduse, 24-st, sest igast tähtkujust üks mees ja üks naine. vat nii.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!