Saame tuttavaks
ARMASTUST
Sid 15. veebruar 2015, kl 22.53 |
Täitsa Blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>
> ***Lähen suusatama parem...kõrini juba pläägutamisest.
Alles siin keegi oli tõbine ja jõi meega teed, nüüd juba suusatab! Vara veel ei ole?
Tervisega ei maksa mängida, seda enam, et pole väga noor ka. Ma ikka raviks enne terveks ja siis suusataks. Endalgi juba plaan valmis järgmisel aastal Tartu maratonile minna. :)
>
> ***Lähen suusatama parem...kõrini juba pläägutamisest.
Alles siin keegi oli tõbine ja jõi meega teed, nüüd juba suusatab! Vara veel ei ole?
Tervisega ei maksa mängida, seda enam, et pole väga noor ka. Ma ikka raviks enne terveks ja siis suusataks. Endalgi juba plaan valmis järgmisel aastal Tartu maratonile minna. :)
kuni surm lahutab 15. veebruar 2015, kl 23.42 |
Täitsa Blond 16. veebruar 2015, kl 00.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Sid 16. veebruar 2015, kl 09.03 |
Täitsa Blond Kirjutas:
> Maratonile sul, vanal inimesel, küll asja pole...
> et vikatimehele oma supervormi tõestada?
Eks see plaan rohkem endale tõestamise asi on. Kuna füüsiline vorm on viimasel ajal järjest paremaks läinud, siis plaan on suvi otsa mõõdukalt sportida ja sügisest kohe suusatamisega pihta hakata. Noorana sai ülbelt ilma eritrennita see maraton läbi sõidetud, aga eks aastatega on aru juurde tulnud ja nüüd enam sedasi ei talita.
*See oli väike kõrvalepõige spordiarmastuse juurde, nüüd võiks teemasse tagasi tulla. :)
> Maratonile sul, vanal inimesel, küll asja pole...
> et vikatimehele oma supervormi tõestada?
Eks see plaan rohkem endale tõestamise asi on. Kuna füüsiline vorm on viimasel ajal järjest paremaks läinud, siis plaan on suvi otsa mõõdukalt sportida ja sügisest kohe suusatamisega pihta hakata. Noorana sai ülbelt ilma eritrennita see maraton läbi sõidetud, aga eks aastatega on aru juurde tulnud ja nüüd enam sedasi ei talita.
*See oli väike kõrvalepõige spordiarmastuse juurde, nüüd võiks teemasse tagasi tulla. :)
n55 to: 16. veebruar 2015, kl 12.16 |
to n55 to: 16. veebruar 2015, kl 13.39 |
siinses kontekstis on ahjualused ilmselt suure suuga armastajapaar, kellele ei anna rahu, et blond siin edasi tutvub. erilist mõnu pakub neile pidev teavitamine kui kole ja paks blond on, et keegi ta vastu kindlapeale huvi ei tunneks. veel näevad delfi ahjualused igas blondi kiitvas ja kommentaaris blondi ennast,
Täitsa Blond 16. veebruar 2015, kl 14.03 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
jaja 16. veebruar 2015, kl 14.07 |
to n55 to: Kirjutas:
> siinses kontekstis on ahjualused ilmselt suure suu
> ga armastajapaar, kellele ei anna rahu, et blond s
> iin edasi tutvub. erilist mõnu pakub neile pidev t
> eavitamine kui kole ja paks blond on, et keegi ta
> vastu kindlapeale huvi ei tunneks. veel näevad del
> fi ahjualused igas blondi kiitvas ja kommentaaris
> blondi ennast,
Arva veel kord, idioot.
> siinses kontekstis on ahjualused ilmselt suure suu
> ga armastajapaar, kellele ei anna rahu, et blond s
> iin edasi tutvub. erilist mõnu pakub neile pidev t
> eavitamine kui kole ja paks blond on, et keegi ta
> vastu kindlapeale huvi ei tunneks. veel näevad del
> fi ahjualused igas blondi kiitvas ja kommentaaris
> blondi ennast,
Arva veel kord, idioot.
Täitsa Blond 16. veebruar 2015, kl 14.14 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
n55 16. veebruar 2015, kl 16.06 |
irw 16. veebruar 2015, kl 17.06 |
n55 Kirjutas:
> kui mehed paksu brzt kiruvad, järelikult nad seda
> märkavad.
rasvunud prze eneseõigustus:D aga muidu õige, märgatakse küll, iseasi et seda vaadatakse enamasti vastikustundega. sellega on nii nagu sita reklaamigagi, mida rohkem pinda käib see õigustus ja vabanduste otsimine seda eemaletõukavamaks muutuvad,
> märkavad.
rasvunud prze eneseõigustus:D aga muidu õige, märgatakse küll, iseasi et seda vaadatakse enamasti vastikustundega. sellega on nii nagu sita reklaamigagi, mida rohkem pinda käib see õigustus ja vabanduste otsimine seda eemaletõukavamaks muutuvad,
priscilla 16. veebruar 2015, kl 17.08 |
irw 16. veebruar 2015, kl 21.21 |
priscilla Kirjutas:
> irw, kle, mida on sul meestele pakkuda? irooniat j
> a sarkasmi ja maos leotatud vatti?
kaks konti ja kusehais tõmbab paksudest tüdinud mehi nagu zitapott kärbseid. pole häda, et tissid nagu kaks rippuvat rosinat:D
> irw, kle, mida on sul meestele pakkuda? irooniat j
> a sarkasmi ja maos leotatud vatti?
kaks konti ja kusehais tõmbab paksudest tüdinud mehi nagu zitapott kärbseid. pole häda, et tissid nagu kaks rippuvat rosinat:D
alu apteek 17. veebruar 2015, kl 03.14 |
Ime 17. veebruar 2015, kl 12.13 |
Tänapäeva inimesi vaadates on vist ime, kui kaks inimest üksteist leiavad kauemaks, kui üheks õhtuks. Kui suudetakse vaatamata kõigile raskustele laps kah ilmale tuua, siis see kangelastegu vääriks juba medalit.
Loen siin rubriigis igasuguseid teemasid ja nii negatiivne suhtumine ja lausa solvamine käib üksteise võidu. Kuidas nii endale keegi leida? Mis mõttega tulla siia mürki pritsima? Igatsust armastuse järele tundub olevat aga kas siis ei suuda ennast kokku võtta ja ise kaa samaga vastata? Kõik tahavad ainult saada aga anda midagi endast vastu? Ja mitte siis seda kõige negatiivsemat mürki vaid ikka endast parim ja meeldivaim. On siin üldse normaalseid inimesi või on kõik kibestunud ätid?
Loen siin rubriigis igasuguseid teemasid ja nii negatiivne suhtumine ja lausa solvamine käib üksteise võidu. Kuidas nii endale keegi leida? Mis mõttega tulla siia mürki pritsima? Igatsust armastuse järele tundub olevat aga kas siis ei suuda ennast kokku võtta ja ise kaa samaga vastata? Kõik tahavad ainult saada aga anda midagi endast vastu? Ja mitte siis seda kõige negatiivsemat mürki vaid ikka endast parim ja meeldivaim. On siin üldse normaalseid inimesi või on kõik kibestunud ätid?
eelmisele 17. veebruar 2015, kl 12.17 |
Sid 17. veebruar 2015, kl 13.39 |
Ime Kirjutas:
> Tänapäeva inimesi vaadates on vist ime, kui kaks i
> nimest üksteist leiavad kauemaks, kui üheks õhtuks
Üheöösuhted on rohkem abieluinimeste pärusmaa. Vallalised siiski pigem loodavad pikemale suhtele. Kes pidevalt üheöösuhetesse takerdub, peab ikka peeglisse vaatama, ju siis ei ole mõtet pikemalt asjatada.
> Tänapäeva inimesi vaadates on vist ime, kui kaks i
> nimest üksteist leiavad kauemaks, kui üheks õhtuks
Üheöösuhted on rohkem abieluinimeste pärusmaa. Vallalised siiski pigem loodavad pikemale suhtele. Kes pidevalt üheöösuhetesse takerdub, peab ikka peeglisse vaatama, ju siis ei ole mõtet pikemalt asjatada.
ohjaa 17. veebruar 2015, kl 13.44 |
ätt 17. veebruar 2015, kl 14.43 |
n55 17. veebruar 2015, kl 15.58 |
irw 16. veebruar 2015, kl 17.06
n55 Kirjutas:
> märkavad.
rasvunud prze eneseõigustus:D
"
Ma ei armasta endast kirjutada, aga...
minu isikliku brz kohta pole ükski mees mitte kunagi mitte midagi öelnud. Ilmselt pole mehed mul selle olemasolu isegi teadvustanud, sest loodus on sinna suht vähe panustanud. Lisaks pole mul kommet seda upitada, urvitada ja hööritada.
Aga hiigelistmike vastu kellegi kõrvade vahel ma parata ei saa. Võib-olla ongi ainus reaalsus inimese kõrvade vahel, muu ümbritsev aga unenägu ja illusioon.
n55 Kirjutas:
> märkavad.
rasvunud prze eneseõigustus:D
"
Ma ei armasta endast kirjutada, aga...
minu isikliku brz kohta pole ükski mees mitte kunagi mitte midagi öelnud. Ilmselt pole mehed mul selle olemasolu isegi teadvustanud, sest loodus on sinna suht vähe panustanud. Lisaks pole mul kommet seda upitada, urvitada ja hööritada.
Aga hiigelistmike vastu kellegi kõrvade vahel ma parata ei saa. Võib-olla ongi ainus reaalsus inimese kõrvade vahel, muu ümbritsev aga unenägu ja illusioon.
RR Wraith 19. veebruar 2015, kl 23.24 |
Täitsa Blond 19. veebruar 2015, kl 23.38 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Mõhk Metsavana 20. veebruar 2015, kl 00.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 476 |
Täitsa Blond 20. veebruar 2015, kl 00.41 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Mõhk Metsavana 20. veebruar 2015, kl 01.05 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 476 |
Mõhk Metsavana 20. veebruar 2015, kl 01.18 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 476 |
laisk 20. veebruar 2015, kl 01.24 |
laisk 20. veebruar 2015, kl 01.52 |
Lisa postitus