Saame tuttavaks
Tutvuks mehega..
Miina 23. veebruar 2015, kl 21.36 |
Vanamees 23. veebruar 2015, kl 22.25 |
noormees 24. veebruar 2015, kl 00.34 |
Miina 24. veebruar 2015, kl 15.26 |
Vanamehele 24. veebruar 2015, kl 15.36 |
Sid 24. veebruar 2015, kl 16.47 |
Sid 24. veebruar 2015, kl 17.08 |
Sid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kirjuta endast natuke rohkem. Äkki ka mina siis kr
> iban sulle.Kevad tulemas aga kas oled vaal, sale j
> ne.
Millal sa tühikuid kasutama õpid? Jubedalt käib pinda, kui mõni kirjaoskamatu sind libab, hoopis teine tera, kui seda teeb intelligentne inimene. ;)
Aga Miinale edu tutvumisel!
> Kirjuta endast natuke rohkem. Äkki ka mina siis kr
> iban sulle.Kevad tulemas aga kas oled vaal, sale j
> ne.
Millal sa tühikuid kasutama õpid? Jubedalt käib pinda, kui mõni kirjaoskamatu sind libab, hoopis teine tera, kui seda teeb intelligentne inimene. ;)
Aga Miinale edu tutvumisel!
Sid 24. veebruar 2015, kl 18.46 |
Kui sul kaalu kuni 45 kilo, võiks isegi sinuga plaani pidada, Miina. Omalt poolt pakun võimalust harjutada piiramatul hulgal majapidamistöid, minetti ja kolme lapse kantseldamist.
Korra nädalas käiksime kohvikus, aga peale seda kohe tund aega minetti vahukoorega ja nipliklambritega. Võiksid ka enda hobidest rääkida, ehk kirjutangi sulle. ;)
Korra nädalas käiksime kohvikus, aga peale seda kohe tund aega minetti vahukoorega ja nipliklambritega. Võiksid ka enda hobidest rääkida, ehk kirjutangi sulle. ;)
RR Wraith 24. veebruar 2015, kl 19.02 |
Sid 25. veebruar 2015, kl 09.28 |
Sid Kirjutas:
> Kui sul kaalu kuni 45 kilo, võiks isegi sinuga pla
> ani pidada, Miina. Omalt poolt pakun võimalust har
> jutada piiramatul hulgal majapidamistöid, minetti
> ja kolme lapse kantseldamist.
>
> Korra nädalas
> käiksime kohvikus, aga peale seda kohe tund aega
> minetti vahukoorega ja nipliklambritega. Võiksid k
> a enda hobidest rääkida, ehk kirjutangi sulle. ;)
Vohh, juba hakkab tulema. :) Aga ilmselt kirjutaja hoopis ise minetiprintsess, sest mulle on see minett nii südamelähedane ei ole, pigem eelistan misjonäri. :D
> Kui sul kaalu kuni 45 kilo, võiks isegi sinuga pla
> ani pidada, Miina. Omalt poolt pakun võimalust har
> jutada piiramatul hulgal majapidamistöid, minetti
> ja kolme lapse kantseldamist.
>
> Korra nädalas
> käiksime kohvikus, aga peale seda kohe tund aega
> minetti vahukoorega ja nipliklambritega. Võiksid k
> a enda hobidest rääkida, ehk kirjutangi sulle. ;)
Vohh, juba hakkab tulema. :) Aga ilmselt kirjutaja hoopis ise minetiprintsess, sest mulle on see minett nii südamelähedane ei ole, pigem eelistan misjonäri. :D
Sid 25. veebruar 2015, kl 10.28 |
Täitsa Blond 25. veebruar 2015, kl 10.47 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Shrečk 25. veebruar 2015, kl 17.22 |
Taolist teemaalgatust võib lühidalt pidada lugupidamatuse avalduseks kellegi poolt, kes ka endast lugu ei pea. Kes ei tea, kas tal on silmad, kulmud, kael ja lõug või keskkoht. Ainuke asi, mis ta teab on mingi adre ja et tal on laps. Ja et ta tahab tutvuda mehega. Kirjutage mehed, naine tahab tutvuda. Karake nüüd idioodid.
kadakatupp 25. veebruar 2015, kl 17.55 |
unistuste 25. veebruar 2015, kl 21.28 |
Dimil praegu aega pole.
2010. aastal saate "Unistuste printsess" teisel hooajal ihaldatud poissmees olnud 38-aastane flaami ärimees Dimitri Janssens vahistati.
Janssens istub nüüd koos kuue kaasosalisega vangis, vahendab Publik Belgia ajalehte Het Nieuwsbladi.
Flandriast Arendonkist pärit Dimitri nimetas ennast ise üles töötanud meheks, kes tegi enese sõnul karjääri mullivannide, luksusautode ja kiirtoidu müümisega.
Paistab aga, et sissetulekuallikas oli Janssensil hoopis teine – ta olla tegelenud laiaulatusliku narkoäriga.
2010. aastal saate "Unistuste printsess" teisel hooajal ihaldatud poissmees olnud 38-aastane flaami ärimees Dimitri Janssens vahistati.
Janssens istub nüüd koos kuue kaasosalisega vangis, vahendab Publik Belgia ajalehte Het Nieuwsbladi.
Flandriast Arendonkist pärit Dimitri nimetas ennast ise üles töötanud meheks, kes tegi enese sõnul karjääri mullivannide, luksusautode ja kiirtoidu müümisega.
Paistab aga, et sissetulekuallikas oli Janssensil hoopis teine – ta olla tegelenud laiaulatusliku narkoäriga.
kadakatupp 26. veebruar 2015, kl 09.20 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
ma vaatasin kasutatud kondoomi pealt, et sidi satelliit on kahtlaselt kondine ja kui vanajumal naistele tisse jagas, jäi järjekorras viimaseks. seega pidi suu puhtaks pühkima.
ainsaks lohutuseks on, et vahel harva lastakse koleda kiilaka lõtva lonti limpsata. sellest ka see pühendumus sidile, kellel vist tõusis paremini.........
ainsaks lohutuseks on, et vahel harva lastakse koleda kiilaka lõtva lonti limpsata. sellest ka see pühendumus sidile, kellel vist tõusis paremini.........
Sid 26. veebruar 2015, kl 18.44 |
saadaval 26. veebruar 2015, kl 19.00 |
till teeb imet 26. veebruar 2015, kl 19.00 |
aga Blontu 26. veebruar 2015, kl 19.02 |
mis 26. veebruar 2015, kl 19.06 |
TV 26. veebruar 2015, kl 19.10 |
kadakatupp Kirjutas:
> ma vaatasin kasutatud kondoomi pealt, et sidi sate
> lliit on kahtlaselt kondine ja kui vanajumal naist
> ele tisse jagas, jäi järjekorras viimaseks. seega
> pidi suu puhtaks pühkima.
> ainsaks lohutuseks o
> n, et vahel harva lastakse koleda kiilaka lõtva lo
> nti limpsata. sellest ka see pühendumus sidile, ke
> llel vist tõusis paremini.........
tundub,et kiilakas pole asjaga hakkama saanud. miks muidu prouad nii rahulolematud ja õelad on.
> ma vaatasin kasutatud kondoomi pealt, et sidi sate
> lliit on kahtlaselt kondine ja kui vanajumal naist
> ele tisse jagas, jäi järjekorras viimaseks. seega
> pidi suu puhtaks pühkima.
> ainsaks lohutuseks o
> n, et vahel harva lastakse koleda kiilaka lõtva lo
> nti limpsata. sellest ka see pühendumus sidile, ke
> llel vist tõusis paremini.........
tundub,et kiilakas pole asjaga hakkama saanud. miks muidu prouad nii rahulolematud ja õelad on.
Sid 26. veebruar 2015, kl 19.14 |
Sid Kirjutas:
> Mind ei ole veel Väike Sid alt vedanud. Alati on m
> inul olnud ilusate kehadega partnerid.
Kurb, kui su mõistus vööst kõrgemale ei kerki.
Muuseas, mulle meeldivad pikad liitlaused, eriti veel põimlaused, sest tihtilugu tahan ma kogu oma jutu ühte lausesse mahutada. Lihtlausetega suhtlevad peast lihtsad inimesed, ma olen natuke keerulisem frukt. ;)
> Mind ei ole veel Väike Sid alt vedanud. Alati on m
> inul olnud ilusate kehadega partnerid.
Kurb, kui su mõistus vööst kõrgemale ei kerki.
Muuseas, mulle meeldivad pikad liitlaused, eriti veel põimlaused, sest tihtilugu tahan ma kogu oma jutu ühte lausesse mahutada. Lihtlausetega suhtlevad peast lihtsad inimesed, ma olen natuke keerulisem frukt. ;)
kes nii ütles? 26. veebruar 2015, kl 19.30 |
:)) 26. veebruar 2015, kl 20.43 |
Sid 28. veebruar 2015, kl 10.39 |
Lisa postitus