ma ei tutvu sinuga, mansion, seda sa peaksid juba nüüdseks teadma, miks, seda peaksid sa samuti teadma, see, et sa mulle vahel huvisügeluse tekitad, ei muuda seda fakti, mida sul on ilmselt raske mõista, mõistuseinimene nagu sa oled.
aga miks huvisügelus .. ilmselt sa meenutad mulle kedagi, keda ma kord juba tundsin, ja põhjalikult tundsin, kedagi, kes samuti hoolis vaid täiusest ja veelkord täiusest (muidugi mitte enda omast ..........;)
..minu seesinane õppetükk sai hästi selgeks õpitud, teist korda kordama ei pea.
ps mansion, sa ei saa ilmselt mitte kunagi aru saamagi, et parameetrite küsimine on nii nii nii labane. ma tunnen, et tahaksin olla mõne untsi kergem, kevadel see tundmus saab ilmselt tõeks. vahel ma mõtlen, et võiks olla mõni aasta noorem, kui see tähendaks ka kogemuste kadumist, võtab paljas mõtegi sellele õlgu väristama. võiksin olla ka pikem, kuid kuna armastan kõrgeid ja aeg-ajalt ka väga kõrgeid kontsi, siis oleksin keskmisest eesti mehest pikemgi.. mulle oleks sest kama, aga mehed on õrnad selles küsimuses
: ))
jäin lobisema, keset tööpäeva pole see mõistlik, a vot seda lõivu tuleb maksta kui oled üks tavaline tunnetega elaja. kohe lähen õue ja tõmban oma rinna oivalist kevadet täis ja nõustun päikesega, et elu on ilus:)
kõike kena, sry kui kusagilt kõvemini puudutatud said.