Saame tuttavaks
Kummitus otsib oma tuhkatriinut
piripiiiga 02. märts 2015, kl 18.02 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
ma iseenesest ei leia, et see peaks olema haiglane. see võib ju olla ka lihtsalt hobi? inimene on selline "sherlock" ja ei saa midagi parata, kui talle pakub sportlikku huvi, palju ntx kadakajupp suudab enda isikut kõikide postituste kokkuvõttes paljastada. või siis vasturääkivusi toota. ä võta isiklikult! tõin su lihtsalt näiteks.
moor 02. märts 2015, kl 18.07 |
Kati/Koll kirjutas #Kindlasti ei tea kõike, aga mõndagi, mida keegi oma mittekitsaskoha pealt ise suures äratõestamise elevuses on avaldanud, olen meelde jätnud:-)
Kui teaks kõike, poleks siin ka enam midagi teha. Või siis saaks kogu seltskonna laiali ajada infoga, mida nad enda kohta anonüümselt lugeda ei sooviks:-)
Siin teemas olen suht värske, aga naisteka lugeja vahelduva eduga aastaid. Just Kati/Koll/alu, sina oled see, kes oma eraelu ja hingehaavasid siin aastate jooksul suht vabalt laiali oled laotanud. Ei tea küll kedagi, kes sulle selles konkurentsi suudaks pakkuda. (Ei pea silmas postitusi stiilis, kuidas naised sinu juures rindu üle õla viskavad ja lapsed rongis põlvega sul mune sügavad).
Kui teaks kõike, poleks siin ka enam midagi teha. Või siis saaks kogu seltskonna laiali ajada infoga, mida nad enda kohta anonüümselt lugeda ei sooviks:-)
Siin teemas olen suht värske, aga naisteka lugeja vahelduva eduga aastaid. Just Kati/Koll/alu, sina oled see, kes oma eraelu ja hingehaavasid siin aastate jooksul suht vabalt laiali oled laotanud. Ei tea küll kedagi, kes sulle selles konkurentsi suudaks pakkuda. (Ei pea silmas postitusi stiilis, kuidas naised sinu juures rindu üle õla viskavad ja lapsed rongis põlvega sul mune sügavad).
kadakatupp 02. märts 2015, kl 18.12 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
kajakatupp 02. märts 2015, kl 18.19 |
kuhu kati karu sai 02. märts 2015, kl 18.21 |
kadakatupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> dziisas, mida see jupsik siis enda kohta nii kompr
> omiteerivat "paljastanud", et shreku ühelt jalalt
> teisele võiks suurest õnnest kalpsata?? sh.it näid
> e, piriseja.
> minu arust teiste eludes surkimine
> ON haiglane. eriti kui enda elu jaoks aega ei jää
> gi nagu shrekul...........
.....miniviineritelt vaatasid või?
> dziisas, mida see jupsik siis enda kohta nii kompr
> omiteerivat "paljastanud", et shreku ühelt jalalt
> teisele võiks suurest õnnest kalpsata?? sh.it näid
> e, piriseja.
> minu arust teiste eludes surkimine
> ON haiglane. eriti kui enda elu jaoks aega ei jää
> gi nagu shrekul...........
.....miniviineritelt vaatasid või?
hehhr 02. märts 2015, kl 18.24 |
Tibu 02. märts 2015, kl 18.38 |
piripiiiga 02. märts 2015, kl 18.53 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
ponkspoiss 02. märts 2015, kl 18.57 |
piripiiiga 02. märts 2015, kl 19.00 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
kuhu kati karu sai 02. märts 2015, kl 19.00 |
kati karu sai shrecki pisinoku otsa 02. märts 2015, kl 19.02 |
mansion ghost 02. märts 2015, kl 19.08 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
kle mees 02. märts 2015, kl 19.13 |
holmes 02. märts 2015, kl 19.18 |
mansion ghost 02. märts 2015, kl 19.22 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
muidu 02. märts 2015, kl 19.25 |
on ikka tase 02. märts 2015, kl 19.27 |
usutoimkond 02. märts 2015, kl 19.29 |
mansion ghost 02. märts 2015, kl 19.42 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
kuhu kati karu sai 02. märts 2015, kl 19.52 |
sutimmuk 02. märts 2015, kl 19.52 |
mansion ghost Kirjutas:
> Ega kummitus naistele halba soovi, ikka parimat.
> > Paraku on rumal naine nuhtluseks omale ja teiste
> le.
Rumal naine võtab naiivselt sinuga ühendust?
Naistele parimat soovides oleksid juba ammu kloostrisse või gayfoorumise üle kolinud.
> Ega kummitus naistele halba soovi, ikka parimat.
> > Paraku on rumal naine nuhtluseks omale ja teiste
> le.
Rumal naine võtab naiivselt sinuga ühendust?
Naistele parimat soovides oleksid juba ammu kloostrisse või gayfoorumise üle kolinud.
ei näinud 02. märts 2015, kl 19.54 |
HaukuvPeni 02. märts 2015, kl 19.57 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
sutimmuk Kirjutas:
-----------------------------------------------------
>
> Naistele parimat soovides oleksid j
> uba ammu kloostrisse üle kolinud.
Ei tea kus lähim nunnaklooster ka on. Mul see va süütuse mõõdupulk olemas. Läheks kontrolliks ja mõõdaks nad üle, kas ikka on süütud. :-p
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
-----------------------------------------------------
>
> Naistele parimat soovides oleksid j
> uba ammu kloostrisse üle kolinud.
Ei tea kus lähim nunnaklooster ka on. Mul see va süütuse mõõdupulk olemas. Läheks kontrolliks ja mõõdaks nad üle, kas ikka on süütud. :-p
kuhu karu kati sai 02. märts 2015, kl 19.58 |
ei näinud Kirjutas:
> tarkusest polnud Sul juttugi:D Muideks tead, edasi
> seks, ära hinda naist tema ärapanemisoskuse järgi.
> Lihtsalt kõrvalt vaataja soovitus.
Meeldiks rohkem väljend, et ära alahinda naist tema ärapanemise oskuse järele:-)
> tarkusest polnud Sul juttugi:D Muideks tead, edasi
> seks, ära hinda naist tema ärapanemisoskuse järgi.
> Lihtsalt kõrvalt vaataja soovitus.
Meeldiks rohkem väljend, et ära alahinda naist tema ärapanemise oskuse järele:-)
mansion ghost 02. märts 2015, kl 20.05 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,651 |
ei näinud 02. märts 2015, kl 20.08 |
HaukuvPeni 02. märts 2015, kl 20.09 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
mansion ghost Kirjutas:
> ´HaukuvPeni´, pole neil nunnadel äda kedagist, mõn
> i päris kenake. Kannikast pole küll krabanud aga v
> igurjutu peale punastava armsaste.
Mina ka arvan, et kloostrist on rohkem lootust kedagi leida kui delfi naisteka foorumist. :-(
> ´HaukuvPeni´, pole neil nunnadel äda kedagist, mõn
> i päris kenake. Kannikast pole küll krabanud aga v
> igurjutu peale punastava armsaste.
Mina ka arvan, et kloostrist on rohkem lootust kedagi leida kui delfi naisteka foorumist. :-(
to kadakajupp 02. märts 2015, kl 20.13 |
Väga huvitav lähenemine sinul, ma ütleks isegi väga halvustav. Seda ma ei ole varem täheldanud sinu juures, mis viitab ilmselgelt sinu mingile tervise probleemile või pingele, mis koguneb tahtmatult igasse pikalt üksikuna elava inimese sisse? Kui mulle jäävad meelde inimeste maneerid, ütlemised, käitumised, faktid inimeste kohta, siis olen kohe hälbega?
sisselogimata madu 02. märts 2015, kl 21.35 |
Lisa postitus