Saame tuttavaks
Kummitus otsib oma tuhkatriinut
kadakajupp 03. märts 2015, kl 19.55 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
hmm, hinnakruttimine on puhtalt sinu eeldus, shrek. ma pole müügiks anyway. ja ole rahulik - mul on siin piisavalt bitch imidz, ei hakka keegi enampakkumisi tegema. tähelepanu - olgu ta siis positiivne või negatiivne, ei ole eesmärk omaette, dialoog on.
ei viitsi siia esseed kirjutada, miks nii ja mitte teisiti, aga kui mulle meeldib hetkel siin suhelda, siis suhtlengi.
muide - millalgi tegin siia kuulutuse, otsisin kaaslast ühele konkreetsele üritusele, vastukaja...oli nagu oli, aga harjumus siin lugemas käia sai omaseks. (ennetan igipõlist küsimust, miks krt ma tutvumisrubriigis olen)
ei viitsi siia esseed kirjutada, miks nii ja mitte teisiti, aga kui mulle meeldib hetkel siin suhelda, siis suhtlengi.
muide - millalgi tegin siia kuulutuse, otsisin kaaslast ühele konkreetsele üritusele, vastukaja...oli nagu oli, aga harjumus siin lugemas käia sai omaseks. (ennetan igipõlist küsimust, miks krt ma tutvumisrubriigis olen)
piripiiiga 03. märts 2015, kl 20.01 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
ma pole sellest kiunumisest kunagi arusaanud, et mida te siia ronite kui te ei tutvu. see pole ju rubriik "tutvumiskuulutused". hetkel ongi ju kõik täiesti õige, sest me kõik tutvume siin teiste ja endi ilusate, ning inetute külgedega. saamegi tuttavaks lõpuks ja tutvuda enam ei tahagi ;)
Sid 03. märts 2015, kl 21.53 |
e.n.d 03. märts 2015, kl 22.45 |
ühe inimese aktsiad langesid väga oluliselt minu silmis, isiklikult ei sooviks sellist tutvust isegi mitte hädapärast. selleks tulebki inimene rääkima panna, et aru kes ta tegelikult on...näen taas siin väga hõredat(loe olematut) seisu asjalike naiste osas. aga jõudu teemaautorile. vabandused, et kaaperdasin mitu lehte tema teemat, see juhtus täitsa juhuslikult. kui see poleks juhtunud siin, siis oleks see juhtunud mõnes teises teemas. loodan, et see autori aktsiate kurssi ei muutnud.
kadakajupp 03. märts 2015, kl 22.51 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
ei noh 03. märts 2015, kl 23.16 |
kadakajupp 03. märts 2015, kl 23.23 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
pakkumine 03. märts 2015, kl 23.27 |
pole näinud 03. märts 2015, kl 23.31 |
kadakajupp 03. märts 2015, kl 23.32 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
viimasele 03. märts 2015, kl 23.43 |
kadakatupp 04. märts 2015, kl 00.47 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
Issand kui huvitav 04. märts 2015, kl 00.47 |
Siin on kindel seltskond naisi ja mehi, kes siin pidevalt ennast eksponeerides hommikust õhtuni vestlevad, küsivad, vastavad, sõimavad, kiidavad jne...., siis kohtuvad.....ja tulevad jälle tagasi siia otsast peale jahuma....
No lööge või maha, mina selle asja mõttest küll aru ei saa? Et näitavad vaimsest kõrgtaset?
Ja mitte ükski neist ei soovi tegelikult tutvuda? Kahtlen.
Mina naisena käin siin lugemas just tutvumiskuulutusi, aga kahjuks ma neid siit ei leia ja lihtsalt lõputult jahumiseks mul aega ei ole.
No lööge või maha, mina selle asja mõttest küll aru ei saa? Et näitavad vaimsest kõrgtaset?
Ja mitte ükski neist ei soovi tegelikult tutvuda? Kahtlen.
Mina naisena käin siin lugemas just tutvumiskuulutusi, aga kahjuks ma neid siit ei leia ja lihtsalt lõputult jahumiseks mul aega ei ole.
kadakatupp 04. märts 2015, kl 09.17 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
piripiiiga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma pole sellest kiunumisest kunagi arusaanud, et m
> ida te siia ronite kui te ei tutvu. see pole ju ru
> briik "tutvumiskuulutused". hetkel ongi ju kõik tä
> iesti õige, sest me kõik tutvume siin teiste ja en
> di ilusate, ning inetute külgedega. saamegi tuttav
> aks lõpuks ja tutvuda enam ei tahagi ;)
võimalik, et mõnel juhul see "mittetutvumine" on osa kavalast tutvumistaktikast. arvatavasti isegi toimivam kui laustutvujate meeleheitlik karjatus a la: tutvun kõigega, mis liigutab ja vastu ei hakka!!!!
> ma pole sellest kiunumisest kunagi arusaanud, et m
> ida te siia ronite kui te ei tutvu. see pole ju ru
> briik "tutvumiskuulutused". hetkel ongi ju kõik tä
> iesti õige, sest me kõik tutvume siin teiste ja en
> di ilusate, ning inetute külgedega. saamegi tuttav
> aks lõpuks ja tutvuda enam ei tahagi ;)
võimalik, et mõnel juhul see "mittetutvumine" on osa kavalast tutvumistaktikast. arvatavasti isegi toimivam kui laustutvujate meeleheitlik karjatus a la: tutvun kõigega, mis liigutab ja vastu ei hakka!!!!
targutav punapea 04. märts 2015, kl 09.45 |
irw Kirjutas:
> targutav punapea Kirjutas:
> --------------------
> -----------------------------------
> > mõni ürit
> ab end jõuga kehtestada, kui muidu hakkam
> > a e
> i saa ja aru napib, küll aga jagub sülge ja ila
>
> > , mis põlvi märjutab ja ilaselt mehi nämmutab..
> . :
> > D
> > paranoia on tegelinskil endal, kes
> arvab et t
> > eda nuhitakse ja jälitatakse, tem
> a eraelu luuratak
> > se...
>
> Ei ole see pu
> naplänn jälgimaid, ta on lihtsalt alu nilliv delfi
> debiil. Aga praegu on ta tabanud täiesti ringi kes
> kpunkti. Ja VEEL KUI täpselt.
--------------------------------
delfidebiilik irw, ei nilli ma su alu või su vihavaenlasest alu, või misiganes ta sulle on et ta sulle ette jääb. kontanteerisin fakte, muud midagi. aluga võid ise plaane pidada, sest ega ta nüüd nii huvitav ka pole, et teda siin nillida. aga parem on ta sinust kordi küll, ja kindlasti pole ta hambutu ja munadeta delfi debiilik:D
> targutav punapea Kirjutas:
> --------------------
> -----------------------------------
> > mõni ürit
> ab end jõuga kehtestada, kui muidu hakkam
> > a e
> i saa ja aru napib, küll aga jagub sülge ja ila
>
> > , mis põlvi märjutab ja ilaselt mehi nämmutab..
> . :
> > D
> > paranoia on tegelinskil endal, kes
> arvab et t
> > eda nuhitakse ja jälitatakse, tem
> a eraelu luuratak
> > se...
>
> Ei ole see pu
> naplänn jälgimaid, ta on lihtsalt alu nilliv delfi
> debiil. Aga praegu on ta tabanud täiesti ringi kes
> kpunkti. Ja VEEL KUI täpselt.
--------------------------------
delfidebiilik irw, ei nilli ma su alu või su vihavaenlasest alu, või misiganes ta sulle on et ta sulle ette jääb. kontanteerisin fakte, muud midagi. aluga võid ise plaane pidada, sest ega ta nüüd nii huvitav ka pole, et teda siin nillida. aga parem on ta sinust kordi küll, ja kindlasti pole ta hambutu ja munadeta delfi debiilik:D
Sid 04. märts 2015, kl 11.49 |
Issand kui huvitav Kirjutas:
> Mina naisena käin siin lugemas just tutvumiskuulu
> tusi, aga kahjuks ma neid siit ei leia ja lihtsalt
> lõputult jahumiseks mul aega ei ole.
Kiire seksi jaoks on muud portaalid, näiteks Iha.ee. Siin on loomulik, et avaldatakse oma arvamust ja tutvustatakse omi vaateid, et leida tutvumiseks ühisosa. Kui sulle see ei sobi, siis kinni siin ka keegi ei hoia. :)
> Mina naisena käin siin lugemas just tutvumiskuulu
> tusi, aga kahjuks ma neid siit ei leia ja lihtsalt
> lõputult jahumiseks mul aega ei ole.
Kiire seksi jaoks on muud portaalid, näiteks Iha.ee. Siin on loomulik, et avaldatakse oma arvamust ja tutvustatakse omi vaateid, et leida tutvumiseks ühisosa. Kui sulle see ei sobi, siis kinni siin ka keegi ei hoia. :)
issandale 04. märts 2015, kl 13.40 |
kadakajupp 04. märts 2015, kl 13.48 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Issand kui huvitav 04. märts 2015, kl 19.43 |
kiku 05. märts 2015, kl 00.22 |
kikule 05. märts 2015, kl 07.19 |
Sheba. 05. märts 2015, kl 11.36 |
Issand kui huvitav 05. märts 2015, kl 14.15 |
sulavesi 05. märts 2015, kl 14.21 |
kadakatupp 05. märts 2015, kl 16.23 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
Lisa postitus