Saame tuttavaks
püsinimelistele!
targutav punapea 09. märts 2015, kl 12.25 |
kõik, kes rohkem kui aasta siin ühe nimega vastu pidanud, teiega sooviks tutvuda. teeme kohtumise, ühise sellise, vaatame üksteisele sügavalt silma ja ajame eesti asja või noh, seda rasket ja vaevalist tutvumise asja. näeme näost näkku ja teeme omad järeldused elust ja olust. mis te arvate, püsinimelised?
* kui teid siin vähemalt kümme koguneb, panen postiaadressi ja siis lepime lähemalt kokku, kus millal ja mis tingimustel. saate ka mind kui veteranpüsikat silmadega õgida ja mina teid, siis kallistame ja musitame... :DD
/need keda juba näinud olen, kasvõi pildilt, need võivad vabalt mööda jalutada/:D
* kui teid siin vähemalt kümme koguneb, panen postiaadressi ja siis lepime lähemalt kokku, kus millal ja mis tingimustel. saate ka mind kui veteranpüsikat silmadega õgida ja mina teid, siis kallistame ja musitame... :DD
/need keda juba näinud olen, kasvõi pildilt, need võivad vabalt mööda jalutada/:D
:) 09. märts 2015, kl 12.36 |
Punapeale 09. märts 2015, kl 12.37 |
Sid 09. märts 2015, kl 12.58 |
Punapea, see kokkutuleku organiseerimine pole niisama. Kuna enamus siinseid tutvujaid on naised, siis meeste kohalemeelitamisega saab tegu olema ja ilma, et mõni mees kohale ei tuleks, on ka naiste saamisega raskusi. Su ainuke šanss on karukati ära meelitada ja siis juba uudishimulikest puudust ei tuleks. ;)
jääpurikass 09. märts 2015, kl 13.04 |
targutav punapea 09. märts 2015, kl 13.05 |
Punapeale Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Punapea, aga sa pane personaalselt nimed siia, ked
> a arvad, kes võiks tulla.
------------------------------
ma kahjuks ei tea peast ühtegi püsinimelist, kes üle aasta siin peale minu (punapea) ühe nimega vastu on pidanud... kõik on miskitpidi oma nime muutnud... ilmselt jääb siis üritus ära:/
> Punapea, aga sa pane personaalselt nimed siia, ked
> a arvad, kes võiks tulla.
------------------------------
ma kahjuks ei tea peast ühtegi püsinimelist, kes üle aasta siin peale minu (punapea) ühe nimega vastu on pidanud... kõik on miskitpidi oma nime muutnud... ilmselt jääb siis üritus ära:/
targutav punapea 09. märts 2015, kl 13.08 |
:) 09. märts 2015, kl 13.12 |
Sid 09. märts 2015, kl 13.15 |
tissimiss 09. märts 2015, kl 13.16 |
targutav punapea 09. märts 2015, kl 13.17 |
püsikas 09. märts 2015, kl 13.19 |
:) 09. märts 2015, kl 13.21 |
targutav punapea 09. märts 2015, kl 13.21 |
kes ikka tahaks 09. märts 2015, kl 13.27 |
keegike 09. märts 2015, kl 13.31 |
Sid 09. märts 2015, kl 13.32 |
kes ikka tahaks Kirjutas:
> kes ikka tahaks ausalt tunnistada, et on aasta või
> enamgi TUTVUMISFOORUMIS tulemusteta vegeteerinud.
> ikka üksik, paariliseta ja rahulolematu.
Sa teemat üldse lugesid? Kokkutulek on ju püsikatele, mitte nimetutele ja nende siinolu on ju kõigile jälgitav. Kuidas saab küll niiii juhm olla??? :D
> kes ikka tahaks ausalt tunnistada, et on aasta või
> enamgi TUTVUMISFOORUMIS tulemusteta vegeteerinud.
> ikka üksik, paariliseta ja rahulolematu.
Sa teemat üldse lugesid? Kokkutulek on ju püsikatele, mitte nimetutele ja nende siinolu on ju kõigile jälgitav. Kuidas saab küll niiii juhm olla??? :D
priscilla 09. märts 2015, kl 13.43 |
Sid 09. märts 2015, kl 13.45 |
priscilla Kirjutas:
> naljakas, et igasugused punktid ja totutajad reage
> erivad nii valuliselt, mida oligi oodata. kari arg
> pükse:D
nende ainuke võimalus ongi anonüümne foorum, sest ei reaalelus ega ka piltidega foorumis nad löögile ei pääseks. Siin aga saavad olla kunnid, vähemalt endaarust. :D
> naljakas, et igasugused punktid ja totutajad reage
> erivad nii valuliselt, mida oligi oodata. kari arg
> pükse:D
nende ainuke võimalus ongi anonüümne foorum, sest ei reaalelus ega ka piltidega foorumis nad löögile ei pääseks. Siin aga saavad olla kunnid, vähemalt endaarust. :D
priscilla 09. märts 2015, kl 13.47 |
kuhu kati karu sai 09. märts 2015, kl 13.48 |
irw 09. märts 2015, kl 13.53 |
No KÜLL te olete targad. muide isegi teie haledad provotseeringud, mis on täiega lasteaia tasemel, ei pane mind püsinime tegema. milleks? mul pole edevust, mis paneks mind personaliseeruma.
seega on täiesti suva sellest, mida keegi arvab nimest või mittenimest. Kui ma tahan öelde, et sid on tropp või punapea delfijobu, siis nii ütlengi. priscilla on veel üks vanimatest püsidebiilidest. ja nüüd? eks sõimake. aga keda? Ise tegi?
seega on täiesti suva sellest, mida keegi arvab nimest või mittenimest. Kui ma tahan öelde, et sid on tropp või punapea delfijobu, siis nii ütlengi. priscilla on veel üks vanimatest püsidebiilidest. ja nüüd? eks sõimake. aga keda? Ise tegi?
Juku 09. märts 2015, kl 13.54 |
Lisa postitus