Saame tuttavaks
mereelanikud
alu 20. märts 2015, kl 15.27 |
teadlane 20. märts 2015, kl 15.59 |
teadja 20. märts 2015, kl 16.03 |
alu 20. märts 2015, kl 16.29 |
Oi,oi 20. märts 2015, kl 16.58 |
alu tunded, kas keegi nagu küsis vä? 20. märts 2015, kl 17.34 |
alu 20. märts 2015, kl 17.58 |
kadakatupp 20. märts 2015, kl 18.13 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
alu 20. märts 2015, kl 18.17 |
kadakatupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ju alul ikka salajane vaalafetish on, mida isegi e
> ndale ei julge tunnistada...
> *kusjuures ma eeli
> staks ka iga kell tiba kurvikamat ihuplaani tuule
> käes kõikuvale kõrendile.
Ei saa salata. Olen ka varemgi tunnistanud, et võiks ja oleks nõus mõne hästi rumala ja nõmeda naise söötma nii paksuks, et ta lainetab. Siis näitaks teda rahvale raha eest. Kindlasti sellises punases läbipaistvas ürbis:-)
> ju alul ikka salajane vaalafetish on, mida isegi e
> ndale ei julge tunnistada...
> *kusjuures ma eeli
> staks ka iga kell tiba kurvikamat ihuplaani tuule
> käes kõikuvale kõrendile.
Ei saa salata. Olen ka varemgi tunnistanud, et võiks ja oleks nõus mõne hästi rumala ja nõmeda naise söötma nii paksuks, et ta lainetab. Siis näitaks teda rahvale raha eest. Kindlasti sellises punases läbipaistvas ürbis:-)
kadakatupp 20. märts 2015, kl 18.27 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 797 |
jaaa 20. märts 2015, kl 18.32 |
piripiiiga 20. märts 2015, kl 18.57 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
alu 20. märts 2015, kl 19.43 |
jaaa Kirjutas:
> alu loobib kivikesi ookeani, kus "lainetavad" erin
> evad mereelukad.
Ei. Aga seda teadsite, et aulid, ühed läänemere linnud on valmis toidu järele sukelduma kuni 60meetri sügavusele?
Viru keskuse tänavakorrusel on päris huvitav väljapanek Läänemere kohta. Ülikooli muuseumi poolt. Tutvuge!:-)
> alu loobib kivikesi ookeani, kus "lainetavad" erin
> evad mereelukad.
Ei. Aga seda teadsite, et aulid, ühed läänemere linnud on valmis toidu järele sukelduma kuni 60meetri sügavusele?
Viru keskuse tänavakorrusel on päris huvitav väljapanek Läänemere kohta. Ülikooli muuseumi poolt. Tutvuge!:-)
Rynno 21. märts 2015, kl 08.30 |
Alu, ära loodagi, et siinne seltskond end monitori eest ära raatsib/jaksab vedada. Kui, siis korraks kööki uue piruka ja kohvitassi järgi. Mõni peab siin öö läbi vahti ja mõned vist lausa kopereerunud ja teevad paari tunniseid vahetusi, et iga kui viimse su kommentaari peale õhinal midagi miniviineritest ja muust gulinaarsest siia pritsida, et siis järgnevad tunnid oma vaimusünnituse üle muheleda ja uhkust tunda.
Lisa postitus