Saame tuttavaks
kes aitaks ehitada
maakodu kesk- eestis 21. märts 2015, kl 10.04 |
Et alustuseks ehitaksin kasvuhoone, et punapõskseid tomateid omast aiast noppida, aga soovid suuremad veel. Järge ootab ka maja renoveerimine ja sauna ehitus. Kõik ehitusmaterjalid olemas. Tegelikult oleks tore kui leiaks sellise toreda meistrimehe, kes seda kõike ka minuga kunagi jagaks. Ettevõtlik naine ise veidi 50-st noorem, kena, sale, särtsakas ja hooliv. Kõik pakkumised oodatud
alu 21. märts 2015, kl 10.14 |
kes aitaks ehitada 21. märts 2015, kl 10.22 |
alu 21. märts 2015, kl 10.29 |
ajudega 21. märts 2015, kl 10.38 |
Millegipärast pole alu vist foorumitest välja saanud ja naisi üldse kohanud. Sellest ka see kibestunud olek.
Naistel on kindlalt rohkem ajusid, kui meestel, aga need ajud on erinevad.
See ei ole minu välja mõeldud, kui kahtlustad, et mina, naine, selle välja mõtlesin.
Tean oma tutvusringkonnas palju tarku naisi, kauneid ka, samas ka tarku mehi.
alu, vaheta seltskonda.
Naistel on kindlalt rohkem ajusid, kui meestel, aga need ajud on erinevad.
See ei ole minu välja mõeldud, kui kahtlustad, et mina, naine, selle välja mõtlesin.
Tean oma tutvusringkonnas palju tarku naisi, kauneid ka, samas ka tarku mehi.
alu, vaheta seltskonda.
alu 21. märts 2015, kl 11.14 |
kes aitaks ehitada 21. märts 2015, kl 11.18 |
alu 21. märts 2015, kl 11.30 |
kes aitaks ehitada 21. märts 2015, kl 11.58 |
Et Alule mõtlemisaineks. Sinu sisukoht, et naistel ajusid pole, räägib enda eest ise. See näitab Sinu piiratud mõtlemist. Elu pole must- valge. On ka sooje toone- roosasid, punaseid, helesiniseid ja päikesekarva. Elu on ilus! Vaata seda vaid positiivsest küljest. Kes tahab viriseda ja vigu leida, see leiab alati põhjuse. Igast teemast. Ja, Sina, Alu, näitad oma negatiivset nägemust igast asjast. Mine positiivse psühholoogia kursusele. Hakkad nägema kõike positiivsemalt!
Gunilla 21. märts 2015, kl 11.59 |
alu 21. märts 2015, kl 12.01 |
alu 21. märts 2015, kl 12.12 |
Gunilla 21. märts 2015, kl 12.14 |
kes aitaks ehitada 21. märts 2015, kl 12.19 |
Pigem on naised ausad. Mis moodi Sinu meelest see ärakasutamine toimub? Et panen nagu kedagi jõuga ehitama või? Tead, selle ehitamisega selline lugu, et kui mul oleks meesterahva ramm, siis teeksingi kõik oma kätega valmis. Raha eest saab tänapäeval ehitaja iga kell. Aga ehk leidub keegi, kellel sellises vanuses samuti looduse ja maakodu poole tõmnet, siis siit selline lahke pakkumine. Tule ja tee endale kodu. Maksan selle kinni ka.
Gunilla 21. märts 2015, kl 12.28 |
alu 21. märts 2015, kl 12.32 |
Gunilla 21. märts 2015, kl 12.37 |
Küsin juurde? Teist härrasmeest?
Nüüd lõi küll sinus humorist välja. Päev muutus kohe kenamaks ...
Olles siin pikka aega lugejana, samas harv kommenteerija, siis tean, et oma vanuse tõttu ei kuulu ma sinu huvigruppi.
Ja mulle meeldivad mehelikud mehed, kes ka ilma keelekata suudavad naise käima tõmmata - lihtsalt oma oleku, suhtumise ja käitumisega.
Nüüd lõi küll sinus humorist välja. Päev muutus kohe kenamaks ...
Olles siin pikka aega lugejana, samas harv kommenteerija, siis tean, et oma vanuse tõttu ei kuulu ma sinu huvigruppi.
Ja mulle meeldivad mehelikud mehed, kes ka ilma keelekata suudavad naise käima tõmmata - lihtsalt oma oleku, suhtumise ja käitumisega.
alu 21. märts 2015, kl 12.42 |
Sa ikka ei usu või?
Aga vaata mis ma leidsin:
Tomi soov on igati mõistlik. Keskeas saavad vahel inimesele oluliseks teised väärtused- soov elada maal...näha looduse kulgemist ja ilu...luua oma kätega midagi...olla kasulik.... Olen tundnud sama vajadust ja muretsesin maale maja, et sellest kõigest osa saada. Üksi naisterahvana on kõike siiski raske korraldada. Mina olen otsinud "Tomi", kellega koos kõike teha. Kui kellegile pakub huvi, siis kirjuta paikene27@hot.ee Elan kesk-eesti kandis
Aga vaata mis ma leidsin:
Tomi soov on igati mõistlik. Keskeas saavad vahel inimesele oluliseks teised väärtused- soov elada maal...näha looduse kulgemist ja ilu...luua oma kätega midagi...olla kasulik.... Olen tundnud sama vajadust ja muretsesin maale maja, et sellest kõigest osa saada. Üksi naisterahvana on kõike siiski raske korraldada. Mina olen otsinud "Tomi", kellega koos kõike teha. Kui kellegile pakub huvi, siis kirjuta paikene27@hot.ee Elan kesk-eesti kandis
alu 21. märts 2015, kl 12.45 |
Gunilla 21. märts 2015, kl 12.46 |
alu 21. märts 2015, kl 12.49 |
alu(liba) 21. märts 2015, kl 12.53 |
Lisa postitus