Saame tuttavaks
Otsin.
alu 26. märts 2015, kl 16.27 |
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui naist ei leia, kõlbab mees ka nigu naksti - de
> lfi vanasõna :).
Jupike, nigu naksti on see vist sul leiutatud. Delfi vanasõna naise mitteleidmise korral on a'la mõttetu mees nagu alu, haukuv peni, mansion ghoust, etc.
Mis sa muidu arvad vanasõnast, et kui meest ei tahagi, on porgand valikuks?:-)
> kui naist ei leia, kõlbab mees ka nigu naksti - de
> lfi vanasõna :).
Jupike, nigu naksti on see vist sul leiutatud. Delfi vanasõna naise mitteleidmise korral on a'la mõttetu mees nagu alu, haukuv peni, mansion ghoust, etc.
Mis sa muidu arvad vanasõnast, et kui meest ei tahagi, on porgand valikuks?:-)
kadakajupp 26. märts 2015, kl 16.34 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu 26. märts 2015, kl 16.38 |
kadakajupp 26. märts 2015, kl 16.40 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu 26. märts 2015, kl 16.53 |
kadakajupp 26. märts 2015, kl 16.59 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
piripiiiga 26. märts 2015, kl 17.32 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
Sama siin 26. märts 2015, kl 17.45 |
ja veel 26. märts 2015, kl 18.05 |
alu 26. märts 2015, kl 18.21 |
kadakajupp Kirjutas:
> kahtlustasid mind mõttes porgandite mittesihtotsta
> rbelises kasutamises?
Kes keda nüüd ikkagi kahtlustab?? Ja mille alusel?
Ja teised ka-kui isegi libaja hästi korraldatud suguelu käib teile pinda, siis pole ikka midagi rääkida tutvumisest küll. Sellest kujuneks vaid mingi paranoiline kahtlustamine ja jälitustegevus, urgitsemine ja ristküsitlus. Ei paistnud esiteks ei ainsamatki tutvujat (julgejat), rääkimata enesekindlast naisest, kes lihtsalt tuleb mehe ellu ja kaotab sealt kõik armukesed nagu raid toast lendavad parasiidid.
Hale lugu, naised..
> kahtlustasid mind mõttes porgandite mittesihtotsta
> rbelises kasutamises?
Kes keda nüüd ikkagi kahtlustab?? Ja mille alusel?
Ja teised ka-kui isegi libaja hästi korraldatud suguelu käib teile pinda, siis pole ikka midagi rääkida tutvumisest küll. Sellest kujuneks vaid mingi paranoiline kahtlustamine ja jälitustegevus, urgitsemine ja ristküsitlus. Ei paistnud esiteks ei ainsamatki tutvujat (julgejat), rääkimata enesekindlast naisest, kes lihtsalt tuleb mehe ellu ja kaotab sealt kõik armukesed nagu raid toast lendavad parasiidid.
Hale lugu, naised..
parasiit alu 26. märts 2015, kl 18.25 |
uuri tausta.. 26. märts 2015, kl 18.28 |
vaata alu, tausta peab ikka uurima, et palju on laelaisi lapsi, palju mees on kinni istunud, palju võlgu ja palju kinnisvara ja kas riiki reetnud, naistest rääkimata..
ses mõttes võib ju naine küll mehe magamistoa üle ujutada nii, et armukesed upuvad, aga süüfilise võib ka saada.
nii, et ei maksa ka meestel naiivne sinisilm olla.
ses mõttes ikka peab asja enne uurima.
vajaduse kresissega.
ses mõttes võib ju naine küll mehe magamistoa üle ujutada nii, et armukesed upuvad, aga süüfilise võib ka saada.
nii, et ei maksa ka meestel naiivne sinisilm olla.
ses mõttes ikka peab asja enne uurima.
vajaduse kresissega.
kadakajupp 26. märts 2015, kl 18.28 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
piripiiiga 26. märts 2015, kl 18.29 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
alu 26. märts 2015, kl 18.41 |
kadakajupp 26. märts 2015, kl 18.43 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
no teeb ise. 26. märts 2015, kl 18.44 |
alu 26. märts 2015, kl 18.48 |
kadakajupp Kirjutas:
> ma konstateerin fakti lihtsalt -et mina ei oleks
> tema nõudmistega sobinud, ei muud.
Oled kindel, et nõudmised olid nii printsipiaalsed ja neis polnud natuke sellist tutvumise smalltalki? Oled ise enda nõdmistes alati nii järeleandmatu?
> ma konstateerin fakti lihtsalt -et mina ei oleks
> tema nõudmistega sobinud, ei muud.
Oled kindel, et nõudmised olid nii printsipiaalsed ja neis polnud natuke sellist tutvumise smalltalki? Oled ise enda nõdmistes alati nii järeleandmatu?
piripiiiga 26. märts 2015, kl 18.49 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
kadakajupp 26. märts 2015, kl 18.55 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
libaja 26. märts 2015, kl 19.01 |
kadakajupp 26. märts 2015, kl 19.07 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu 26. märts 2015, kl 19.08 |
alu 26. märts 2015, kl 19.11 |
kadakajupp Kirjutas:
> neetud, ma kaevasin hunniku siinset komposti läbi,
> leidsin ka algse kuulutuse ning värskendasin tead
> misi :). kokkuvõte - ma ei eksinud mittesobivuse o
> sas... vist. aga see polegi oluline.
Jupike, õige. Sinu puhul see polegi oluline. Aga millegipärast hakkavad ka teised sel puhul kaasa rääkima ebaolulisest:-)
> neetud, ma kaevasin hunniku siinset komposti läbi,
> leidsin ka algse kuulutuse ning värskendasin tead
> misi :). kokkuvõte - ma ei eksinud mittesobivuse o
> sas... vist. aga see polegi oluline.
Jupike, õige. Sinu puhul see polegi oluline. Aga millegipärast hakkavad ka teised sel puhul kaasa rääkima ebaolulisest:-)
libaja 26. märts 2015, kl 19.11 |
kadakajupp 26. märts 2015, kl 19.18 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
alu, ma ei hakka ju selleks tutvuma, et kellelegi head eeskuju näidata?
libaja, pole olemas õiget ja valet, lihtsalt sobiva tutvuse leidmise tõenäosus varieerub. päris olematuks ma seda siin siiski ei hindaks. igal juhul soovin sulle edukat tutvumist - ükskõik millises virtuaalses nurgakeses.
libaja, pole olemas õiget ja valet, lihtsalt sobiva tutvuse leidmise tõenäosus varieerub. päris olematuks ma seda siin siiski ei hindaks. igal juhul soovin sulle edukat tutvumist - ükskõik millises virtuaalses nurgakeses.
piripiiiga 26. märts 2015, kl 19.19 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
libaja 26. märts 2015, kl 19.24 |
üks naine 26. märts 2015, kl 20.02 |
Lisa postitus