Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tarkus
 
piripiiiga 19. aprill 2015, kl 20.32
igav on siin tõesti
 
HaukuvPeni 19. aprill 2015, kl 20.38
piripiiiga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> igav on siin tõesti

On, on ja juba pikemat aega. Sa korralik tüdruk. Sinuga ei taha kakelda kah. ;-)
Printsessid vist sukavardad välja otsinud ja koovad käpikuid jaanipäevaks. Või siis hauduvad mõrtsukalikke plaane peni hukkamiseks järgmisel korral. :-p

© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
 
piripiiiga 19. aprill 2015, kl 21.09
patuta pole meist keegi, HP! minu oma on liigne korralikkus ;). no vähemalt üks pattudest...
 
poiss 19. aprill 2015, kl 21.20
Räägi edasi, piiga...
 
piripiiiga 19. aprill 2015, kl 22.02
siin neid rääkijaid-naisi minutagi piisavalt, kes suu peale kukkunud pole.
 
alu 19. aprill 2015, kl 22.19
Teemaalgatajale siis nagu kurdeti, et räägiks parem targema naisega. Ei imesta, paljude naistega pole siin millestki muust rääkida, kui et nendega pole millestki rääkida ja seksida ka ei tahaks.
 
naine alule 19. aprill 2015, kl 22.23
Tahtsin just täpselt sama öelda....meeste kohta.
 
alu 19. aprill 2015, kl 22.31
Jah, individualism vohab ja mõni veel imestab, et jube palju on üksikuid. Ei ole, jube palju on neid, kellega poleks millestki muust rääkida kui vilust kevadest, hindadest/tema olematust palgast, kütuseaktsiisi tõusust, esmaspäevast peale pühapäeva ja veel millestki sarnasest, mis viib igasuguse iha teise sugupoole vastu. Ininesed, kes muretsevad ja millegipärast veel pole ära kärvanud.
 
viimasele 19. aprill 2015, kl 22.47
ära plära tühja.Vasta küsimusele mis esitati.
 
kapsapea 19. aprill 2015, kl 22.47
Aga sa räägi oma sõpradega...tead ju küll, ütle, kes on su sõber ja ...
 
eks ta ole 19. aprill 2015, kl 22.49
Ja muidugi sooviksid sa alu rääkida naisega näiteks päevast päeva konstruktivistide tõdemustest, põimides vestlusse minevikust teada-tuntud nimed nagu Immanuel Kant, Maria Montessori või Jean Piaget. Või arutleda 2000 aasta eest stoikude sõnastatud teesist:"Mitte maailm kui niisugune ei saa halb olla - vaid ainult viis, kuidas me seda näeme." Jne.

Muidugi saan aru, et kõrgelennulise meesindiviidi jaoks on selline argiaskelduste kajastamine nagu vilu ilm, kütuseaktsiis jms puhas ajaraisk, aga paraku on suurem osa naisinimesi siiski lihtsakoelised, eriti need, kes siia satuvad.

Nii et alu, sul ei vea ega hakka vedama seni kuni sa mõne ülikooli ukse taga tudengineiude kintse säravil silmil kaemas ei käi ja neid moosimas, et nad sinuga vaid sügavalt mõtestatud juttu räägiks.:)
 
Sid 19. aprill 2015, kl 22.56
ja siis tuleb tom Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ja siis tuleb tom, kes demonstreerib teile eesti k
> eele ilu ja valu, grammatika saate veel puhta peal
> e kauba ja tasuta.

Sa pole juba jupimat aega hallist värvitud tutist pajatanud. Tahaks juba uusi teooriaid selle kohta teada saada, muidu sure siia foorumisse igavuse kätte ära. :D
 
rumalale viimasele 19. aprill 2015, kl 22.57
Oh, sa ju tead, alu on meil siin nagu torisev vanaema....millegagi ei ole rahul, püüa kuidas tahad.
 
alu 20. aprill 2015, kl 00.10
Misasja te porisete?? Aru siis ei saa naised, et vahel on vaikida targem, kui erudeeritult muliseda teooriatest ja argisest. Kesse jaksab kuulata..
 
naistemees on tegelt meestelemb 20. aprill 2015, kl 03.25
Suitsunurgas aasib, kuidas ikka käib nädalavahetustel väljas ja alati on mõni kena tüdruk silmapiiril. lugu siitsamast kõrvalt, kus õde soovitab vennal kapist välja tulla oma meestelembusega.

Kiidab pidevalt, millised näitlejatarid on ilusad ja milline naissportlane võiks hoopis modell olla. Jabur jutt, jätab lapsiku mulje. Ma ei saa aru, mida ta üritab tõestada? Parem olgu õnnelik ja tundku end vabalt, me pole Venemaa või mõni islamiriik, kus taoliste asjade pärast põdema peaks. Kui ka keegi halvasti ütleb, las olla, tema enda harimatus.
-----------
ja nüüd loksub paika see vana alu mehe modellide otsing, tegelt siis otsib hoopis meest.. ise ikka on kindel oma tuleviku valikutes.

Või kardab, et tütar paneb kord pahaks isa meestelembust
 
perering laua taga 20. aprill 2015, kl 03.38
Näna võime näha lausa vastupidist äärmust. Niipea, kui laps hakkab midagi jutustama, antakse talle viivitamatult peaosa, temast saab täht ning üleüldise tähelepanu objekt. Sel moel saab ta võimaluse teada saada, kuidas temasse suhtutakse — kas ta on tola, kelle üle kõik naeravad, või siis humorist, valetaja või kiidukukk.

Perekondlik lõuna on väike etendus. Igaüks demonstreerib oma iseloomu vastavalt endale võetud rollile.
-----------
no kui see delfikasse foorumisse üle kanda, ja söögilauaks justkui ekraan, mida kellegagi jagad seal kuskil, siis vaatame, kuidas siin rollid on jagunenud:

tom juba hakkas nutma, kuna talle ei pööra mitte keegi tähelepanu.
Alu, noorte tissitute pesulauade tagaajaja, kes peegeldab end kui kui tõsine meestelemb.

keegi on ninatark, keegi on filosoof jne jne.

siis mõni targutaja, naine46, igavesti noor ja kikkis tissiga ikka veel,P. oma lõpmata autismiga, siis keegi isehakanud ninatark 3.14 jne jne.
 
kadakatupp 20. aprill 2015, kl 11.43
eelmisele pereringile

mis rolli sa endale siis omistaksid? nagu koer pere söögilaua all, kes usinalt talle visatud konte järab ja kelle haukumist pigem taustamürana võetakse?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!