Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tarka meest
 
Kurjam 22. november 2015, kl 22.58
Ja selle perepea, oled võtnud taas kellegi oletustest?? Nagu kõik seda teevad... vanused kaasa aravtud... 50+... 60+ ... ja edasi??
 
Targale mehele.... 22. november 2015, kl 23.01
Kurjamile

Sinusugusel toredal mehele polegi jätkunud naist ja saad naistega suhelda ainult foorumi vahendusel?
 
uvitav 23. november 2015, kl 00.09
prouad siin ikka kiidelnud võtta olevate nooremate meestega, aga nüüd saevad seda kurjamit üksteise võidu. või olid nende nooremate meeste nimed nimetissõrm, pöial, jt?
 
terav saag 23. november 2015, kl 00.18
mida rohkem kvaliteetset saematerjali, seda parem. vana mehe mõistus seda muidugi enam ei võta.
 
ajaa 23. november 2015, kl 00.33
et kurjam on nagu buratino, saete laudadeks ja ongi mehi nagu muda kokrede ümber. printsessid kolhoosist..
 
printsess 23. november 2015, kl 00.40
mis sul selle kolhoositeemaga on? ema oli lüpsja v?
 
kadakatupp 23. november 2015, kl 01.37
njah, ka armastust esineb mitmekihilisel kujul. eriti kui objektide arv pole kindlalt piiritletud.
aga see monogaamia-värk pole tegelikult sinu personaalne puue. see pigem ühiskonna poolt pähetambitud hirm teha midagi piinlikkusttekitavat. kultuuriti erinev süsteemne meetod naise häbiga täitmiseks, installitud su sisse nagu arvutisse sisestatakse viirus. kui selle läbi hammustad, on lootust jõuda jumaliku naiselikkuse väeni. oma tegeliku olemuseni, mis hetkel kirjapandud ja kirjutamata seadustest kammitsetud. seni elad vaid illusioonis universumiga ühinemisest.
kasutades oma keha sillana olemisse avastad armastuse allika iseendas...mõistes, et piiranguteta jagamisel see ainult tugevneb, võimendades su naiselikku energiat.
lapsest peale on meid õpetatud oma keha häbenema, selle õrnusevajadust talitsema. aga see armastust vajav laps on peidus igaühe sees. lase ta lihtsalt vabaks, kõikidest ettekirjutustest!

(ja ikkagi on neetult tore, et sa niimoodi ära armusid! sa ei paistnud üldse eriline armuja tüüp olevat, oma kuiva rafineeritud kaitsekihiga. lase end haarata pöörasest himurast haldjatantsust ja ära unusta, et me kõik oleme vaid osakesed loodusest...)


kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tupsik, kasu on mitmekihiline mõiste... Kui inimen
> e on universumiga üks, siis armastades ühte, armas
> tad kõike. Armastus duaalsust ei eelda, minimalism
> -maksimalism pole kategooriad, millega absoluuti k
> irjeldada :).
>
> (ja ikkagi on neetult mõnus
> olla armunud)

 
kadakajupp 23. november 2015, kl 10.19
Oi Tupsik, kui sa teaksid, kui vähe olen ma kuivik ja kui palju sootuks midagi muud - pole lihtsalt vajalikuks pidanud siin neid aspekte esitleda. :).

Taipan, mida sa öelda tahad, aga ei pea seda ainuvõimalikuks väljundiks, monogaamia on ka mul pelgalt eelistus, mitte sund. Samuti olen ma seda harrastanud austusest partneri soovide vastu, mitte enese piiramiseks. Mis armastusse puutub, siis selle olemust süviti tundmata ei aita tsölibaat, monogaamia ega üksi kange mürk - sa ei saa jagada midagi, mida sa ei tea endal olevat või mida sa ei valda.

Igatahes on hetkel ühe mikrokosmose avastamisest nii palju rõõmu, et makrokosmos mind ei paelu :).
 
Jumalik naiselikkuse vägi 23. november 2015, kl 12.28
Istun üksi kohvikus ja naudin laupäeva hommikust kohvi. Läheb juba mitmes moskva saiake, peaks juurde tellima. Milline ilus hommik, ei peagi istuma tööl koos toatäie endavanuste naistega ja kuulama nende lõppematut ulgu. Issand, kui vanaks ja koledaks nad minuga võrreldes on jäänud ja kui jämedad reied neil on. Õudne. Aga meile tuli alla korrusele tööle uus kutt, ta peaks minust aastakümme noorem olema. Milline ilus tukk tal on ja kui julgelt ta otsa vaatab. Meie vahel kindlasti on midagi. Issand, ma lähen märjaks selle mõtte peale. Ajan jalad veidi laiali, jahedus viib ehk mõtted mujale. Pean jalad veel rohkem laiali panema ja silitama, nii hea on selle peale mõelda kui oled atraktiivme naine ja valmis armuma, anduma, et anda ennast ja saada kõike. Elu on nii ilus!
 
Esmaspäev 23. november 2015, kl 12.36
+10

Elamisõpetuste sekka ideaalne! :)
 
SUKAD 23. november 2015, kl 12.37
Kui naine minu käest küsib, kas panna jalga sukad või sukkpüksid, siis minu eelistus on küll sukad.
Sukad on nii palju sexikamad ja ahvatlevamad. Isegi, kui seda ei ole näha, on teadmine juba erutav. Lisaks on veel vahel võimalik siivutult silmata suka pitsilist äärt või paljast jalga.
Paljude kleitide juurde sukkpüksid lihtsalt ei sobi. Mina eelistan, et ma ei peaks läbi kleidi nägema sukkpükste kontuure. Kui ikka kleit on kenasti vormide järgi, siis tulevad kõik asjad nähtavale.
Loomulikult on veel see teadmine, et kui väga kuumaks läheb ja soov natukeseks eralduda, siis sukkpükstega on palju jändamist :D sukkadega sellist probleemi ei ole
 
punapea 23. november 2015, kl 12.51
sukad sobivad ilusale jalale, sukkpüksid aga neile, kes omi jalgu vormida soovivad. sukad ei ole iga naise eelistus, ma arvan. ja iga naine ei soovi "natukeseks eralduda", mõnele meeldib ikka päris kauaks ära jääda:D
muidu jah, sukad on erutavad ka naisele endale... oleneb muidugi, kui palju tuult jalgevahelt läbi käib... :D
 
ÕHTU HOONES 23. november 2015, kl 13.05
Sa oled seksikas pesus ja selle peal on pikk ja soe nahkkasukas, mis on ka seestpoolt pikkade pehmete karvadega kaetud. Iga su liigutusega need karvad paitavad sind õrnalt - erutaks sind, kuni veri su sees keema läheb. Ja siis lisada komplektile juurde ka kuulid. Et sa saaksid oma seksikat promeneerimist jätkata.
Aga sul on veel vaja promeneerida. Kuna sisened suurde hoonesse, võid natuke kasukat lahti teha. Palju sa teeksid? Ja vaikselt unned juba ka oma erutuse lõhna. On hiline tund, hoone on suur ja küll kaasist, aga sees on hämar. Väljas käivad mõned inimesed, aga seal on valgem ja suure tõenäosusega nad sind ei märka.
Sa vatad ringi, aga esmapilgul kedagi ei märka. Kuuled ainult, kuidas klõbisevad sammud sule lähenevad. Sa liigud sammudele vastu. Ümber nurga minnes põrkad sa kokku sihvaka ja jõulise vormis mehega. “Madam, kas teil on siin luba viibida?” Ta nuusutab õhku ja jääb sind ihaleva pilguga vaatama.
Kogeled pisut ja hakkad mängima kasuka hõlmadeda …piisavalt paljastades oma rinnapartiid.
“Hei, mida te sealt otsite? Käed kohe kukla taha!” Kamandab noormees. Ehmudes täidad korralduse. Ta võtab vöölt oma kumminuia ja tõmbab sellega su kasukahõlmad valla. Ta jääb suu ammuli sinu ilu nautima, aga tema karm hoiak ei luba sul ka oma asendit muuta. Ta uurib su käest, kas sa oled midagi ära peitnud?
Vastad, et tal on võimalus üle kontrollida.
Seda ta sinuga ka teeb. Ta käsutab sind enda ees kõndima. Käed pead kuklale jätma. Te jõuate ruumi, mille kõik seinad on peeglitega kaetud. Seal on hele kuid mitte silmi häiriv valgus. Ta võtab sul kasuka seljast ja viskab põrandale. Seejärel tõstab ta kõigepealt ühe su käe ja siis teise ning paneb need ümber laest ulatuva konku käeraudadega kinni. Ta kõnnib ümber sinu ja vaatab sind meeltult ihaleva pilguga. Siis ta uurib, kas sul on midagi kasukasse pandud või peidetud.
Arvestades tema käes olevat kumminuia ja enda aheldatud käsi, on vist mõistlik jääda alandlikult tegevust jälgima.
Ükskõik kuhu sa ka oma pilgu suunad, näed sa oma sexikat keha ja imetled end oma pöörases pesus. Samal ajal otsib valvur su kasuka lähi. “Hmm, mis need on?” Pomiseb ta endamisi kui võtab su taskust kuldsed ehted välja. Sa tunned ära oma niburõngad, mida olid unustanud kasuka taskusse. Valvur püüab aru saada, kuhu need võiksid sobida. Lõpuks jääb ta pilk su rindadele pidama. Naeratades rebib ta rinnahoidja äärt allapoole ja paljastab su kivikõvad ja tähelepanuvajadusest karjuvad nibud. Ta venitab ja pigistab neid ning lõpuks õnnestub tal ehted sulle külge panna
Lased tal vaikides tal tegutseda… ise ehk huuli niisutades keelega.
Ta libistab nuiaga piki su keha. Seejärel annab su pepule tugeva laksu ja käsib jalgu rohkem harki ajada. Mõnust oiates kuuletud talle. Su püksikud, millel on kena pragu ei hoia su mahlu kinni ja tunned, kuidas erutus mõõda su säärt allapoole voolab. Ta lükkab oma nuia su jalgevahele ja hakkab sesa edasi tagasi su vastu hõõrudes liigutama
Su esimene orgasm tabab sind täiesti ootamatult. Sa vapud mõnust ja kuulid su sees kolisevad vaikselt. Valvur kuuleb seda ja asub uurima, mida sa veel oled ära peitnud
Noormees kükitab su ette ja uurib lähemalt su jalgevahet. Nii ta avastab kuulikeste nööri ja tirib need välja. See liigutus viib su peaaevu järgmise orgasmini. Ta arvab, et see pole küll õige asi, et sa pead end mingisuguste kuulikestega rahuldama. Ta vabastab end pükstest ja seejärel sinu käeraudadest. Sa saad korralduse minna seina ääde ja nõjatuda sinna. Oma jalgadega lükkab ta su jalad laiali ning jõulise liigutusega ongi ta su sees. Sa saad sellest järgmise orgasmi ja vajud pooleldi rippu. Valvur ei tee sellest välja ja kepib sind jõulisge liigutustega edasi.
Ta kepib sind üha jõulisemalt ja lööb käega tugevasti vastu su peput. See oli valus, aga sa oled juba sellisel naudingulainel, et iga asi saab sind ainult rohkem erutada. Ta pöörab su über ja sunnib su selili maha. Ta tõmbab su jalad üles oma õlgadele ja lükkab uuesti oma riista sulle sisse. Ta käsib sul oma nibudega mängida ja sa kuuletud silmapilkselt. See topelt stimulatsioon viib su järjekordselt üle piiri.
Ta lükkab end väga sügavale sinu sisse ja lõpetab samuti. Ta tõuseb ja aitab ka sinu püsti. Sa sätid endale riided uuesti selga ning lahkute sellest ruumist. Enne väljumist küsib noormees su numbri. Ta lisab, et nii on eeskiri ja vajadusel peab ta sinuga ühendust võtma. Ta naeratab selle peale ja laseb su peauksest välja
 
punapea 23. november 2015, kl 13.24
kle, need ihalevad tekstikesed ei köida tarka meest. tupekuulidega targale mehele pihta ei saa... :D
 
Jumalik naiselikkuse vägi 23. november 2015, kl 13.41
Ja tupekuulidega alati sukkpüksid jalga. Sattuvad veel välja veerema kusagil vestlusel ja liiguvad siis paljutähendava kõrinaga üle läikiva põranda kusagile kapi alla, kolksatades vastu seina. Saati kui sukad ei püsigi üleval veidi tummisemal säärel. Jumal küll.
 
irw 23. november 2015, kl 14.00
keegi niii igatseb TBd taga, hale hakkab kohe:D
 
punapea 23. november 2015, kl 14.09
ta vist ise igatseb ennast taga... :D
 
Agnes sina vā? 23. november 2015, kl 14.09
 
Kurjam 23. november 2015, kl 14.43
Kellele üldse siin keegi pihta saab......????
 
te õnnetud ja väetid 23. november 2015, kl 15.41
need lood on ju kirjutatud mehe vaatevinklist.
naine kirjutaks hoopis teises võtmes ja seal esineb eksimusi, mida naine teha ei saaks.
sellised esseed sünnivad vaid seksipuuduse all kannatavate meeste peas. reeglina istvad nad vanglas, on aheldatud mõne puude tõttu koduseinte vahele või on naiste poolt tõrjutud.
 
Sid. 23. november 2015, kl 15.53
Kas keegi viitsib üldse nii pikki postitusi lugeda? Mul juba harjumuseks kujunenud sellised postitused edasi kerida ja pole vahet, kas jutuks on kõrboja peremees, brežnevi-savisaare kõne või lihtsalt porno.
 
ketikoer 23. november 2015, kl 16.10
te õnnetud ja väetid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> need lood on ju kirjutatud mehe vaatevinklist.
>
> naine kirjutaks hoopis teises võtmes ja seal esine
> b eksimusi, mida naine teha ei saaks.
> sellised
> esseed sünnivad vaid seksipuuduse all kannatavate
> meeste peas. reeglina istvad nad vanglas, on aheld
> atud mõne puude tõttu koduseinte vahele või on nai
> ste poolt tõrjutud.

Ka mina ei loe pikki kirjutisi, sest enamjaolt on need kuskilt cop-pastetud. Aga tahtsin hoopis seda öelda, et ma pole vanglas, mul pole puuet, kuid ometi tundsin sellest kirjast end riivatud, sest olen naiste poolt tõrjutud. Ja põhjuseks vaid, et olen abielus. Ükski naine ei taha abielus mehega suhelda, rääkimata tutvumisest. Ohh, hakka või pikki esseesid kirjutama :)
 
viga riistvaras 23. november 2015, kl 17.01
keda see abielu enne takistanud kui mees voodis mehe ees väljas on? asi vast ikka selles, et ei jõua oma naistki rahuldada, mis sa nende võõrastega veel peale hakkaks?
see siis ketikoerale.
 
Kats 23. november 2015, kl 17.19
Vähemalt nii palju kasu kadakatupe jumalikust naiselikkuse väest et mõnes delfimehes paistab jumalik mehelikkus ärganud olevat. :)
 
Jumalik naiselikkuse vägi 23. november 2015, kl 18.05
te õnnetud ja väetid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> need lood on ju kirjutatud mehe vaatevinklist.
>
> naine kirjutaks hoopis teises võtmes ja seal esine
> b eksimusi, mida naine teha ei saaks.
> sellised
> esseed sünnivad vaid seksipuuduse all kannatavate
> meeste peas. reeglina istvad nad vanglas, on aheld
> atud mõne puude tõttu koduseinte vahele või on nai
> ste poolt tõrjutud.

Tõsi ka? Oskad muidu seletada mehe vaatevinklist, mis vahe on olla tahetud või tõrjutud naise poolt, kes on pmst kapsatünni sarnane. Kas taoliste vananenud mudelite vasta võib olla seksinälg?
 
alule kapsatünn pähe tõmmatud 23. november 2015, kl 18.43
kust see kapsatünnifoobia nüüd järsku sisse kargas? essees figureerival naise tünnilikkust ju kuskil ei mainitud.
mõni ei saa ikka veel vanast armastusest üle?
 
punapea 23. november 2015, kl 18.51
huvitav, aga see "kapsatünn" rääkis end siin küll väga ilusaks, mehed läksid õnge peaaegu kõik... TB ikka oskas:D kahju ainult, et ta on nüüd "alu" lõplikult "ära mürgitanud" (madude värk:D), ja mees ei suuda kuidagi seda "mao (sõnast madu:D)liga) välja ropsida - muudkui paneb aga siia hunniku ja sinna ja ikka ei tule see kõik välja... :D mõned naised ilmselt on nii meeldejäävad ja unustamatud... :D
 
Kurjam 23. november 2015, kl 19.02
punapea Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> huvitav, aga see "kapsatünn" rääkis end siin küll
> väga ilusaks, mehed läksid õnge peaaegu kõik... TB
> ikka oskas:D kahju ainult, et ta on nüüd "alu" lõ
> plikult "ära mürgitanud" (madude värk:D), ja mees
> ei suuda kuidagi seda "mao (sõnast madu:D)liga) vä
> lja ropsida - muudkui paneb aga siia hunniku ja si
> nna ja ikka ei tule see kõik välja... :D mõned nai
> sed ilmselt on nii meeldejäävad ja unustamatud...
> :D




Kas sa usud armastusse esimesest silmapilgust või pean ma uuesti mööda kõndima..........??
 
Sid. 23. november 2015, kl 19.05
Esseed esseedeks ja kapsatünnid kapsatünnideks, aga mind tegelikult huvitab, kas teemaalgataja on juba oma majandusmatematiku leidnud või mitte?

Minu teada siin ikka majandusharidusega matemaatikahuvilisi (või oli see vastupidi) mehi liikus ja teoreetiliselt võiks siit targa mehe leida küll. :)
 
Kurjam 23. november 2015, kl 19.08
Sid. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Esseed esseedeks ja kapsatünnid kapsatünnideks, ag
> a mind tegelikult huvitab, kas teemaalgataja on ju
> ba oma majandusmatematiku leidnud või mitte?
>

> > Minu teada siin ikka majandusharidusega matemaat
> ikahuvilisi (või oli see vastupidi) mehi liikus ja
> teoreetiliselt võiks siit targa mehe leida küll.
> :)

Kordamine on tarkuse ema


180 1 180 95 6,071606611 1092,88919 0 0 0 0 0 1092,88919 6,071606611 180 7,437718099 1338,789258 245,90 3847,5
4 1 4 2500 159,7791213 639,1164854 0 0 0 0 0 639,1164854 159,7791213 4 195,7294236 782,9176946 143,80 2250
1 1 1 15000 958,6747281 958,6747281 0 0 0 0 0 958,6747281 958,6747281 1 1174,376542 1174,376542 215,70 3375
4 1 4 4200 268,4289239 1073,715695 0 0 0 0 0 1073,715695 268,4289239 4 328,8254317 1315,301727 241,59 3780
4 1 4 5000 319,5582427 1278,232971 0 0 0 0 0 1278,232971 319,5582427 4 391,4588473 1565,835389 287,60 4500
1 1 1 4800 306,775913 306,775913 0 0 0 0 0 306,775913 306,775913 1 375,8004934 375,8004934 69,02 1080
1 1 1 36000 2300,819347 2300,819347 0 0 0 0 0 2300,819347 2300,819347 1 2818,5037 2818,5037 517,68 8100
4 1 4 0 0 0 18000 1150,409674 4601,638695 2760,983217 7362,621911 7362,621911 0 0 -7362,62 -115200
1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 0
4 1 4 15000 958,6747281 3834,698912 0 0 0 0 3834,698912 0 0 -3834,70 -60000
4 1 4 2500 159,7791213 639,1164854 0 0 0 0 639,1164854 0 0 -639,12 -10000
4 1 4 18000 1150,409674 4601,638695 0 0 0 0 4601,638695 0 0 -4601,64 -72000
4 1 4 2000 127,8232971 511,2931883 0 0 0 0 511,2931883 0 0 -511,29 -8000
1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0,00 0
86428,1495 34709,64938 16309,58803 51019,23741 137447,3869 147610,0717 10162,68 159011,4639
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!