Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Hei Alu
 
lihtsalt Naine 11. detsember 2016, kl 14.53
Sinu eripära ei ole aastate möödudes jäänud märkamatta.
Kui tunned, et oled juba väsinud, sapi-pritsimisest ja üksindusest, siis võiks päriselt tuttvuda. Sooviksin oma ellu statsionaarset meest. Kedagi, kes oleks suurem, tugevam ja targem. Kuna olen ise piisavalt pisike ei tohiks see olla liiga keeruline ega üle jõu käiv ühele isasele inimesele.
 
Alu 11. detsember 2016, kl 16.15
Teretere

Statsionaarsed mehed peaks asuma kusagil intensiivis või yldse kalmistul. Seega ilmselt ei saa abiks ega seltsiks olla ja siin tutvuda nkn pole võimalik.
 
lihtsalt Naine 11. detsember 2016, kl 16.39
Teretere
Lõpuks ometi pea süüdlane ise end ilmutamas.
Tegelikult on sul ju õigus, seal nad ongi. Kalmistul.
Kõik me oleme sinnapoole teel, aga teekond on pikk ja käänuline, pealegi üksi igav kõndi. Tore oleks omasugune, pisut vastik, seltsilne. Ära iial ütle iial.
 
Alu 11. detsember 2016, kl 16.56
Kui vana oled, palju kaalud, lihtne naine?
 
uitaja2 11. detsember 2016, kl 17.01
Kuulutuse algus on paljulubav. Lõpuosa tõi kahjuks reaalsusesse.
 
lihtsalt Naine 11. detsember 2016, kl 17.23
Vanust pisut alla poolesaja, pikkuse kaalu suhe ok.
Kehamassiindeks 23, kui see just kõige tähtsam tundub olevat.
 
maniila 11. detsember 2016, kl 17.24
no tundub et Alu on staar. nii palju vastukaja - pole paha! Alu ära alla anna! mida iganes, ole see kes oled, ka negatiivne reklaam on reklaam!
 
Alu 11. detsember 2016, kl 17.25
Laupäeval, 9. detsembril avati uus vabameelsete inimeste klubi Patt. Pidu võttis üles väga kelmikad tuurid ning seda tõestab ka Publiku pildimaterjal. Kodumaist geiklubi igatseti juba ammu, on ju viimasest vabameelsete lounge'i Angeli sulgemisest möödas mitu head aastat.
Õhtune patuprogramm oli kirju ning külaliste meelt rõõmustasid nii drag-queenid oma lavasõuga kui ka poolpaljad musklis härrased tantsulaval. Pattu olid kaema tulnud ka mitmed tuntud näod, teiste seas skandaalsed Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers, kes riietasid end vastavalt preestriks ja nunnaks. Külaliste seas oli märgata ka jumestaja Katrin Sanglat, DJ Electrat, Marje Hansarit, Lauri Liivi, Elina Borni ja paljusid teisi.
 
lihtsalt Naine 11. detsember 2016, kl 17.35
Kas esitatud küsimus 17.25 oli minule suunatud? Kui jah siis seni mitte ühtegi. Sina oleksid mu esimene võimalus kedagi rentslisse aidata.
 
Alu 11. detsember 2016, kl 17.46
Minu puhul tuleb arvestada sellega, et rentslisse võib ise lennata. Seega otsi endale parem keegi teine, lihtne naine.
 
küss 11. detsember 2016, kl 17.52
Alu, kaua siis oled juba rentslis kükitanud, et naistele lahkelt seal ulualust pakud? ja mitu korda sulle 1:0 ära tehtud, et nii nutune?
 
keeruline 11. detsember 2016, kl 19.11
... see on ju huvitav ja huvitav ei ole igav...
 
universum. 11. detsember 2016, kl 19.34
Naised on erakordsed ja erilised, igaüks neist on eriline nii nagu suurest biomassist iga väiksemgi osa on eriline. Siia juurde sobivad mooride lemmikemotikonid irw, megairw, gigairw..
Mis vahet on naisel või kumminaisel? Naine puhub ennast ise täis
 
Alu 11. detsember 2016, kl 21.07
keeruline Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ... see on ju huvitav ja huvitav ei ole igav...


Huvitaval ei tohiks olla lihtsalt nii igav, et hakkab omale mingit meest otsima.
Aga ma ei viici vaielda, parem tõesti arenen ja loen edasi naisi naistekast. Oamle mul siit kyll yhtegi vaja pole:)
 
peab ütlema, 11. detsember 2016, kl 23.47
et Alu on sirge seljaga mees, teab mida tahab. ega naine olegi midagi veel väärt alla kolmekümne, liiga toores veel. pealt neljakümne aga on sügis käes ja oksad raagus. tahad järeltulijat, hilja juba, aga mees võiks küll ja veel neid saada. kümme aastakest ongi tegelikult naist, enne seda võib niisama neid tundma õppida ja peale seda tänitamist kuulata. ihaühel oma valik, naisi see aga vihastab, kui neid poolesajasena pole vaja kellelegi. enda meelest parimad aga parim enne on igavesti möödas.
 
nõgusa seljaga naine 12. detsember 2016, kl 01.04
Alu võib ju tahta palju. Häda on selles,et teda pole tahtnud ei toored alla kolmekümbised ega kõlbmatud viiekümbised. Aluvanuril endal juba 6 kümpsa turjal, aga oma meelest läheb iga päevaga aina nooremaks ja tahetavamaks. See on täiega koom. Ei kujutaks ettegi naist, kes vabatahtlikult sellise õela vanamehega tutvuks. Parem hakkaks lesbiks:)
 
Alu 12. detsember 2016, kl 11.37
Eelmisele. Ehk seletad lahti selle häda minu mittetahetavusega. Saab foorum ehk aidata sul sellest yle saada. Nn kuue kümpsani on mul ligi kymme aastat veel aega. Kui siin midagi koom on, siis see, et nõgusa seljaga naine sellist teksti kirjutab.
 
nõgusa seljaga naine 12. detsember 2016, kl 12.25
Pole väga vahet, kas paar aastat üle või alla 60. Enda isa vanusesse ehk armuks, kui oleks tegemist väga hea südamega, noorusliku, väga rikka mehega. Alust jutu järgi küll sellist muljet ei jää. Aina halamine, et ümberringi paksud ja koledad naised. No äkki su enda süü, et ei tõmba ilusaid ligi?
 
Alule 12. detsember 2016, kl 12.27
Ära kõlkapüks valeta, et oled noorem, kui 60
 
Alu 12. detsember 2016, kl 15.32
Minupoolest võite mind saja aastaseks siin ka pidada. Irw. Vähemalt mima ei kujuta ette, kuidas armutakse anonyymses foorumis kellessegi. Peab vist eriti nõgusa seljaga olema, et sellised võimed.
 
küürseljaga kännuämblik 12. detsember 2016, kl 17.05
ma ei tea missugustesse kupüüridesse see enda isa vanuselise väga rikka mehega armumist ettekujutav naine armuks aga ma usun, et mingisuguse kahe inimese vahelise armastusega siin küll pistmist ei ole, raha ja naise vaheline armastus pole siin maailmas küll midagi tavatut...
 
naine Tallinnast 12. detsember 2016, kl 17.09
Üldiselt, ta on siin vilkasatanud aeg-ajalt palju aastaid ja tean, milline Alu nimeline kommenteerija on. Pikemat kasvu, jõuline ja väga hea välimusega jõukas mees.Lahku läinud. Vanuselt peaks ta momendil olema natukene üle 50-e.Tark ja iseteadev inimene. Muidugi ei ole teada tema praegune vabaduse aste aga naised on teda ikka aastaid taga ajanud. Ju siis on põhjust.
Tegelikult ta ei ole labane, see,kes tema nime kasutab, on keegi teine, labane isend. Alu on alati olnud intelligentse sõnavaraga ja kahtlust on, et ta pole siinsetel ridadel enam oleja.Jutt pole temapärane.
 
Alu 12. detsember 2016, kl 18.40
naine Tallnnast, paistab, et tunned mind põgusalt. Alu nime alt on siin kirjutanud igasugused-vanad eskorttydrukud, lehtsabad, põlatud paksukesed ja muidu solvunud või lihtsalt pulli tegijad. Et nad on tahtejõuetud oma kaalu osas midagi ette võtma või et on lihtsalt võimalus end välja elada, seda mina ei tea. Pole kellelegi pahaks ka pannud, kui alu nime kasutab, las kasutab, ju siis on nii hea. Ka ise olen kirjutanud vastavalt tujule, vastukajale ja lasnud asjadel minna oma voolu. See pole koht, kus olla arvamusliider või jumal. Ehkki nii mõnegi jaoks vist on, kui mujal ei kannata suud lahti teha kui peeglist vaatab vastu midagi vastumeelset.
Seega on alu nime alt võimalik lugeda midaiganes. Kes teab, tunneb ära originaali, kes mitte, arvab vist, et tegemist on mingi segasega. Ehk siis mehega, kes naistele meeldib. Selliseks on alu siin ju kujundatud. Et taga ajada ja omistada talle kõike seda, mis ikka ja jälle ajab asja põnevaks.
Ja siis imestavad, miks alu polegi huvitatud tutvumisest. Või enesetapust. See vist oleks enamvähem ainus võimalus pääseda taolistest naistest, kui juba oled mõne neist omaks võtnud:)
 
Hei, Alu 12. detsember 2016, kl 19.40
1.Kirjutasin, et olen lihtsalt Naine - mitte lihtne naine.
2.Eeldasin, et tähekombinatsiooni Alu taga peitub isiksus.
Vist olen sügavalt eksinud.
Nähtavasti oled liiga kauaks üksi jäänud ja naudid oma masolikku üksindust, või eksin ja oled sadist kes nõrgemate üle irvitamas käib, et ise end tugevamana tunda?
Aga tänud, Sulle. 5kümpi on 5kümpi, mõni aasta siia-sinna ei ole mingi näitaja. Lausa kahju, et tänapäeval enam kasutatud naisi koos lastega mehele hauda kaasa ei panda. Rämpsu oleks ju palju vähem turul.
Samas see kui keegi naine, Sinu, kui vanaprügi üleparda on heitnud, ei anna Sulle mingit alust kogu naissugu üldistavalt halvustada.
Mis seal siis ikka. Ei teinud ma, Sulle, abieluettepanekut ega palunud ka sulaseks veel tulla, tuttvumisest oleks olnud rohkem kui küll.
Kiratse pealegi omas uhkes üksinduses edasi ja nea maapõhja kõik kes on vähegi süüdi, et Sa oma ainust ja õiget hoida ei osanud.
Väljas külm on Jõulukuul, ahjus praksuvad puud...
 
Alu 12. detsember 2016, kl 20.16
Millest selline kibe solvumine ja parastamine? Isiksus tytvub siis kui naine tahab ja ykskõik milline naine seejuures või?..minule ei anna lihtsalt mingi tutvumime mittekuimidagi, vb annaks sama palju kui juhuseks. Ehk siis tyytu ja tylikas ettevõtmine, tagajärjed ette teadmata.
Masolik yksindus?!?!?! Selliselt saab oma peremeheks olekut kirjeldada vaid keegi, kes ei oskagi yksi olla. Häda sunnil on ja sära tema silmades on see, millest eelpool juba kirjutasin. Ega yksi omal valikul olegi nõrgad samas-see nõuab iseloomu ja sõltuvusteta hakkama saamist. Seda aga on palju loota neilt, kes neist ainult elavadki. Sõltuvus tarbimisest, laenamisest, valetamisest, enda kellekski teiseks elamisest, trennidest, nädalalõpu pidudest, kaalu langetamisest ja jumal teab millest veel. Sellest ka muidugi, et kedagi uut on vaja kõige selle sisse teda imetlema.
Ehk siis tutvuda võiks nagu vastastikusel huvil või mingil äratundmisel, et sellest tuleb midagi enamat. Ei kujuta hästi ette, et see võiks tekkida kellegi suva omaealise naisega, kellega pole midagi yhist minevikust.
 
Hei Alu 12. detsember 2016, kl 20.28
Vabandan, et tüli tegin.
 
naine Tallinnast 12. detsember 2016, kl 20.50
Ei saa üldse aru tutvusteemast ega teemategija erinevate nimede alt kirjutatu sisust, sõnad: kümpine,6 kümpsa, matta( peab olema mata lõpp ja ühe t tähega), masolik ( mida see sõna tähendab)... Tunne on, et üks harimatu naine soovib tutvuda. Kuid...Täiesti valedel alustel on alanud temapoolne tutvumine. Mida teeks mees, kui naine läheb kusagil sünnipäeval mehe juurde,teades et on vaba, kes on meeldima hakanud ja külvab ta üle taolise intriigiga nagu 19.40, loomulikult ei hakka mees sellise naisega tutvumagi.Reaalelus,naine peab äratama mehes millegagi huvi,jutt, teemad, mitte lausrumalus, põhjendamatud etteheited ja lollus.
 
mööduja 12. detsember 2016, kl 21.11
Alu sarkastilise talendi austajana, olen siiski näinud olukorda, kus ilmselt mingisuguses hingelises kriisis A(a)lu tutvus foorumis. Ja tookord, lausa ime, tõstis ta naiste vanusepiiriks 44 aastat. Ilmselt oli ta siis sama vana. Oi kuidas 4kymbised elavnesid ja kommentaaride arv kasvas. Väga meeleolukas lugemine oli.
 
Hei, Alu 12. detsember 2016, kl 21.17
Tuttvumisest seksini on tegelikult päris pikk maa. Sinu jaoks algab tutvumine nähtavasti voodist. Kurb on elada maailmas mis on nii ühemõtteliselt lihalik. Nõrk ma kohe kindlasti ei ole. Lihtsalt keegi võks ju olla rohkem mees kui mina ise olla suudan. Ühist koolipõlve ja liivakasti ,seda vist välja ei mõtle, Ja nüüd need,Sinu, seitse surmapattu: tarbimisest ei ole kellelgi päriselt pääsu(mõistuse piires palun); laen? jah, pisuke pangalaen ka minu patusel hingel; valetada lihtsalt ei oska; ei tea kedagi kelle elu oleks nii kadestusväärne, et end teiseks mõelda; trenni ei tee, elu ise on hull trenn; Pidus ei käi-lihtsalt ei ole aega(tahtmist);kaalu ei langeta, las püsib paigal.
 
blond 12. detsember 2016, kl 21.33
naine Tallinnast Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Üldiselt, ta on siin vilkasatanud aeg-ajalt palju
> aastaid ja tean, milline Alu nimeline kommenteeri
> ja on. Pikemat kasvu, jõuline ja väga hea välimuse
> ga jõukas mees.Lahku läinud. Vanuselt peaks ta mo
> mendil olema natukene üle 50-e.Tark ja iseteadev i
> nimene. Muidugi ei ole teada tema praegune vabadus
> e aste aga naised on teda ikka aastaid taga ajanud
> . Ju siis on põhjust.
> Tegelikult ta ei ole laba
> ne, see,kes tema nime kasutab, on keegi teine, lab
> ane isend. Alu on alati olnud intelligentse sõnava
> raga ja kahtlust on, et ta pole siinsetel ridadel
> enam oleja.Jutt pole temapärane.

kas see oli nali või kirjeldasid unenägu?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!