Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Ei taha enam järgmist 14. veebruari üksi veeta?
 
... 17. veebruar 2018, kl 23.06
nii sõbralikud inimesed koos
 
N27 17. veebruar 2018, kl 23.07
Sõbrannad on olemas, kvaliteet üle kvantiteedi. Käisin põhikoolis, gümnaasiumis ja ülikoolis. Riigiametnikuks õnneks ei saanud ja ei tahtnudki. "Pean saama meest, muidu suren" ei ole mu elu moto. Üle keskmise rumal ei ole. Lõtvade elukommetega ka mitte. Küll see anonüümsus on ikka üks tore asi :)
 
to N27 17. veebruar 2018, kl 23.12
see on su viga ja põhjusi et arvad "Üle keskmise rumal ei ole"
mansion ghost 17. veebruar 2018, kl 23.16
to N27
17. veebruar 2018, kl 22.43

"Kui 27 aasta jooksul pole meest tulnud..."

Väidetavalt 27 aastasele naisele? Mingi hindu või moslem oled või?
Pisut hiljaks on jäänud küll, paremad valikud on hõivatud ja ülejäänud on turvalise iseseisvusega harjunud või ...
 
N27 17. veebruar 2018, kl 23.20
Tõdemus, et kooselu on parem variant kui iseseisvus, tuleb ikka üheskoos, ühiste arusaamade tulemusena. Kui üks tahab ja teine ei taha, ei tule midagi. Kedagi sundida ei saa endast midagi andma või millestki loobuma, kui vabast tahtest ei saa, siis ei saagi ja punkt. Küll on mugav mingist ühest lausest aretada kolm muud lauset, aga mees ei pea jagama minu vaimustust ei palgatööst ega millestki muust, aga mees peab endaga ja oma eluga rahul olema, teeb ta siis palgatööd või on mingi muu suuna leidnud, mina ei dikteeri. Ei ole minu asi öelda, mida see igaühe jaoks tähendab, aga rahulolu on asi, millele ma rõhun. Kui ei ole rahul, siis muuda midagi, tee mingid korrektiivid oma elus ja alles siis räägime kirssidest. Kuniks seda rahulolu pole, ei ole mõtet ka mingeid kirsse tordile lisada, kui tort ise kõigub.
 
to 23.16 17. veebruar 2018, kl 23.25
eriti hea nali, ega te filsoof pole?

teema autor on sama nagu dibiil irw, nii lolll jutt, jäädki meest otsima
 
Armastus tuleb 17. veebruar 2018, kl 23.26
Jutt jumala õige, ainult vastastikune tahe toimib ja tagab viisaka jatku. See nende eakate paaride saladus ongi, ei miski muu.
Aga nüüd ole hea ja palun kirjelda, milline see mees võiks olla vanuselt ja välimuselt ja muidu ka. Tegelikult oleks sellest pidanud alustama, teoorias on kõik kõvad tegijad:)
mansion ghost 17. veebruar 2018, kl 23.30
Rumal laps, liiga palju sõnu ja kasinalt mõtet. Vanusepoolest võiksid olla üks mu oma tütardest, seega ei pretendeeri millegile. Tee omale selgeks, milleks sul teistpoolt vaja on ja vastupidi, milleks keegi peaks sind vajama. Muidu oled mõne aasta pärast tagasi, hiljemalt 40+.
 
tõde 17. veebruar 2018, kl 23.33
mehele loeb naise sale ilus välimus
naisele mehe oskus raha teenida
muu jutt, et 27 aastane naine on üksik on jama, siis see naine on paks või debiilik
mansion ghost 17. veebruar 2018, kl 23.40
"muu jutt, et 27 aastane naine on üksik on jama, siis see naine on paks või debiilik"

Oleks elu nii lihtne ;D)
 
Armastus tuleb 17. veebruar 2018, kl 23.43
Parimgi netikogemus ei saa iial kinnitada, miks võib ja on ses vanuses naine vaba. Paljud on vabad, sest latt on olnud kohutavalt kõrgel. Ja on edasi, missiis, et vanus on üle 30. Head kindlameelsust, küll see prints kord ka tuleb. Osad ei oskagi mehega suhelda, ei saa aru komplimendist ega üldse suurt millestki, on kinni oma telefonis, arvutis, trennis, sõbrannades või jumal teab milles. Ise jumala kenad naised, aga meest pole ja jääb mulje, et ei tahagi. On nn sõbrad, muig. Aga eks inimestel olegi liiga palju eelarvamusi ja sõltuvusi, kõike ja kõikjale lihtsalt ei jõua. Loo autor vist tahab jõudma hakata:)
 
N27 17. veebruar 2018, kl 23.49
Keegi ehk arvab, et järjekordne meeleheitel eide tunnusmärk, aga ma pole kunagi suhetele mingeid vanusest või välimusest tulenevaid piiranguid seadnud ja ei tee seda ka praegu. Pikemas perspektiivis (nagu sa ise ütled, et seda kummi venitan ma õige pikaks) ei oma mingit tähtsust, kas mees on kolm aastat noorem või kaheksa aastat vanem, blond või brünett, pikk või lühike, tüse või kiitsakas, loeb sisu. Kui mees saab endale ausalt väita, et ta on oma eluga rahul ja saab endaga hakkama tehes siis mida iganes ja elades kuidas iganes, siis pole minu asi öelda kas see on õige või vale, pole mingit vahet, palju ta teenib, millega sõidab või kus elab. Kui sisu ei ole, siis kesklinna korter, mersu pepu all ja paks rahakott ei päästa sind. Ja me kõik teame, mis on nende "naised tahavad" oletuste taga, ega ühe musta lamba põhjal ei saa tervet karja hinnata. Kurb küll kui selliste otsa ainult komistad, aga ju oled ise vale peaga otsuseid teinud :)
 
huvitav 17. veebruar 2018, kl 23.50
naine võiks öelda kuidas oli elulugu kas lapsena oli sõpru?
27 nõuda, et olen töötanud ja pole meest, ei vii mehe leidmisele, ei soovita ka sellist naist kelllele Tinderis keegi ei sobinud
 
Armastus tuleb 17. veebruar 2018, kl 23.59
Jaaja. Et kunagi pole mingeid piiranguid teinud...ja ikka pole nagu selle õige otsa sattunud. Ehkki ridade vahelt võiks aru saada, et tahtmist oli sattuda. Äkki oled ka ise valesid otsuseid teinud või mitte rahul olnud? Hea küll, juhtub, elu ei saagi podiseda rahulolus nagu pudrupada ja areng on ju meeletu.
Aga kuidas oleks näiteks endast poole vanema ja täiesti endaga rahul oleva mehega, mingeid piiranguid seadmata?:)
 
N27 18. veebruar 2018, kl 00.00
Võid seal paremale ja vasakule tõmmata hommikust õhtuni, aga Tinder on siiski eelkõige lühiajaliste flingide jaoks, mingit sisu sa sealt ei leia, aga endale valetada muidugi võib ka, ma ise lihtsalt ei viitsi.
mansion ghost 18. veebruar 2018, kl 00.02
Näib, et paksul debiilikul on lihtsam meest leida ;D)

Aga elu ongi punkt äärmuste vahel. Üks on nipsakalt ainult ´naine´ ja nõuab lakooniliselt meest, teine kirjutab esseesid ja aru ei saa mida ta tegelikult tahab.
 
N27 18. veebruar 2018, kl 00.07
Üht koma teist olen ikka valesti teinud jah, viimatine vale otsus oli üsna hiljaaegu, nimelt eile kell 20:22. Oh mind rumalat küll, aga ega teisiti ei õpigi ju :)
Aga kuulge, head ööd! :)
 
Armastus tuleb 18. veebruar 2018, kl 00.10
Head ööd, ilma piiranguteta:)
 
Tunduvalt vanem. 18. veebruar 2018, kl 00.14
Sa N27 lahmid õhku. Oled veel liiga noor, et paikapanevaid järelusi teha oma elufilosoofias. Küll aga oled veel vanuses, kus võimalustest tuleb kinni haarata. Nagu näeme, ega eriti neid polegi. Küll aga oleks, kui nii raamidesse end ei suruks.
Meeldis "mansion ghost 23:30" kirjutis, milles üht-koma teist õiget öeldud!
 
M40 ja oma eluga rahul 18. veebruar 2018, kl 00.18
Head ööd N27.
Ehk kohtume unenägudeski:)
 
Armastus tuleb 18. veebruar 2018, kl 00.20
Kuulge, ta on 27 ja tõenäoliselt polegi ennast nooremaks valetanud. Mida te tast ikka tahate, ta ei saagi teada, milleks ta näiteks neljakümneselt peaks meest tahtma.
Ise ikka mäletate oma 27"t veel?.. Kui ei, siis võib olla tegemist raamidesse surutusega:)
 
naine37 18. veebruar 2018, kl 00.33
Pealkirjast ju näha milleks tal meest vaja on... lilli, komme ja kaissu.
 
parandus 18. veebruar 2018, kl 00.44
Armastus tuleb on unetu pakkjalg

vale, hoopis rosina-alu?!
 
Petja, 43 18. veebruar 2018, kl 00.48
Nõus. A. H. Tammsaare oli eesti rahva suurmees.
 
traadu 18. veebruar 2018, kl 00.50
"Kui mees saab endale ausalt väita, et ta on oma eluga rahul ja saab endaga hakkama tehes siis mida iganes ja elades kuidas iganes, siis pole minu asi öelda kas see on õige või vale, pole mingit vahet, palju ta teenib, millega sõidab või kus elab."

Ahsoo nii kohe vä?
Et umbes olen mees parimas eas(50+), saan endaga hakkama, no tegelen vaikselt narkoäriga, vahel ka üle laipade minnes, kuid peaasi, et pappi palju oleks. No turvalisuse kaalutlustel sõidan hetkel tankiga ja muidugi elukohaks on ka kuidas juhtub, kord Viimsi villas, kord vanglas, oleneb kuidas "äri" läheb. Ja toreda naise saaks kohe, kes ei heida ette, millega ma tegelen, olgugi, et kuritegevusega.
Või mis enam ei sobi v?
 
N27 18. veebruar 2018, kl 01.03
Nende "tunduvalt vanematega" kipub ka üks aga olema, nimelt võivad end hakata liiga "isaks" pidama, aga seda ka nagu pole vaja, isa on olemas. Kui mees ikka iga oma lausega märku annab, et naine on temast noorem ja sellest tulenevalt "ei tea midagi", siis ... Jõuame jälle selle teemani, et vanuse põhjal otsustada, kes kui palju teab, on sama absurd kui väita, et mul peaks sellises vanuses juba kaks kui mitte kolm last olema. Sest ühiskond näeb nii ette ja muud varianti ju ometi ei ole, Maaa tuleb täita lastegaa. Kui lapsi pole, siis järelikult oled paks debiilik ja taaskord muud varianti ei ole. Ära üldse üritagi vastupidist väita eks. Kohati tundub, et isegi ei taheta oma silmi avada niipalju, et seal midagi enamat näha.
Lilli, komme ja kaissu tahab iga naine, selles suhtes jah, ma pole siin mingi erand, aga mõistan küll kui see sul kõige säravam pärl täna oli, hea meel su üle.
Sul on täielik õigus mõelda ja öelda, mida tahad ja minu uni on täisväärtuslik ka siis kui keegi kuskil ei jaga mu "elufilosoofiat". Ma ei välista, et vanuse suurenedes üht koma teist muutub, aga praegu on nii.
Võimalustest kinni haarama as in leppima vähemaga? Enda arust ei nõuagi palju, ei tea kust küll veel ometi vähemaks võtta?
"You're gonna end up alone because you're too picky" "You're gonna end up divorced because you settle for less"
 
N27 18. veebruar 2018, kl 01.08
Vähe äärmuslik näide, härra traadu?

Rõhutame nüüd taaskord, et "Kui mees saab endale ausalt väita, et..."

Mul on ausalt öeldes juba raske siit edasi tsiteerida, mul on juba siin raske uskuda, et üks mees endale ausalt tunnistab, et selline elu on okei. Sellises "elus" naisele ruumi polegi, alustame juba sellest.
 
to N27 18. veebruar 2018, kl 10.50
Võiksid õppida lühemalt mõtteid väljendama.
 
... 18. veebruar 2018, kl 10.57
hetk tagasi Anu saates oli teist juttu.
 
Armastus tuleb 18. veebruar 2018, kl 12.29
N27 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nende "tunduvalt vanematega" kipub ka üks aga olem
> a, nimelt võivad end hakata liiga "isaks" pidama,
> aga seda ka nagu pole vaja, isa on olemas. Kui mee
> s ikka iga oma lausega märku annab, et naine on te
> mast noorem ja sellest tulenevalt "ei tea midagi",
> siis ... Jõuame jälle selle teemani, et vanuse põ
> hjal otsustada, kes kui palju teab, on sama absurd
> kui väita, et mul peaks sellises vanuses juba kak
> s kui mitte kolm last olema. Sest ühiskond näeb ni
> i ette ja muud varianti ju ometi ei ole, Maaa tule
> b täita lastegaa. Kui lapsi pole, siis järelikult
> oled paks debiilik ja taaskord muud varianti ei ol
> e. Ära üldse üritagi vastupidist väita eks. Kohati
> tundub, et isegi ei taheta oma silmi avada niipal
> ju, et seal midagi enamat näha.
> Lilli, komme j
> a kaissu tahab iga naine, selles suhtes jah, ma po
> le siin mingi erand, aga mõistan küll kui see sul
> kõige säravam pärl täna oli, hea meel su üle.
> S
> ul on täielik õigus mõelda ja öelda, mida tahad ja
> minu uni on täisväärtuslik ka siis kui keegi kusk
> il ei jaga mu "elufilosoofiat". Ma ei välista, et
> vanuse suurenedes üht koma teist muutub, aga praeg
> u on nii.
> Võimalustest kinni haarama as in lepp
> ima vähemaga? Enda arust ei nõuagi palju, ei tea k
> ust küll veel ometi vähemaks võtta?
> "You're go
> nna end up alone because you're too picky" "You'r
> e gonna end up divorced because you settle for les
> s"
Kusagil eespool mainisin, et inimestel on liiga palju eelarvamusi ja sõltuvusi. Selllepärast sul meest polegi. Ei endavanust ega vanuse piiranguteta:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!