Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
rõõmsad taksikutsikad
Enehelve Kallavus 11. august 2018, kl 19.43
tahaksid rõõmustada teie peret. Sündinud 25.06.2018 - seega varsti loovutamiseas - koos esmase vaktsiiniga ja tõupaberitega. Veel on saadaval 3 isast must kõrb-piirdes PIKAKARVALISE TAKSI kutsikat. http://fotoalbum.ee/photos/jahisarv/sets...
 
Murelik taksisoovija 13. august 2018, kl 13.11
Armarila kenneli kohta on netis ringlemas hoiatus.kutsikate isa ka sealt parit kas on tehtud terviseuuringuid???
 
Ae moded! 18. august 2018, kl 12.26
Kas te seda kutsikate millerdajat ära blokkida ei kavatsegi või!? See siin müütab juba aasta otsa kutsikaid, iga kahe nädala tagant uus pesakond! Siin peaks juba loomakaitse ja politsei asja vastu huvi tundma!
 
R.V 18. august 2018, kl 14.51
Kallavustel Kennel Jahisarv.Mõnes portaalis otsitakse hulgi paarilisi selle kenneli koertele,küll hagijatel,taksidele jne.Tootmine käib täies hoos.Selle pesk isa pärit Armarilast kes tunutd ka oma probleemidega,hiljuti jagati FB tema kohta hoiatust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!