Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Hoiatan Läti koeravabrikandi eest
 
Samojeedi koer 12. oktoober 2018, kl 17.05
Hoiatan Läti koeravabrikandi Karina Svarca eest, kes fabritseerib oma kodus Samojeedi ja Špitsi tõugu koeri aadressil Viksnes st 29, Riia. Paaritab iga aasta samu koeri omavahel, nende tervise kontrollile ei panusta ja müüb ilma tõupaberiteta, kuigi ise lubas neid. Ei andnud meile kaasa ei lepingut (kuigi küsisime eelnevalt) ega ka tõutunnistust. Lubas selle hiljem postiga saata, kuid ei teinud seda. Nende käest ostetud Samojeedi kutsikas haigestus raskesti 3. päeval (koeral oli tuues juba silmad vesised ja ta ei olnud väga ergas, arvasime, et kohanemisest). Pidime looma magama panema pärast pikka ja kallist ravi. Kasvataja katkestas igasuguse suhtluse meiega, süüdistas meid ja raha ka loomulikult ei tagastanud ega kompenseerinud ka arsti arveid, polnud nõus ka kutsikat tagasi võtma (koer oli ostetud meie lapsele, kes ise 3-aastat kogus seda raha).
 
.... 12. oktoober 2018, kl 18.11
sellise asjaga tuleks pöörduda ka Läti Kennelliidu poole: http://www.dogs.lv/en/about-lkf/about-lkf/
 
eid_152c57a16a78ee 16. oktoober 2018, kl 09.34
Soovitan panna selle teksti ka facebooki, seal on olemas grupp, kus hoiatatakse selliste asjade eest.
 
Naine 18. oktoober 2018, kl 13.20
Vanemate poolt väga vastutustundmatu kasutada lapse poolt kogutud kutsikaraha laadse ostmiseks. Kui soovisite saada endale kutsikat 200-300 euriga, siis kahjuks paremat selle raha eest ei saa. Laadsete ostmise eest on ju koguaeg hoiatatud. Kui raha ei raatsi korraliku koera eest maksta, siis eelistage pigem korralikke krantse. Kui tegemist ei ole ametliku kasvatajaga ja ostsite ilma paberiteta kutsika , siis kennelliitudel ja tõuühingutel pole siin midagi teha. See on kahjuks see mingi tõule sarnaneva koera ostmise hind. Kõigil ja kahjuks paljudel ei lähe õnneks. Kui lööte nüüd kokku koera eest makstud summa, kliiniku arved ning närvikulu, siis mitu tõukoera oleksite saanud selle eest? Kui arvestada, et paberitega kodukoera võite saada alates 500 eurist?
 
nl 19. oktoober 2018, kl 17.27
Üks kutsikaparseldaja tegutseb ka siin foorumis
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!