Lemmikloom
ära anda hobune
karin 28. august 2007, kl 15.19 |
huviline 28. august 2007, kl 15.27 |
karin 28. august 2007, kl 15.40 |
ma 28. august 2007, kl 15.53 |
`? 28. august 2007, kl 15.59 |
hobuseinimene 28. august 2007, kl 16.05 |
Ilmselt seda looma, kui ta eksisteerib ja see ei ole libateema(ausalt, musti araabia täkkusid ei leidu siin lademetes) vaevalt et tasuta ära antakse. Usun, et kahesele tervele sälule leiduks tasuta andmise või odava müümise korral huvilisi üleöö, kasvõi tallikaaslastegi kaudu, seetõttu äratab see kuulutus veidi kahtlusi.
Karin, kui sa oled otsustanud hobuse tõesti ära anda, siiski vali tulevasi omanikke. Noor koolitamata täkk ei sobi igaühele, ükskõik kui suur eluunistus see ka poleks - sellisest nunnust loomast saab tavaliselt õige pea õudusunenägu, kellest õige pea vabaneda püütakse.
to ma: hobuse hind on kökimöki, hobuse pidamine on seotud kuludega suurusjärgus a la 4000-5000 eeku kuu, kui on vaja arstiabi, siis lähevad summad halvemal juhul viiekohaliseks. Pluss varustus (korralik sadul a la 10 000). Lisaks peab arvestama sellega, et viisakas oleks aasta aega siiski kannatada selga istumise ja sõitmisega - kahene varss ei ole veel mingi ratsahobune. Olete te selleks valmistunud või läksite tuhinasse tasuta pakkumisest?
Karin, kui sa oled otsustanud hobuse tõesti ära anda, siiski vali tulevasi omanikke. Noor koolitamata täkk ei sobi igaühele, ükskõik kui suur eluunistus see ka poleks - sellisest nunnust loomast saab tavaliselt õige pea õudusunenägu, kellest õige pea vabaneda püütakse.
to ma: hobuse hind on kökimöki, hobuse pidamine on seotud kuludega suurusjärgus a la 4000-5000 eeku kuu, kui on vaja arstiabi, siis lähevad summad halvemal juhul viiekohaliseks. Pluss varustus (korralik sadul a la 10 000). Lisaks peab arvestama sellega, et viisakas oleks aasta aega siiski kannatada selga istumise ja sõitmisega - kahene varss ei ole veel mingi ratsahobune. Olete te selleks valmistunud või läksite tuhinasse tasuta pakkumisest?
ma 28. august 2007, kl 16.14 |
hobuseinimene 28. august 2007, kl 16.19 |
Ei tahaks teiste lootusi nullida aga 99% on see kuulutus liba või siis on tegu müügiga ikka turuhinna eest. Üks araabia täkk käis tänavu näitusel, oli ka must, vaevalt et seda tasuta antakse, araablaste kasvatajaid on meil näppude peal lugeda, mitte keegi neist ei ole seni oma hobuseid tasuta jaganud.
Miks peaks hobust üldse tasuta saama?
Miks peaks hobust üldse tasuta saama?
hobuseinimene 28. august 2007, kl 16.25 |
Tasuta ei saa enam peksa ka mitte, isegi haigeid ja vanu hobuseid ei anta reeglina päris niisama ära (iseasi kui tegu heade tuttavatega). Minu arvates oleks isegi veider eeldada, et keegi mulle terve hobuse ilma rahata annaks - miks peaks tegema heategevust?
Korralik hobune maksab tõesti korralikult, see on täiesti iseenesestmõistetav.
Korralik hobune maksab tõesti korralikult, see on täiesti iseenesestmõistetav.
karin 28. august 2007, kl 17.00 |
ma 28. august 2007, kl 18.25 |
karinII 28. august 2007, kl 19.54 |
karin 28. august 2007, kl 20.47 |
arvan, et tegu võib olla 28. august 2007, kl 23.47 |
ESH RUUN selle hobusega kuldsest börsist
Hind: 25 000 EEK
Kirjeldus: 2-a. Temperamentne ja ilusa liikumisega ning sõbraliku iseloomuga noor hobune, kes tulevikus võiks hästi sobida rännakusse. Sugupuus täisverelist, ahhal-tekiini, araablast ja trakeeni. Väga huvitav ja uhke isiksus. Tervis korras, tagumisel jalal iluviga. Hind tingitav!
Kontakt:
Tel. 5346 1416
Tartumaa
saada e-mail
kk 31. august 2007, kl 16.15 |
irena 26. mai 2012, kl 10.31 |
Katukas 01. juuni 2012, kl 23.11 |
hobusesõber 02. juuni 2012, kl 00.02 |
67 02. juuni 2012, kl 00.39 |
issand 11. oktoober 2012, kl 23.55 |
Blönt 12. oktoober 2012, kl 08.07 |
See hiiglama vana teema jah.
Mind paneb aga imestama siin teemas mainitud hobuse üalpidamise kulud.
Ega siis hobust ainult tasulistes tallides peeta.
Inimesed elavad ikka endiselt ka maal ja teevad heina juba ainult selle pärast, et PRIA nõuab, seda heina ja hooldatavat maad on rohkem kui vaja ja hobune on suurepärane loom selle heina söömiseks ja karjamaa hooldamiseks, enamasti ei ole ka muud ülesloetud kulud ilmtingimata vajalikud ega kohustuslikud.
Ma olen kindel, et teatud tingimustes ei maksa hobuse pidamine rahalises mõttes midagi, või koguni toob kasu.
Mind paneb aga imestama siin teemas mainitud hobuse üalpidamise kulud.
Ega siis hobust ainult tasulistes tallides peeta.
Inimesed elavad ikka endiselt ka maal ja teevad heina juba ainult selle pärast, et PRIA nõuab, seda heina ja hooldatavat maad on rohkem kui vaja ja hobune on suurepärane loom selle heina söömiseks ja karjamaa hooldamiseks, enamasti ei ole ka muud ülesloetud kulud ilmtingimata vajalikud ega kohustuslikud.
Ma olen kindel, et teatud tingimustes ei maksa hobuse pidamine rahalises mõttes midagi, või koguni toob kasu.
kiisu 12. oktoober 2012, kl 23.45 |
rahu 13. oktoober 2012, kl 09.18 |
kulla kurb-kiisu-kriss, seda hobust pakuti siin 5 (viis) aastat tagasi (aastal 2007) ja kui see toonagi üldse tõsine pakkumine oli, siis praegu, 5 aastat hiljem, ei ole küll mõtet teda siitkaudu meeleheitlikult ihata (aga kui nii suur soov on just seda hobust saada oma meeldivasse talli, siis eespool on ju oletatavalt selle hobuse kuulutus soovist ja seal telefoninumber ka).
appi 13. oktoober 2012, kl 14.23 |
Lisa postitus