Kes küsis Liina Tedremetsa kohta - olen tema juures käinud ja noh, ütleme nii, et ta on nii ja naa. Inimesena on tore, väga sõbralik, sümpaatne ja meeldiv noor naine. Aga arstina...ei taha midagi paha öelda, aga mina tema käest abi ei saanud. Mul oli probleem näonahaga, aga ta isegi ei uurinud nahka, korra vaatas peale ja kõik. Tavaliselt lasevad nahaarstid ikka meigi maha võtta (olen varem mitme nahaarsti juures käinud), et nahka vaadata, aga tema juures olin väga vähe aega, mul oli peal silmnähtavalt paks meigikiht, mis nahka kattis, aga ta ei soovinud kordagi nahka lähemalt vaadata ega tahtnud, et ma meiki eemaldaksin. Kui kabinetti sisenesin ja istusin, võtsin veel juuksed näo eest ja salli kaelast ära, eeldades, et ta ikka vaatab ka nägu ja kaela, aga tema istus kohe oma laua taha ja üldse ei vaadanud nägu. Väga häiris ka see, et ta ei lasknud mul rääkida, katkestas igat lauset oma jutuga, küsis midagi, aga kui ma hakkasin vastama, siis lihtsalt poole minu lause pealt hakkas enda juttu ajama. Tundsin end suht ebamugavalt, vahepeal rääkisime korraga, mina ikka tahtsin lauset lõpetada, aga tema ei lasknud, päris koomiline olukord. Lisaks häiris see, et ta määras mulle antibiootikumid, aga ei rääkinud neist mitte midagi, kodus lugesin infolehest, et need on väga kanged antibiotsid, et võtmise ajal peab tegema vereproove ja kogu aeg tervist kontrollima, paljude teiste rohtudega ei tohi võtta jne. Tema ei maininud sellest aga midagi, vereproovist polnud juttugi, rääkimata sellest, et ma võtan ka muid ravimeid ja paljude nendega üldse ei tohigi neid antibiootikume koos võtta. Ei küsinud midagi, lihtsalt andis retsepti, nagu oleks need vitamiinid olnud.
Võibolla olen ma liiga kriitiline, sest loogiline ju, et enda tervis on ikka tähtis ja igat arsti pimesi ei usalda, aga selline igaljuhul on minu isiklik arvamus temast...