Hea kogemus
Parim šokolaad
xf 17. juuni 2009, kl 01.34 |
Nodzu 17. juuni 2009, kl 22.28 |
Reini 18. juuni 2009, kl 10.18 |
Liisa 19. juuni 2009, kl 15.17 |
chick 20. juuni 2009, kl 02.42 |
enamus pariisi butiik sokolaadipoed myyvad megat kaupa...ja barca omad,,,,lausa koliks nendesse poodidesse elama v laheks sinna toole, alati reisilt tulles on kohver sealseid sokolaade tais
aga Green & Blacks' tumesokolaad on vaga hea ja Lindti oma
igal juhul on tume sokolaad ikka oige sokolaad, neid kuhu piima lisatud nii palju ma sokolaadiks ei nimeta, need jah pigem kommid
aga Green & Blacks' tumesokolaad on vaga hea ja Lindti oma
igal juhul on tume sokolaad ikka oige sokolaad, neid kuhu piima lisatud nii palju ma sokolaadiks ei nimeta, need jah pigem kommid
chick 20. juuni 2009, kl 02.42 |
enamus pariisi butiik sokolaadipoed myyvad megat kaupa...ja barca omad,,,,lausa koliks nendesse poodidesse elama v laheks sinna toole, alati reisilt tulles on kohver sealseid sokolaade tais
aga Green & Blacks' tumesokolaad on vaga hea ja Lindti oma
igal juhul on tume sokolaad ikka oige sokolaad, neid kuhu piima lisatud nii palju ma sokolaadiks ei nimeta, need jah pigem kommid
aga Green & Blacks' tumesokolaad on vaga hea ja Lindti oma
igal juhul on tume sokolaad ikka oige sokolaad, neid kuhu piima lisatud nii palju ma sokolaadiks ei nimeta, need jah pigem kommid
mulle 20. juuni 2009, kl 19.28 |
meeldib ka Milka, see mis on "lehmalaiguline" - no valge ja piimašokolaadi segu. see eriline lemmik. aga ka Marabou ja Karl Fazer on head - enamus sorte, sama kehtib ka teiste Milkade kohta. Eesti omadest ka siis Nurr ja Anneke. Ikka magus ja ikka piimašokolaad. ja ma ei mõista, miks siin osad kommenteerijad õelutsevad, et ainult tume šokolaad on õige ja piimašokolaad ei kõlba kuskile jne. no põhimõttelisest muidugi, et kui palju piima siis vähem šokolaadi jne. aga kas küsimus ei olnudki mitte selles, et mis kellegile maitseb? milleks siis teiste maitset maha teha ja arutleda, kuidas see üldse süüa sünnib, sellest ma küll aru ei saa. sööge oma lemmikut rohkem ja on stressi vähem:)
kreet 20. juuni 2009, kl 21.48 |
noo 21. juuni 2009, kl 12.22 |
:) 21. juuni 2009, kl 13.33 |
Tume šokolaad ei maitse.
Kalevi omadest Anneke on hästi hea. Üldiselt mulle maitsevad üldse kõik piimašokolaadid ja valged šokolaadid maitsevad ka.
Jah, Lindti šokolaad on hea küll ja rahakott kannatab iseenesest osta vabalt. Aga minu meelest NII hea, kui see ogar hind on, ta igatahes ei ole (pooled Kalevi või Karl Fazeri sordid kannatavad lõdvalt võrdluse välja) ja seetõttu ostan Lindti šokolaade harva. Ei näe mõtet lihtsalt prestiiži ja firmamärgi nimel ogarat hinda maksta. Kui oleks tõesti teistest palju parem, siis küll risti ette ei lööks. :)
Kalevi omadest Anneke on hästi hea. Üldiselt mulle maitsevad üldse kõik piimašokolaadid ja valged šokolaadid maitsevad ka.
Jah, Lindti šokolaad on hea küll ja rahakott kannatab iseenesest osta vabalt. Aga minu meelest NII hea, kui see ogar hind on, ta igatahes ei ole (pooled Kalevi või Karl Fazeri sordid kannatavad lõdvalt võrdluse välja) ja seetõttu ostan Lindti šokolaade harva. Ei näe mõtet lihtsalt prestiiži ja firmamärgi nimel ogarat hinda maksta. Kui oleks tõesti teistest palju parem, siis küll risti ette ei lööks. :)
Meeri 21. juuni 2009, kl 15.53 |
Fazeri omad ja Ritter spordi omad. Kallimaid ja luksuslikumaid pole proovinud, aga eesti omad enam ei meeldi. Kunagi oli Marabou ka hea. Üldiselt kirsitükkidega ja vaarikatükkidega jms ei meeldi, sest need pole naturaalsed kuivatataud viljatükid vaid mingid tehistükid. Fazeri lahtides sinise paberiga kaalukommid on ka head, kõva puhas shokolaad tundub. Meie kalev selliseid ei tee, kõik on pudrused kommid,jahused.
mulle 21. juuni 2009, kl 16.46 |
kallis kreet! kes ütles, et ma ei saa omale kallimat šokolaadi lubada? aga vot ma tahan süüa seda odavat kräppi, sest et maitseb! ja muidugi tore, et sa mu tervise pärast muretsed aga ega see minu arvamust eriti ei muuda:) nii et kui suren selle kätte, mis siis. aga ei saa nii elada, et ei luba endale seda, mis meeldib - jutt ei käi enam ainult šokolaadist, sinu õuduseks söön ma veel muudki kräppi sisse.
krabbi 21. juuni 2009, kl 18.49 |
eneL 21. juuni 2009, kl 21.52 |
Fazeri "Thin Maya".
Eelistan tumedaid ja mõnikord meeldib isegi seda Lindti 90% (või oli hoopis 99?) süüa.
Heledamatest meeldis kunagi "Daim", aga pole ammu enam proovinud, et kas on sama maitsega kui varem.
"Kalevi" šokolaadid enamasti meeldivad, aga "Laima" ei meeldi. Kuigi lapsena mäletan, et kui tädi tõi Riiast "Laima" komme, siis nendest paremaid polnud olemas. Ei oska öelda, kas mu maitse on muutunud või pole "Laima" enam see, mis varem.
Eelistan tumedaid ja mõnikord meeldib isegi seda Lindti 90% (või oli hoopis 99?) süüa.
Heledamatest meeldis kunagi "Daim", aga pole ammu enam proovinud, et kas on sama maitsega kui varem.
"Kalevi" šokolaadid enamasti meeldivad, aga "Laima" ei meeldi. Kuigi lapsena mäletan, et kui tädi tõi Riiast "Laima" komme, siis nendest paremaid polnud olemas. Ei oska öelda, kas mu maitse on muutunud või pole "Laima" enam see, mis varem.
.. 22. juuni 2009, kl 12.21 |
:P 25. juuni 2009, kl 20.22 |
Kata 28. juuli 2009, kl 12.45 |
Kirsti 28. juuli 2009, kl 13.59 |
mustu 28. juuli 2009, kl 15.36 |
nime ei tea 29. juuli 2009, kl 17.38 |
Eve 30. juuli 2009, kl 14.43 |
me mehega nagu siga ja kägu:)
Tema armastab tumedat - Bitter põhiliselt.
Mina jälle valget- Kalevi mustikatükkidega, Shogetten, Toblerone valge oli ka nämma- aga pole siinkandis enam müügil näind (lõuna-eestis).
Ja vahepealseid shokolaade (piimashokolaade) ei armasta me kumbki. No Geisha on küll tegelt hea..
Tema armastab tumedat - Bitter põhiliselt.
Mina jälle valget- Kalevi mustikatükkidega, Shogetten, Toblerone valge oli ka nämma- aga pole siinkandis enam müügil näind (lõuna-eestis).
Ja vahepealseid shokolaade (piimashokolaade) ei armasta me kumbki. No Geisha on küll tegelt hea..
Marta 30. juuli 2009, kl 15.06 |
hm 30. juuli 2009, kl 15.33 |
Lisa postitus