Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Parim šokolaad
 
maiasmokk 14. juuni 2009, kl 12.17
Mis on teie arvates parim šokolaad?
 
Maire 14. juuni 2009, kl 12.45
Nurr loomulikult.
 
maa 14. juuni 2009, kl 12.46
eesti omadest tume shokolaad kirssidega
 
ahhh 14. juuni 2009, kl 12.55
Milka tervete pähklitega..mmmm
 
mm 14. juuni 2009, kl 13.15
Karl Fazeri rosinate-pähliktega... Üldiselt mulle meeldivad igasugused piima- ja valged šokolaadid...
 
nämm 14. juuni 2009, kl 20.34
karlfaseri suur piimašokolaad iirisetükkidega. nämm.
 
Muki 14. juuni 2009, kl 20.55
Fazeri suur shok., pakendil on koogitükk peal. Meeldivad tumedad ja lisanditeta. Kalevi omad on ka head.
 
angel 14. juuni 2009, kl 21.00
Kõlleste kommimeistrite omad on ka päris head.
 
kreet 14. juuni 2009, kl 21.23
need fazerid ja kalevid ja laimad pole mingid šokolaadid, vaid magustatud rasvabatoonikesed
kuidas te neid süüa suudate, ma aru ei saa
 
k 14. juuni 2009, kl 23.36
 
mm 14. juuni 2009, kl 23.53
geisha jaa
 
parim on 15. juuni 2009, kl 00.04
..BITTER loomulikult!
 
mia 15. juuni 2009, kl 00.51
senini oli bitter, aga kui sain maitsta võrus toodetavat käsitöö shkololaadi, mis on kõige puhtama shokolaadi maitsega, siis pärast seda muu shokolaad tundub juba kõik rasvatahvlitena, bitter veel kõlbab ka:)
 
tigu 15. juuni 2009, kl 10.12
maitseb sveitsi sokolaad.
 
h 15. juuni 2009, kl 10.21
tume chilli pipraga
 
h 15. juuni 2009, kl 10.55
ära aja kalevi kommi segi šokolaadi tahvlitega. neid on päris suur valik. on taimerasvaga ja on ilma taimerasvata. on igatsugu lisanditega ja on ilma lisanditeta. suur Kalev ja Linda on endises headuses. Nurr on endiselt sama, samuti Anneke.
 
mann 15. juuni 2009, kl 19.19
MILKA - tervete pähklitega. :) olne sõltuvuses!
 
A 15. juuni 2009, kl 19.25
rasvabatoon või mitte aga mulle maitseb ka karlfazeri rosinatega. liiga tumedat šokolaadi ei talu süüa, just selline lahjem piimakas on maitsev.
 
Nodzu 15. juuni 2009, kl 21.57
 
. 15. juuni 2009, kl 22.15
mull iga shokolaad meeldib!
 
Piret 15. juuni 2009, kl 23.25
 
ervin 16. juuni 2009, kl 10.27
loomulikult tume ja mõru!
 
kaimai 16. juuni 2009, kl 10.31
LINDTi shoksid on üle prahi!
kas need on tõesti paljudel kahe silma vahele jäänud poes või ei hakka rahakott peale ?
:)
 
terje 16. juuni 2009, kl 10.41
Mulle maitseb ka Lindt, aga tõesti - liiga kallis on.
 
belglane 16. juuni 2009, kl 11.16
Neuhausi trühvlid on kuradist saadetud kiusatus siin maamunal. Pierre Marcolini poest üritan ka suure kaarega mööda saada.
 
nämma 16. juuni 2009, kl 16.01
parim on tõesti tume soks vaarika ja kirssidega.
 
... 16. juuni 2009, kl 21.26
Lindt, vähemalt 60%. Valge pole üldse shokolaad.
 
azza 16. juuni 2009, kl 21.37
mulle ka tume kirssidega
 
jeah 16. juuni 2009, kl 21.43
kalevi kasitöökommid siin vist praegu arvesse ei lähe.
kui ainult šoksist rääkida, siis mida tumedam, seda parem.
ja üks lemmik veel - fazer pistaatsiapähkli ja soolaga. super!
 
nämm 16. juuni 2009, kl 22.29
Kalevi tume rohelise tee ja apelsiniga
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!