Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Poisipea neiul
 
E. 18. august 2011, kl 19.39
Tere kõigile!

Pöördun siis mõlema sooesindajate poole ning küsin, et mida teie arvate, kui neiul/naisel on poisipea? Mitte bob vaid just siuke lühem poisipea.

Arvate, et see on ilus ning mehed, kas teie vaatate poisipeaga naist kui huvi tekitava isikut. Ehk siis on selline välimus teie arust ilus?
 
revalcafe 18. august 2011, kl 19.49
pole vahet "important that sexy"


 
E. 18. august 2011, kl 20.02
Nu ei tea, mõnel on ikka väga kindlad eelistused :)
 
Ah? 18. august 2011, kl 21.15
Ja mehe arvamuse järgi validki soengu?
 
E. 18. august 2011, kl 21.27
Ei tea küll, kust Sa selle välja lugesid, et keegi hakkab midagi valima.

Küsimus oli arvamuse kohta.
 
Camelia22 19. august 2011, kl 09.46
Minu jaoks on poisipea naisel väga ebanaiselik ja ebaseksikas. Samuti nagu pikad juuksed mehed. Poisipea võib ju mõnele naisele väga hästi sobida ja näeb sellega ise kena välja - aga samas jääb midagi nagu väga puudu: puudu naiselikkusest ja õrnusest. Naise juuksed on ju tema ehted. ;)
 
E. 19. august 2011, kl 10.43
Camelia22, selle poolest olen sinuga täiesti nõus.
 
kessukene 19. august 2011, kl 11.43
oleneb naisest, aga kohati on minu jaoks küll õnnestunud ja stiilne poisipea seksikam ja naiselikum, kui massimoodi järgivad igavad pikad juuksed. aga jah, oleneb konkreetsest inimesest täiesti. üheselt ei saa siin vastata.
 
mmm 19. august 2011, kl 12.58
Ei meeldi poisipea noorel naisel. Väga ebanaiselik/seksikas ja kole. See pigem keskealistele.
 
Kiilas 19. august 2011, kl 13.01
Valus teema... Minul olid pool elu ilusad, pikad, paksud juuksed. Peale raske haiguse avastamist ja ravi olen väga tänulik, et mul üldse midagi peas on. Minu puhul on ainus võimalus kanda hästi lõigatud poisipead ja tunda ennast sellega kaunina. Isiklik arvamus on see, et pigem ilus lühike lõikus kui õhukesed ja kehvad aga pikad juuksed. Naiselikkus ja õrnus peitub ka mujal kui juustes.
 
muig 19. august 2011, kl 13.32
Mõnele siiski väga sobib poisipea. Nagu roosinupp :D
 
kullerkupp 19. august 2011, kl 14.01
Poisipea neiul võib väga ilus olla. Juuksed on naise ehted, on küll aga ehted ei pea tingimata pikad olema, ikka igale oma ehe. Neiud ärge kartke oma juukseid lõigata lasta, lihtsalt pikad juuksed on kõige igavam soeng mis kaugeltki igaüht ei kaunista.
 
E. 19. august 2011, kl 14.37
Seda küll, et iga inimene erinev ning ühtselt vastata ei saa.

Paraku olen päris mitmeid ja mitmeid kordi tähele pannud, et kui kõrvuti kõnnivad kaks neidu, ühel neist poisipea ning teisel pikad juuksed, siis ikkagi vastutulevate pilgud pöörduvad pikkade juustega neiu poole.

Samas, nii mõnegi inimese (nii naise kui ka mehe) käest olen kuulnud, et see soeng olevat seksikas, juhul kui tõesti sobib.

Kas siis pole see valetamine nii iseendale kui ka teistele, kui öeldakse, et "jah, poisipea on ilus", pöörates rohkem tähelepanu ikkagi pikkade juuste omaniketele?
 
Camelia22 19. august 2011, kl 15.20
Keegi luges siin välja nagu oleksid juuksed naise ainus ehe ja pikad sorakil katkised juuksed on ilusamad kui kena poisipea, siis saite küll valesti aru. :D

Fakt on see, et pikad, t-e-r-v-e-d ja p-a-k-s-u-d/k-o-h-e-v-a-d juuksed ON väga ilusad ja naiselikud. Loomulikult kui naine on ka ise üldises pildis naiselik ja kena. Pikki, terveid juukseid jäädakse alati vaatama ja selliste juuste omanik saab rohkem komplimente, kui "hiiresaba" omanik, kes hõredad peadligi hoidvad juuksed. Loomulikult on ka lühemad juuksed kenad, aga need on pigem tavalised. Meeldib see teile või mitte, aga pikad ja paksud juuksed jäävad alati märgatuks. Pikad juuksed pole sugugi igavad. Ka neid saab erineva stiiliga lõigata, lisaks arvukalt erinevaid soenguid, mida lühikesete juustega pole võimalik teha.

Poisipeal on ju ainult üks ja see sama soeng. Ta ei saa patsi punuda, krunni teha, hobusesaba teha ja erinevaid ilusaid peosoenguid. Pikkade ja paksude juuste omanik saab juustega mängida ja erinevaid soenguid omale teha. Keegi lihtsalt mainis siin, et pikad juuksed on igavad. Kuidas nad siis igavad on, kui neid saan sadat eri moodi sättida mida lühikeste juustega kohe mitte teha ei saa? ;)



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Camelia22 19.08.2011 15.22.
 
saage täiskasvanuks 19. august 2011, kl 15.24
Kas elategi vastutulevate inimeste pilkude nimel. Pikad juuksed võivad pilke püüda ka oma koledusega.
 
jops 19. august 2011, kl 15.26
Kui poisipea on korrektne ja sobib on see palju kenam, kui pikad hõredad sorakad. Tänaval on niiii paljudel naistel lihtsalt pikad eimidagiütlevad juuksed - st väljakasvanud (pikkade juustega ei pea ju nii tihti juuksuris käima, kui poisipeaga), liigsest värvimisest või muidu tuhmid, salkus "karvased" (või vastupidiselt liiga peadligi siledaks triigitud), katkised, kuidagiviisi krunni keeratut tihtipeale kammimata. Miks üldse kanda pikki juukseid kui need 99,9% ajast kinniselt on?
Korralikult hoolitsetud poisipea on 100 korda etem.

Noo tulge nüüd karjakaupa õigustama, et teil on paksud läikivad ja lõigatud terved juuksed. Sellisel juhul on jah pikad juuksed ilusad, kuid tänavapilt on teine. Eks kiunatab ikka see, kelle pihta kivi läks.
 
Camelia22 19. august 2011, kl 15.32
"Kas elategi vastutulevate inimeste pilkude nimel. Pikad juuksed võivad pilke püüda ka oma koledusega."

No rahune, hiiresaba :D Ma kirjutasin, et pikad ja paksud ning terved juuksed. Vaevalt kellegil nende vastu midagi on;)

Ja minul on pikad, terved ja paksud juuksed. Ei ela vastutulevate pilkude nimel, aga tunne on kahtlemata hea, kui võõrad pilgud mu kaunitel kiharatel peatuvad (:
 
totu 19. august 2011, kl 16.10
Kuidas mõnele ikka need juuksed nii tähtsad on, sina jääd vist ükskord kiilaks.
 
E. 19. august 2011, kl 16.28
saage täiskasvanuks - Siin pole keegi kordagi maininud, et selle nimel elatakse. Iseasi juba see, et igale inimesele meeldib, kui talle pööratakse tähelepanu, märgatakse. See tõstab tuju, enesekindlust ja üldse on meeldiv kui sa näed hea välja ning seda ei arva sina ainukesena :D.

totu - Ei leia üldse mingit seost selle vahel kui tähtsad on juuksed ning taolise huvi tekkimise tagajärjel juuste kaotamine. Küsimus on ju esitatud üldise arvamuse teada saamiseks. Peagi, igale inimesele on tähtis tema välimus. Ning usun, et ka iga inimene tahab olla kindel, et ta näeb ilus ja hoolitsetud välja.


! Vabandan, kui leiate mu postitustes keele- ja kirjavigu.
 
Camelia22 19. august 2011, kl 16.44
Oh seda naiselikku kadedust küll (:
 
küll naine 19. august 2011, kl 18.05
Ausalt ma pole näinud poisikat, mis naise ilusaks või seksikaks teeks.
 
177 19. august 2011, kl 19.40
Totu vahemärkusel on tõetera sees. Ka mina olin kunagi ühes asjas kinni, nimelt mees see peab pikka kasvu olema ja alla 185 üldse ei vaatagi ja mis elu tõi, ette juhtusid just sellised jupid. Kui sellest kõigest vabaks lasin ja enam ni
Vaevalt nüüd see kadedus on, totu pole sinu juukseid ju näinudki, et kadestada. Samas tema vahemärkusel on isegi tõetera sees. Kui sa mingis asjas kinni oled ja nii tähtsaks pead, siis seda vastupidist sa elu jooksul saad.
 
vanamoor 20. august 2011, kl 00.59
kas see on mingi pubefoorum? igaüks kandku seda soengut, mis talle sobib ja/või meeldib. milles seiseb probleem?
 
E. 20. august 2011, kl 01.35
vanamoor - Kui see oleks nii lihtne, et kõiki huvitaks ainult omaenda arvamus. Paraku just aga need, kes kõige kõvema häälega karjuvad, et neil on ükskõik teiste arvamustest, hoolivad nendest kõige rohkem.
Jään ikka selle arvamuse juurde, et inimestele on tähtis, et nende ilusat välimust märgataks ning tunnustaks, antud juhul siis pilkudega.
 
Camelia22 20. august 2011, kl 09.24
"Kui sa mingis asjas kinni oled ja nii tähtsaks pead, siis seda vastupidist sa elu jooksul saad."

No on ikka küll kadedus, sest kust kohast te küll välja loete, et ma oma juustes nii kinni olen? Ma lihtsalt mainisin, et minul on pikad ja paksud juuksed, vsjoo. Oligi kõik. Ainult kade inimene võib nüüd sellest lausest välja lugeda, et need juuksed ongi kogu mu elu ja muud polegi. Ma arvan, et ta saab ise ka aru sellest, et see nii pole. ;) Ma saan aru, kui ma teeks 100 teemat oma juustest, jagaks pilte ja kogu mu jutt keerleks ainult juuste ümber, siis on küll jah teine asi. Aga ühe lause põhjal paika panna, et ma olen oma juustes kinni, on vabandage väga, puhas õelus ja kadedus hiiresabade poolt!
 
ilusat päeva 20. august 2011, kl 10.14
Ära võta seda kohe õeluse ja kadedusena, kui pead omal juukseid paksudeks ja kauniteks, siis see ongi sinule tähtis ja eks need ongi ilusad, väga paksud polegi teab mis hea omadus, sellised parajad ongi kõigile väga meeldivad. Ja mis siis saaks, kui elu ainult juuste ilusolemisest seisneks.
 
! 20. august 2011, kl 11.15
mõnele naisele sobib poisipea super hästi, samas tean et paljude meeste arvates on poisipeaga naine ebaseksikas kahjuks..
 
px 20. august 2011, kl 11.42
Just lõikasin maha oma pikad, terved ja paksud juuksed :) Kindlasti kasvatan mõne aja pärast jälle pikaks, aga vahelduseks on lühike jube mõnus. Seda jah, et patsi-krunni-hobusesaba vaheldus langeb ära, aga lasksin vahva ebasümmeetrilise lõikuse teha, mida saab muuta paari klambrit eri moodi paigutades, isegi eri moodi kammides. Pikki juukseid ma lahtisena nt kanda ei saanud, sest tulid otsekohe silma ja hirmus palav hakkas ka nendega. On sellised kohevapoolsed ja isegi patsist tulid kergesti välja ja hakkasid häirima. Sellegipoolest oli ka pikki juukseid tore kanda ja nagu öeldud, teen seda edaspidigi - ja vahepeal jälle kena nooruslik poisipea. Et paljude meeste meelest on miski ebaseksikas, ei huvita mind absoluutselt.
 
Camelia 22 - le 20. august 2011, kl 13.25
Kui teisel on eriarvamus siis see ei ole kadedus, ammugi mitte õelus, tee endale mõisted selgeks.
 
Marla 20. august 2011, kl 14.34
"Poisipeal on ju ainult üks ja see sama soeng."

Ma ütleks, et pikkade juustega inimestel on ainult üks ja seesama soeng. Need on kas lahtiselt ja kui on lahtiselt, siis need on enamasti koledad ja sassis. Piisab ühest tuulehoost ja lahtiste juustega naistel on harakapesa peas. Järgmine variant on hobusesaba: mis selles ilusat on? Eest vaadates näevad hobusesabaga naised välja nagu kiilakad (kui neil tukka pole) või kui tukk on, siis on ikkagi üsna naljakalt kole - mingi tukk ja siis peadligi kinni surutud juuksed. Punupats naisel? Lapsesoeng. Ja ülespandud krunnisoeng on ka igav. Kuhil keset pealage või kuklas ja siis vältimatult kaks sorakil krousitud karva põskedel.

Pigem on just lühikeste või poisipeaga naistel põnevam - võtad geeli ja lakki ja sasid kord ühele poole, kord teisele poole. Kasvatad paar kuud välja ja lõikad kleopatra soengu. Tüdined sellest, siis lõikad lühikeseks punk-soenguks. Tukk ühtepidi ja teistpidi. Geeliga kukalt sasides ja tukaga mängides saab luua mitmeid erinevaid variante.

Pange Google otsingusse "short hair" või "very short hair" ja vaadake tulemusi. On kole? Ei ole ju. Väga ilus, seksikas, kelmikas.

Pikad juuksed võivad muidugi ka ilusad olla, aga olgem ausad - kui inimene näost kirves on, siis need pikad juuksed ei päästa midagi. Ja ilus inimene on ilus ka kiilakana (googledage näiteks "Natalie Portman bald" või vaadake filmi V for Vendetta)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!