Hea kogemus
Nõmmel jagatakse niisama õunu
Õnnelik 26. august 2016, kl 09.23 |
maniila 26. august 2016, kl 16.29 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
tehke ka mujal nii 26. august 2016, kl 20.08 |
õunik 26. august 2016, kl 22.29 |
aga paku 27. august 2016, kl 07.58 |
* 30. august 2016, kl 15.14 |
15.14-le 30. august 2016, kl 21.09 |
inimesed pesevad õunu, enne kui sööma asuvad. normaalsed inimesed siis.
poes võib ka müüjaabi käia vetsus ja käsi mitte pesta ning hiljem neid õunu laduda kastidesse, teised ostjad aevastada sinna või käppida mustade kätega. seal poekastis on sama palju baktereid või isegi rohkem.
palju neid mööduvaid pissivaid koeri te tänaval täpselt käibki? sa vist loendad neid binokkel ninal 24/7, aga õunu sul pole kunagi kuskilgi olnudki
poes võib ka müüjaabi käia vetsus ja käsi mitte pesta ning hiljem neid õunu laduda kastidesse, teised ostjad aevastada sinna või käppida mustade kätega. seal poekastis on sama palju baktereid või isegi rohkem.
palju neid mööduvaid pissivaid koeri te tänaval täpselt käibki? sa vist loendad neid binokkel ninal 24/7, aga õunu sul pole kunagi kuskilgi olnudki
Manja 30. august 2016, kl 22.14 |
punktile 31. august 2016, kl 10.05 |
säästukas 01. september 2016, kl 02.16 |
J 15. september 2016, kl 15.25 |
Mina loen ja imestan. Osad annavad tasuta ära ja teised tahavad oma õunte eest hingehinda. Käisin täna Nõmme turul ja seal olid kõige odavamad õunad 1 euro kilogramm, kusjuures väga hädine ja vilets kraam oli, kui vähegi paremat sooviks, siis ikka 1, 5- 2 euri ja enam. Huvitav miks inimesed ei võiks müüa oma aiast õunu normaalse hinnaga ( 0.50 -1 euro), siis ostetaks vist kõik ära ja mina näiteks ei läheks poodi Poola õuna järele. Hetkel eelstan küll ilusa välismusega Poola õuna mingile koledale ja hapule Eesti vissile.
Tasuta õunte peale pole sattunud, aga eks hoian silmad lahti.Samas maksaksin hea meelega, aga õiglast hinda, praegu õunahind Nõmme turul küll õiglane pole, ainult rikkurid võivad seda endale lubada.
Tasuta õunte peale pole sattunud, aga eks hoian silmad lahti.Samas maksaksin hea meelega, aga õiglast hinda, praegu õunahind Nõmme turul küll õiglane pole, ainult rikkurid võivad seda endale lubada.
Õunad 17. september 2016, kl 11.48 |
õunake 18. september 2016, kl 00.39 |
alter 07. oktoober 2016, kl 11.53 |
ikka paha 07. oktoober 2016, kl 15.48 |
NN 10. oktoober 2016, kl 16.49 |
Nõmme turg on tõesti omaette nähtus, vist küll Euroopa kalleim turg!
Olen aga näinud, kuidas Nõmme turu müüja( keda nägupidi tead) ostab poest peeti, mis poes mitu korda odavam ja siirdub turule tagasi. Maasikaajal kohe ei julgegi mõne käest osta, sest valetavad Poola maasikaid Eesti omadeks, muude marjade päritolu varjatakse:n. mustsõstrad, vaarikad, et ikka kallimat hinda küsida!
Olen aga näinud, kuidas Nõmme turu müüja( keda nägupidi tead) ostab poest peeti, mis poes mitu korda odavam ja siirdub turule tagasi. Maasikaajal kohe ei julgegi mõne käest osta, sest valetavad Poola maasikaid Eesti omadeks, muude marjade päritolu varjatakse:n. mustsõstrad, vaarikad, et ikka kallimat hinda küsida!
tahaks ka ilma rahata õunu! 11. oktoober 2016, kl 21.04 |
aga kui inimene juba autoga väljastpoolt linna turule tuleb, siis vähemalt bensiini hinna tahab tagasi, ja lisaks kah natuke...seiske ise seal külma käes päev otsa. linnast tänavaäärsest aiast ma õunu ei tahaks. on jah Nõmme turg pagana kallis, ise ostan sealt vahel mune ja kala või liha, sagedamini käin kala ostmas kalaturul - on kodule lähem. Nõmme turg on vahva vaadata, suvel purskkaevu juures istuda ja kooki süüa...aga rikkaid ja ilusaid jätkub kes ostavad...
Tibi 12. oktoober 2016, kl 10.30 |
Aednik 02. november 2016, kl 13.45 |
Tibi 13. november 2016, kl 08.57 |
Lisa postitus