Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
PayPal konto
 
kysija 28. jaanuar 2017, kl 04.23
kas keegi siin käijatest oskab öelda kuidas tekitada endale PayPal-i konto? Kui usaldusväärne see tegelane on?
 
Hedvig 28. jaanuar 2017, kl 08.42
Sa muti loiva aga nii käbedasti kui jaksad naabrite ukse taha, koputa ja palu naabrimehelt nìkku. Hiljem võite juba kahekesi torkida seda Paypali, sest see on siiski mehe mõistuse jaoks.
 
jajah 28. jaanuar 2017, kl 10.16
sa, Hedvig, mine loiva kähku sauna ja küüri ennast puhtaks, siis ehk kaob sul see heeringahais juurest ära ja keegi annab sulle lõpuks nikku ka, saad ehk lõpuks ometi rahu. Saame aru küll, et sul kange nikuvalu küljes, et kuskilt ei saa, ega sa muidu igas teemas sedasama plaati ei ketraks.
Kalev Kaev 28. jaanuar 2017, kl 10.42
Olen kasutanud ja kõik toimis. Kui võimalik tee parem SEB pangas virtuaalne krediitkaart, mis kehtib ainult üks kuu ja kanna sellele ostuks vajalik summa - kasutasin seda Alibaba Expressis ostmiseks.
 
kysija 28. jaanuar 2017, kl 12.26
viimasele, ei ole enam eestimaalane ja kaart on soome visa-electron, kas see ka toimib?ei taha soetada mitte ühtki kreedit-kaarti..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!