Hea kogemus
Hella Hundi pubi
Mips 22. oktoober 2002, kl 10.55 |
Käisin nädalavahetusel päeval seal istumas. Unustasin oma rahakoti sinna. Kuna ma polnud päris kindel, kas unustasin sinna või kaotasin ära, läksin igaks juhuks küsima. Ja milline õnn, sain rahakoti kätte, rahagi oli viimse sendini alles:), dokumentidest rääkimata. Tõenäoliselt leidis selle hea baaridaam:). Oma suures õnnes ei tulnud pähe teda tänada, kuid kui Sa juhtud seda lugema, siis suur aitäh Sulle, hea inimene! :)
issver 22. oktoober 2002, kl 11.44 |
erit 22. oktoober 2002, kl 11.53 |
siks 22. oktoober 2002, kl 13.21 |
Mips 22. oktoober 2002, kl 13.48 |
Norija 22. oktoober 2002, kl 15.49 |
mm 22. oktoober 2002, kl 17.28 |
Emi 23. oktoober 2002, kl 00.21 |
Lonni 24. oktoober 2002, kl 12.04 |
mu abikaas kaotas ära rahakoti nii, et tegi autoukse lahti ja see kukkus taskust tänavale.
sees raha (no okei - see ei ole ju suurem kaotus), juhiload, tehn.pass ja pangakaardid.
pärast käis küsimas kõigis ümberkaudsetes poodides ja ärides. ei midagi. noh - loogiú ju, keegi möödakäija leidis ja...
panime üles kuulutused igasse ärisse ja poodi. ei midagi.
olime muidugi lootuse kaotanud. kaks nädalat möödas. siis telefonikõne: kas teie kaotasite...
muidugi! hurraa!
tuli välja, et vanaproua oli leidnud rahakoti kohe, kui mees autoga kohalt võttis. aga hüüdmisele ei reageeritud. samas prouale tuli järgi väimees, kes viis ta maakoju puhkama kaheks nädalaks. proua oli andnud küll kaasa mehe visiitkaardi, et see meile helistaks, aga...
suur oli meie rõõm. ja leituasust keeldus.
ütlesin mehele, et mine too lilled ja kommikarp tähelepanuks. jobu - ei viinudki. sellest oli meil SUUR ütlemine. temal olla piinlik minna!?!
nüüd olen teise välja treeninud väikeste tähelepanuavalduste peale. ja kui ta nägi, et asi toimib, teeb ise heameelega selliseid kingikesi.
sees raha (no okei - see ei ole ju suurem kaotus), juhiload, tehn.pass ja pangakaardid.
pärast käis küsimas kõigis ümberkaudsetes poodides ja ärides. ei midagi. noh - loogiú ju, keegi möödakäija leidis ja...
panime üles kuulutused igasse ärisse ja poodi. ei midagi.
olime muidugi lootuse kaotanud. kaks nädalat möödas. siis telefonikõne: kas teie kaotasite...
muidugi! hurraa!
tuli välja, et vanaproua oli leidnud rahakoti kohe, kui mees autoga kohalt võttis. aga hüüdmisele ei reageeritud. samas prouale tuli järgi väimees, kes viis ta maakoju puhkama kaheks nädalaks. proua oli andnud küll kaasa mehe visiitkaardi, et see meile helistaks, aga...
suur oli meie rõõm. ja leituasust keeldus.
ütlesin mehele, et mine too lilled ja kommikarp tähelepanuks. jobu - ei viinudki. sellest oli meil SUUR ütlemine. temal olla piinlik minna!?!
nüüd olen teise välja treeninud väikeste tähelepanuavalduste peale. ja kui ta nägi, et asi toimib, teeb ise heameelega selliseid kingikesi.
Lisa postitus