Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
dieedipillid
 
katsike 08. detsember 2005, kl 08.20
Kas keegi oskab midagi soovitada.mul sünnitusest juba varsti kaks aastat möödas,aga üleliigsetest 12 kilost ei saa ega saa lahti.Kusjuures teen igal õhtul pool tundi trenazööril trenni ja veel kõhulihaste harjutusi.Mõtlesin,et võiks kõrvalt midagi proovida,aga apteegis vaatasin ,et valik on ikka liiga suur.Teab keegi midagi soovitada.
 
peaks aitama 08. detsember 2005, kl 11.31
Minu meelest tuleks teha harjutusi üle poole tunni, siis peaks alles mõjuma hakkama. Trennid kestavad ju ka 45-60 minutit, olenevalt trennist.
Dieedipillidest ise midagi ei tea, ei poolda nende söömist.
 
kai 08. detsember 2005, kl 15.38
Kõva trenn suurendab vaid söögiisu ja dieedipillid jäta kohe kõrvale- neist pole vähimatki abi. Ära õhtul hilja söö, joo palju taimeteed jne. - tead ju küll. See tõesti aitab.
 
ka 09. detsember 2005, kl 21.23
mina sain üleliigsetest kilodest peale sünnitust lahti visa trenni ja korraliku dieediga. Algul proovisin samuti igasuguseid dieedipille, aga neist polnud abi ühti. Iga päev tegin umbes 1 tund trenni - erinevatel päevadel erinevad trennid. Tegin nii aeroobikat, jõuharjutusi hantlitega, pilatest jne. Aegajalt suurendasin koormust kui tundus, et harjutused liiga lihtsad on. Laupäev ja pühapäev olid trennivabad päevad. Sõin iga 3 tunni tagant tervisliku toitu kontrollitud portsjonites (kokku 5 toidukorda päevas). Suurendasin köögi-ja puuviljade tarbimist. Ja muidugi tuleb palju juua - kas vett või taimeteed. Aga kõik see aitas ja nüüd olen paremas vormis kui enne sünnitust!
zhdano 12. mai 2020, kl 14.40
Kaalualandavad kapslid - https://www.iherb.com/pr/Natrol-Acai-Berry-Diet-... Kokku kaotasin ma 14 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!