Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
mähe ennustaja Edgar
 
anzelika 23. oktoober 2007, kl 21.09

Kas keegi on käinud tema juures?
kas ennustused enam-vähem täppi läind.
kui palju raha küsib.
 
mina 23. oktoober 2007, kl 21.31
käisin kuskil pooltest aastat tagasi....raha läks vist mingi sada krroni. täppi...no see on nüüd naljakoht..minevikust ütleme ligi pool...et siis see ka suure sondeerimise peale ja oma lugu vastavalt minu üllatunud näole kohendades. tulevik oli hääästi ilus ja roosa jne...täppiminevus siiani null prossa.
kusjuures läksin sinna nö. soovituse peale, et sõbranna sõbrants käis ja kõik oli nii õige.....aga vot siis.
aga ei...tuju oli hea pärast seda:)) no nii ilus muinasjutt mu tuleviku kohta et anna kannatust...ma isegi mingi aeg üritasin leida kasvõi mõnda kokkulangevust...aga ei midagi:)

aga vbl sõltub ka inimesest....
 
rt 23. oktoober 2007, kl 22.03
See on see petis, kes kinni istus ning kellest raamatur "Kurjuse Karistus" pikem lugu oli. Inimesed, olge valvsad.
 
maali 23. oktoober 2007, kl 22.28
edgar lubas mulle 500.- ja kõik läits täide!!!
 
kahtleja 23. oktoober 2007, kl 22.52
no ei läinud täppi ühti...
 
linda 24. oktoober 2007, kl 11.07
Ah käige vähem nende ennustajate juures. Täielik pläma. Inimese minevikust (mis paljudele juba mõjub ja pinna tulevikust rääkimiseks soodsaks teeb) rääkimine on ikka lihtne, kui oled hea inimesetundja ja oskad fantaseerida. Kui palju ikka nii valesti minna saab??? Kui paljudel on meie hulgas nii ebatavalisi minevikke, et need mitteaimatavad oleksid? Tal võis ju olla juba mõningaid kogemusi, alguses rääkis natuke valesti, aga mida aeg edasi, seda täpsemaks tema minevikuheietused lähevad. Ta võib ju ka kõik enne sinu tulekut korralikult läbi mõelda.

Kuidas saab inimene midagi ennustada??? Kõik on mõistusega võetav ja elu on ainult mõistusega elatav.
 
mai 24. oktoober 2007, kl 14.11
Käisime sõbrannaga..minevikust pani midagi täppi ka, aga see, et meile mõlemale välismaa meest ennustas, on küll naljakas:D
Maksis ennustamine 100 krooni.
 
linda 24. oktoober 2007, kl 17.42
Eks ta teab, et Eesti noored neiud ikka pigem väljamaa mehest unistavad...
 
anzelika12 24. oktoober 2007, kl 18.08

tänud kes vastasid-aga keda siis võibolla veel teate? aga kui ta selline petis on miks teda siis telekas näidati-huvitav.
ma siiski ei lähe.
 
mina 24. oktoober 2007, kl 21.00
ehhee...mulle ennustas ka välismaalasest meest, rikast jne...:)) ma täitsa imestasin, et miks ta küll arvab, et eesti naised välismaalastest huvituvad...aga ok:) nagu enne mainisin, tegi see käik suht palju nalja..:)
 
Teadja 24. oktoober 2007, kl 23.08
Tulevikku pole olemas... on vaid hetked, mis õige pea saavad minevikuks. Ja läbi nende hetkede me loomegi endale teed homsesse päeva.
 
linda 25. oktoober 2007, kl 14.54
teadja: sul on õigus!

See Edgar on tavaline Eesti mees, kellel on kompleks, et kõik Eesti naised himustavad välismaalasi:-)

Aga, jah, mul tuleb meelde, et mul ema käis ka Mähel mingi meesennustaja juures. Ju see sama tüüp oli. Ma ei mäleta enam, mis ta oli talle rääkinud, aga see on küll meeles, et oli autos ennustanud. Mulle tundus kohe asi kahtlane. Tuppa ei kutsugi oma kliente?? Kuskil nurga taga kahekesi autos!
 
mina 25. oktoober 2007, kl 20.58
just-just:) autos oli ainult nõus ennustama....pidime tema maja juurde sõitma, siis ta tuli majast välja ja jäime siis tema maja ette. minu autojuht tegi väikse jalutuskäigu ja tema siis nö. ennustas.
lõpus küsis veel, et kas ma jäin ikka rahule...:))umbes nii, et kas pakkus mulle ikka sellist tulevikku nagu ma ihaldasin:)
aga kahjuks tegelikult mitte, kuna abielu välismaalasega pole küll kunagi mu unistus olnud:)
 
Uudishimulik 26. oktoober 2007, kl 20.51
Aga kas keegi oskab ka seda öelda kuidas selle Edgariga ühendust võtta? Uudihimu on suur ja tahaks kuulda mis ta ennustab.
 
miiks? 26. oktoober 2007, kl 21.30
tahad ka kuulda, et tulevane rikas välismaalane?
ma võin seda ise ka öelda...
sa kohtad seda meest varsti, on sul mingi pidu või sünnipäev tulemas? ilmselt jah, sest ma näen, et ta tuleb sinna ja seal kohtutegi, tõenäoline, et see pidu toimub su töö juures:)
selle mehega sa jääd kokku elu lõpuni, sul saab olema üks laps, kuid ei pruugi olla selle välismaalasega:)
sul peaks vist praegu juba olema laps(ed)...või siis oled aborti teinud jne...bla-bla-bla
see eelnev kehtis muidugi kui oled alla 30.
 
Kaili 27. oktoober 2007, kl 17.22
Tere!

Ma sooviksin ka Mähe Edgari kontakti, kas keegi teab seda?

Kaili
 
Kelly 09. jaanuar 2018, kl 21.06
Issand ,see on ju seesama Edgar,kes kinni istus pettuste ja raha valjapressimiste eest.hoiduge sellest,kui ei taha petta saada!
 
Hoiatus 09. jaanuar 2018, kl 21.23
Kui kellegil on soovi teda külastada ning lasta tal ennustada, siis see on nende enda valik, kuid tegu on valetajaga. Edgar ise ütles mulle mitmel korral, et teda ei huvita tema kliendid, nende probleemid ning enamus ajast ta räägib neile suvalist juttu. Teda olevat ainult huvitanud raha ja see on koik. Ta teeb ka oma kliendid endast sõltuvaks. Näide, paris elust, mida nägin ise isiklikult kõrvalt: Edgari juurde tuli naisklient, kellel olid probleemid mehega, kes talle meeldis, aga kes käitus tema suhtes imelikult. Edgar sellepeale võttis kaarti ja ütles kliendile, et see mees armastab teda ning, et varsti on nad koos selle mehega. Et, naine lihtsalt ootaks, et kohe-kohe. Kui klient lahkus, teatas Edgar mulle, et see mees, ei taha seda naist ja naine on loll ning see mees ei hakka selle naisega, mitte kunagi kokku elama. Küsisin Edgarilt sellepeale, et miks ta siis naisele hoopis vastupidist ennustas ja rääkis? Edgar vastas mulle, et sellepärast, et naine tema juurde lootuses tagasi tuleks ning ennustamise eest raha maksaks ning et ta ei soovi selle naisega tülli minna. Naine, kuna ootas midagi, mida ei juhtunud, tuligi nagu hüpnotiseeritud tagasi Edgari vastuvõtule järgmine nädal, kus Edgar talle jälle julmalt näkku valetas, et jätkata naise hullutamist. Edgar kirjutab ka horoskoope, kuid tema horoskoobid on lihtsalt väljamõeldis, ükskord küsisin ta käest. Ta vastas, et kirjutab lihtsalt huupi suvalist juttu. Kõigile klientidele ajab ta ka mingit jama, et neil on 12 aastane mõõna periood ja 12 aastapikkune tõusuperiood. Tema tegevus on täielik bluff. Tema juures käib ka uks vanem galantne naisterahvas, kes tootab vanadekodus, ta muretseb oma töökoha pärast, Edgar kutsub seda kena naist seljataga koeramutiks ning kui naine palub tal ennustada telefoniteel, siis Edgar isegi ei võta kaarte valja, valetab naisele, et ei juhtu midagi, töökoht jääb alles. Siis lõpetab kõne ning alati teatas, et see loll naine kaotab oma töökoha varsti ning tema ei saa aru kuidas kull sellised inimesed oma elu ei oska elada. See naisterahvas, kokkab ja toob vaga tihti Edgarile toitu ning tekke ja muid asju. Toidu, mida see naine toob, viskab Edgar alati ara, samal ajal kirudes, et miks see litsakas naine, sellist paska talle söögiks toob. (Edgari enda sõnad) Edgari mentaliteediks on inimestele halva soovimine, arvatavasti sellepärast, et tal endal ei olnud kõige parem lapsepõlv ning ta enda elus on olnud palju pettumust. Kui olete abielus ning pöördute Edgari poole abielukriisiga, siis tehke endale palun teene ja arge mitte mingil juhul kuulake tema nõuandeid ja instruktsioone, kuidas oma suhteid oma abikaasaga lahendada! Ta annab meelega halba nõu, sest ta naudib seda kui inimesed omavahel veel rohkem tülli lähevad ja asi lõppeks lahutusega. Edgar naudib seda, kui inimestel läheb halvasti elus!

Nagu ma enne mainisin, võin sellest inimesest raamatu kirjutada. Tegemist on vaga halva inimesega, kella jaoks on teised inimesed ainult mängukannid. Kui Edgar hakkab teile pakkuma oma teenust mingisuguse IMF-i fondi kaudu raha taotlemiseks, siis soovitan viisakalt keelduda ja otsida rahaprobleemidele mingi teine väljund.
 
Edgar Egipte 10. jaanuar 2018, kl 10.55
. . . (sündinud 1953) on kolmeklassilise haridusega ennustaja.

Ta oli üheks persooniks ETV 1998. aasta dokumentaalses saatesarjas "Kuritöö ja Karistus", alapealkirjaga "Kelm Edgar Egipte". See saade tutvustas teda kui kriminaalkorras karistatud petist, kes müüs inimestele võõrast vara (kortereid, autosid ja muud) . . .
 
To 09. jaanuar 2018, kl 21.23 14. jaanuar 2018, kl 12.58
Aga sina oled sadu kordi jälgim kui see, keda siin maha teed! Mis sa käid siis selle alatu inimese pool, oled talle külje alla pugenud ja usaldust võitnud?
Kõige jubedamad tüübid ongi reeturid!
Ja haridus ei riku l-lli, sest oma nn. kolme klassiga teeb ta sise- ja välispoliitilisi analüüse adekvaatsemalt kui praegused võimuritest sõjaõhutajad!
 
kas mitte ennustaja Edgar 01. veebruar 2018, kl 09.29
polnud see kes pidevalt III MS ennustas tuumapommidega mis hävitab planeedi Maa?

vanasti oli harva jututoas-nüüd pole juba üle aasta näinud. on ta üldse elus veel?
eid_1559fd160e68c1 01. veebruar 2018, kl 13.09
Ole juba vana inimene, aga pole siiani aru saanud, miks inimesed lasevad endale ennustada. Kas inimene hakkab ennustuse peale teistmoodi mõtlema / käituma kui seni?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!