Tere, räägin teile ka oma kogemusest.
Rasestusin esimest korda kui oli 15 ,loomulikult polnud tol hetkel kahtlustki-kool oli lõpetamata ja olin ise veel laps. Otsustasin kirurgilise abordi kasuks. Kõik läks valutult ja õnnelikult.
Nüüd olen 22 ja rasestusin tahtlikult.Sain teada ,et rasedus peetus. Olin kindel,et medikamentoossne abort on seekord parim lahendus, kuna kardan paaniliselt süstlaid(eelmine kord tuimestati süstiga veeni).
Uskuge mind naised- igal kümnel juhul valige kirurgiline...miks?
Sest esialgu ei saanud ma aru miks räägivad kõik naised valudest,kohuavast verehulgast jne.
Peale 7h haiglas viibimist olin kindel,et mulle midagi ei mõjunud...verd ega valusi polnud olnud. Palatikaaslane oli noor tüdruk,kes phm jooksis verest tühjaks, tema verehulk oli nii suur ,et ta viidi millegipärast intensiivi. pole aimugi, võibolla oli vaja vereülekannet.
Peale seitset tundi ootamist saadeti mind koju ning soovitati osta valuvaigiseid,öeldi et verejooks algab kindlasti ning ärgu ma ehmatagu kui vereklimpe hakkab tulema.
Jõudsin koju ning nii oligi- algas suur verejooks...vahepeal oli verd nii palju ,et side enam ei pidanud ning pidin tualetti jooksma-põrand verd täis..kuid valusi polnud. Kõige vastikum tunne maailmas on see kui sinust tuleb tohutult suuri vereklompe välja ja sa mõtled kas see on normaalne või ei ole.Niisiis...valud algasid alles kaks päeva pärast aborditableti võtmist-ÖÖSEL. Valud olid kohutavad, mõtlesin ,et suren. Paljud räägivad, et inimesed on idioodid kes arvavad ,et tunnevad sünnitusvalusi abordiga. Uskuge,see on tõsi.Järgmised nädal aega olid mul suured valud ning ilma valuvaigistiteta polnud võimalik enam elada.
Olgu ka mainitud ,et Pelgulinna arstid ei ole just kõige normaalsemad inimesed siin maailmas. Kui on võimalik-valige mõni teine koht selleks.