Rasedus
KUIDAS SAADA TÜTAR???
KAHE ARMSA POJA EMME 23. aprill 2005, kl 21.26 |
mis sellest 23. aprill 2005, kl 21.48 |
liis 23. aprill 2005, kl 22.19 |
olen kuulnud,et mõlemad vanemad peavad mingi paar kuud ennem viljastumist sööma teatud toiduaineid!! Aga kas sellest kasu on ei tea!!!Aga kui sul on Nett käepärast ja aega on siis uuri internetist ja kui hästi otsida oskad siis leiad kindlasti!!!
Soovin jõudu ja jaksu..;)
ja head tütre õnne:)
Soovin jõudu ja jaksu..;)
ja head tütre õnne:)
proovija 23. aprill 2005, kl 22.23 |
ka soov 24. aprill 2005, kl 00.31 |
kahe armsa poja emme 24. aprill 2005, kl 15.57 |
Kirjuta jah kogu jutt kirja sest tundub,et huvilisi ikka jagub.Ja igaüks teab ise kas uskuda või mitte .Arvan,et on ikka tõetera sees.Ja olen ikka õnnelik oma poegade üle aga ega see siis tähenda ,et ei tohiks tütart soovida.Kui juba kolmandale ringile miina siis tahaks ikka teisest soost ju ka...
Suured tänud kõigile kes vastata viitsisid!
Suured tänud kõigile kes vastata viitsisid!
Seeneke 24. aprill 2005, kl 16.58 |
iiiiiii 24. aprill 2005, kl 17.42 |
Edwina 24. aprill 2005, kl 19.13 |
Olen kuulnud midagi sellist, et kuna uurimuste kohaselt meessoost spermatosoidid liiguvad naissoost spermatosoididest kiiremini (püsivad eluvõimelistena aga lühemat aega), siis on poisi saamise tõenäosus suurem, kui olla vahekorras ovulatsiooniperioodil, tüdruku saamiseks aga peaks seda tegema kolm päeva enne eeldatava ovulatsiooni aega...
Seeneke 24. aprill 2005, kl 20.15 |
Kahe armsa poja emme 24. aprill 2005, kl 21.14 |
Seeneke 25. aprill 2005, kl 09.03 |
minu arvutus on lihtne:
naine: 27:4=6,75
mees: 28:3=9,33 või ka 29:3=9,66
siit nähtub, et mehe veri on noorem hetkel ja ka peale mehe sünnipäeva. Sul on vaja tütre saamiseks hetke, kui Sinu veri on noorem. seega pead veel ootama. oma vanust jaga 4ga, mehe oma 3ga ja vaata, kellel on suurem jääk.
naine: 28:4=7
mees: 29:3=7,66
peale oma järgmist sünnipäeva tekib Sul võimalus. kasuta seda, sest vahetult peale mehe sünnat on jälle poiste sündimise aeg...
minu ema kunagi omal ajal arvutas kõik tuttavad läbi, enamuse puhul läks täppi, kelle puhul ei läinud, ei olnud kindel ka, kas on ikka selle isa laps, keda arvati või ei :)
naine: 27:4=6,75
siit nähtub, et mehe veri on noorem hetkel ja ka peale mehe sünnipäeva. Sul on vaja tütre saamiseks hetke, kui Sinu veri on noorem. seega pead veel ootama. oma vanust jaga 4ga, mehe oma 3ga ja vaata, kellel on suurem jääk.
naine: 28:4=7
mees: 29:3=7,66
peale oma järgmist sünnipäeva tekib Sul võimalus. kasuta seda, sest vahetult peale mehe sünnat on jälle poiste sündimise aeg...
minu ema kunagi omal ajal arvutas kõik tuttavad läbi, enamuse puhul läks täppi, kelle puhul ei läinud, ei olnud kindel ka, kas on ikka selle isa laps, keda arvati või ei :)
kata 25. aprill 2005, kl 10.05 |
Seeneke 25. aprill 2005, kl 10.28 |
to kata
las igaühele jääda oma arvamus. minu variandil on täpselt samaväärne teaduslik põhjendus olemas selle kohta, kuidas inimese veri sünnist surmani vahetub. tuleb vaid jälgida seda, kellel see muutumisprotsess mis staadiumis on... naisel siis tsükli pikkuseks 4 aastat, mehel 3. kõikumised muidugist lubatud nagu inimestel ikka - brünettidel sünnib vahest blonde jne.
las igaühele jääda oma arvamus. minu variandil on täpselt samaväärne teaduslik põhjendus olemas selle kohta, kuidas inimese veri sünnist surmani vahetub. tuleb vaid jälgida seda, kellel see muutumisprotsess mis staadiumis on... naisel siis tsükli pikkuseks 4 aastat, mehel 3. kõikumised muidugist lubatud nagu inimestel ikka - brünettidel sünnib vahest blonde jne.
to seeneke... 25. aprill 2005, kl 11.06 |
to Kahe armsa poja emmele 25. aprill 2005, kl 11.14 |
Minu arvutuste mööda (teooriast värskem veri)... on sul võimalus saada 31.07.2008 tütar!
Või siis veel üks meetod... ÜLEVAL NAISE VANUS... Ja vaatad viljastumise/rasestumise aega (kuudes)... G=tüdruk, B=poiss
WOMAN'S CONCEIVING AGE
MONTH OF
CONCEPTION 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
January G B G B G B B G B G B G
February B G B G B B G B G B G B
March G B G G B G B B B G B G
April B G B G G B B G G B G G
May B G B G B B G G G G G B
June B B B G G G B B B G G B
July B B B G G B B G G B B B
August B B B G B G G B B B B B
September B B B G G B G B G B B B
Gctober B B G G G B G B G B B G
November B G B G G B G B G G G G
December B G B G G G G B G B G G
Või siis veel üks meetod... ÜLEVAL NAISE VANUS... Ja vaatad viljastumise/rasestumise aega (kuudes)... G=tüdruk, B=poiss
WOMAN'S CONCEIVING AGE
MONTH OF
CONCEPTION 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
January G B G B G B B G B G B G
February B G B G B B G B G B G B
March G B G G B G B B B G B G
April B G B G G B B G G B G G
May B G B G B B G G G G G B
June B B B G G G B B B G G B
July B B B G G B B G G B B B
August B B B G B G G B B B B B
September B B B G G B G B G B B B
Gctober B B G G G B G B G B B G
November B G B G G B G B G G G G
December B G B G G G G B G B G G
anu 25. aprill 2005, kl 11.31 |
ei saa enam millestki aru...a jubedalt tahaks aru saada;D
>naine: 27:4=6,75
siit loen ju et mehe jääk on suurem, naise väiksem, mis minu arvates teeb naise vere nooremaks? kas ei? või on mingi teine loogika? ja kui ikka geenid vist mängus, et kui on ikka suguvõsas ainult mehed, siis ega sealt tüdrukut raske saada...:S
>naine: 27:4=6,75
siit loen ju et mehe jääk on suurem, naise väiksem, mis minu arvates teeb naise vere nooremaks? kas ei? või on mingi teine loogika? ja kui ikka geenid vist mängus, et kui on ikka suguvõsas ainult mehed, siis ega sealt tüdrukut raske saada...:S
Seeneke 25. aprill 2005, kl 13.19 |
anka 25. aprill 2005, kl 16.42 |
??? 25. aprill 2005, kl 20.50 |
Seeneke 26. aprill 2005, kl 08.21 |
to ???
oled tõesti. ära vaata seda, mitu korda kellegil veri elu jooksul uuenenud on, vaid seda, mis peale koma nr-d on. kellel kus maal parajasti tsükkel on...
to anka
kui mõlemal on 0, siis tõesti mina ei julgeks ennustada. siinkohal tuleks aga veidi oodata, sest mehe tsükkel on lühem ja jõuab enne poole peale, kui naise oma. seega varsti võimalus tütre sünniks.
oled tõesti. ära vaata seda, mitu korda kellegil veri elu jooksul uuenenud on, vaid seda, mis peale koma nr-d on. kellel kus maal parajasti tsükkel on...
to anka
kui mõlemal on 0, siis tõesti mina ei julgeks ennustada. siinkohal tuleks aga veidi oodata, sest mehe tsükkel on lühem ja jõuab enne poole peale, kui naise oma. seega varsti võimalus tütre sünniks.
liisa22 26. aprill 2005, kl 15.55 |
tean 26. aprill 2005, kl 16.53 |
anni 26. aprill 2005, kl 22.07 |
mina arvutasin välja et kas mul sünnib poiss või tüdruk.
Seda tegin nii:
Minu vanus lapse tegemise hetkel: 22
Kuu tegemise number (detsember): 12
Lapse kandmise kuud: 9
Nüüd tee selline tehe: 22-12+9= 19
Või kui teed ka nii pidi: 22+12-9=25
Mõlemal juhul on tegu PAARITU arvuga, siis on tüdruk. Kui tuleb paaris arv siis on poiss, ja see on küll täppi läinud. ja minul ongi tüdruk.
Edu teile
Seda tegin nii:
Minu vanus lapse tegemise hetkel: 22
Kuu tegemise number (detsember): 12
Lapse kandmise kuud: 9
Nüüd tee selline tehe: 22-12+9= 19
Või kui teed ka nii pidi: 22+12-9=25
Mõlemal juhul on tegu PAARITU arvuga, siis on tüdruk. Kui tuleb paaris arv siis on poiss, ja see on küll täppi läinud. ja minul ongi tüdruk.
Edu teile
Seeneke 27. aprill 2005, kl 10.10 |
ohoo 27. aprill 2005, kl 10.47 |
Lisa postitus